Call of Duty: Black Ops 7

poruka: 9
|
čitano: 1.533
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Ima li koga da je kupio? Igrao?
Nakon sto sam pogledao gameplay, po meni je ovo nesto sto je napravio AI, i prvi COD koji nemam volje igrati.
Ovo je zapravo još gore od šestice, koja me je užasno naživcirala.
Kampanja koja je online,duhovi,nerealno nesto,igra sjecanja,protivnik kao iz resident evila,kampanja u otvorenom svijetu koja izgleda kao da igram warzone a ne kampanju,ma nemam rijeci..i to kosta 80€.
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Na gamepassu je besplatna pa odiguram tu i tamo po 1 rundu mp-a... nisam siguran da cu igrati duze od par sati...nije me se dopala igra uopce

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:16 (toxic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

I ja igram na GamePassu

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da mi netko pokloni ovu igru ne bi je igrao koliko to sve očajno izgleda. I ne, nisam hejter, cijeli život sam bio cod igrač, ali ovo što rade zadnjih godina je sprdačina i definitivno nije vrijedno naših novaca... 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:53 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Call of Duty: Black Ops 7
I to 100 i kusur EUR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imam isto na Gamepass jedino sto je dobro je lakse opazis neprijatelja nego u BF6 i to je to. Grafika izgleda lose i mutno nekako. Gameplay mi se cini i gore nego BO6. Trebaju komplet novu igru napravit sa novim enginom.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Našao na nekoj stranici  

God of War: Black Ops 7

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:45 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Re: Call of Duty: Black Ops 7
Jako loše recenzije, čitav dan mi se po fejsu i netu izbacuje sve negativno za igruuu
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

BO6 mi je bio loš, ovo sad je bolje ne komentirati. Besplatno je na GamePassu i opet je preskupo 

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice