Imam problem :S
Danas sam instalirao CoD. Kad ga pokrenem ništa mi se ne dešava, samo ga "vrti" u procesima. :S
Ako bi neko znao kako sa riješim ovo bio bih mu veoma zahvalan.
Imam problem :S
Danas sam instalirao CoD. Kad ga pokrenem ništa mi se ne dešava, samo ga "vrti" u procesima. :S
Ako bi neko znao kako sa riješim ovo bio bih mu veoma zahvalan.
e imam pitanje. nisami grao mw2 ni niti jedan drugi noviji cod jer me nije toliko privukao ko ovaj. i kupio sam si igru i sve super sve 5 :D odusevila me igra i nije mi zao para. e sad moje pitanje je. dosao sam do lvl 55 i sad ima neki prestige. ili kako se vec pise. pri tome da sam oruzje vec izlevelao evo idem 3. krug vec sa msmc puskicom i t10 ili kako vec :S pa me zanima zasto sam nakon 55 lvla poceo jos dobivati exp? i prestige lvl1? :S
e imam pitanje. nisami grao mw2 ni niti jedan drugi noviji cod jer me nije toliko privukao ko ovaj. i kupio sam si igru i sve super sve 5 :D odusevila me igra i nije mi zao para. e sad moje pitanje je. dosao sam do lvl 55 i sad ima neki prestige. ili kako se vec pise. pri tome da sam oruzje vec izlevelao evo idem 3. krug vec sa msmc puskicom i t10 ili kako vec :S pa me zanima zasto sam nakon 55 lvla poceo jos dobivati exp? i prestige lvl1? :S
odi na prestige, dobit ćeš novu klasu i novi naziv pa opet otpočetka-
e sharavi takav sam i ja imao problem pa sam skinuo steam i napravio account pa sam ga pokrenuo
Ošla tema u...
dajte pišite
evo ja nemrem sebi nać nikako smg koji mi paše, ili mi je preslab ili qurca nemrem pogodit.
vidim ekipa masovno sa sačmom igra, jel čemu?
Ošla tema u...
dajte pišite
evo ja nemrem sebi nać nikako smg koji mi paše, ili mi je preslab ili qurca nemrem pogodit.
Ona prva sacma remington sa long barelom je super kad se usemis, uzmes jos overkill za drugo oruzje da imas i za daljinu pogadat oruzje.
A za smg se ekipa zali da su OP i da se nerfaju, tebe vjerovatno internet zeza.
Meni su svi smg bili jednostavni, jedino ne volim onaj chicony sto je 3 burst.
Asult koristim an 94 najvise , smg mijenjam svako malo drugi, sniper balista, a sacma remington mi je najdraza.
Ošla tema u...
dajte pišite
Ona prva sacma remington sa long barelom je super kad se usemis, uzmes jos overkill za drugo oruzje da imas i za daljinu pogadat oruzje.
A za smg se ekipa zali da su OP i da se nerfaju, tebe vjerovatno internet zeza.
Meni su svi smg bili jednostavni, jedino ne volim onaj chicony sto je 3 burst.
Asult koristim an 94 najvise , smg mijenjam svako malo drugi, sniper balista, a sacma remington mi je najdraza.
Sačmu mi brat fura, a to je isto varljivo, jednu rdunu ubije, drugu rundu jedva 1.ookdr ima.
Smg je op, prejake su puške i na daljinu ili su samo mape male ne znam, ali ja nikako da si nađem neku koja mi full paše. Forsiram se na onaj msmc ili kako već ali neznam.
Assualt tu je type25 i scarface, naravno Fal bog, ali osjećam da me deru ti smg yebeni.
Moram se još uštosat, ne igram par dana i izgubim ruku odmah.
Također naletio sam na par cheatera, odmah naravno report.
Ja tu i tamo probam novu pljucu, ali kad je gusto uvijek se vratim na MP7 (FMJ - fast reload).
To je moje oružje #1 za sada.
Mada ni Scorpion nije loš, ali još uvijek nisam s njim na "ti".
Onaj MSMC (kako li mu je ime?) nije loš, ali je MP7 bolji.
Brže padaju kad ih podereš sa MP7.
Isti setup sam koristio na obje pljuce i skužio da je MP7 puno jači.
Stavim svoje klase sada kad dodjem kuci. Na putu smo
Ja tu i tamo probam novu pljucu, ali kad je gusto uvijek se vratim na MP7 (FMJ - fast reload).
Meni za sad funkconira PDV i Scorpion.
I mislim da od većih pljuca bude FAL. Isprobao malo grip, rate of fire (na auto), i red dot i puška dere i na blizu i na daleko.
Msmc je kao mp7 u mw3 a mp7 u black opsu kao pp90 u mw3. Na close range gunfightove mp7 dere puno boljje, dok na daljinu mcms (ili kako) dere bolje.
Od smga koristim i K10 i onu prije, nez kako se zove.
A sto se tice assaulta, m27 je beast, a FAL samo ako ga znas koristiti, i na malim mapama sa puno close range gunfightova je tesko sranje.
Ja sam koristio FAL dosta, odličan je, poslije sam stavio automatic fire mode. Ali sve je to u banani kad su SMG-ovi toliko superiorniji da se ne isplati ništa drugo koristiti, debilana teška.
I mislim da od većih pljuca bude FAL. Isprobao malo grip, rate of fire (na auto), i red dot i puška dere i na blizu i na daleko.
Fal ima auto mode? Ma nepotreban je, kad ima brz prst na okidaču i tapkaš ga :)
Msmc je kao mp7 u mw3 a mp7 u black opsu kao pp90 u mw3. Na close range gunfightove mp7 dere puno boljje, dok na daljinu mcms (ili kako) dere bolje.
A sto se tice assaulta, m27 je beast, a FAL samo ako ga znas koristiti, i na malim mapama sa puno close range gunfightova je tesko sranje.
Ja sam koristio FAL dosta, odličan je, poslije sam stavio automatic fire mode. Ali sve je to u banani kad su SMG-ovi toliko superiorniji da se ne isplati ništa drugo koristiti, debilana teška.
Fal ima auto mode? Ma nepotreban je, kad ima brz prst na okidaču i tapkaš ga :)
Od SMG-a još koristim i vector i taj ispred vektora.
Sačme koristim onu pumpaction u defaultu sto ima.
Nisam otključao niti jedan atachment za FAL :D a SCAR još ni nanjušio nisam
FAL kao mislim i svaka druga puška ima perk kojim možeš regulirati rate of fire. Na to uzmem još onaj perk sa kojim mogu stavljati 3 dodatka na pušku tako da imam grip koji mi omogućuje bolju preciznost iz hipa (ili grip ili laser), imam taj regulator za rate of fire i za sada red dot da sam precizniji na daljinu jer me smeta onaj blur kad ideš u aim.
Uglavno puška nema veliki firerate na auto (koji kad ga podesiš ostane u tom položaju i kad umreš) ali ima dosta veliki damage pa sam (u ono malo vremena koje sam isprobavao) u nekoliko okršaja izašao kao pobjednik protiv SMG-a u close combatu.
Jučer nisam igrao jer mi je neko đubre provalilo u stan i napravilo kaos - kad me žena nazvala prvo sam pitao jel sve ok a onda dali je komp na mjestu...hahaha
Danas testiram dalje pa se javim.
Ma treba samo peglati sa takvim pljucama jer njušim neki nerf uskoro da se sve zajedno izbalansira i onda će smg dobivati po tamburi od Ass. pušaka
Ma treba samo peglati sa takvim pljucama jer njušim neki nerf uskoro da se sve zajedno izbalansira i onda će smg dobivati po tamburi od Ass. pušaka
Pa kako i treba bit, nemože mi lik skidat oko sa 400m na turbini sa scorpionkom lol.
Ass. puške moraju bit malo jače.
BTw. provala lol jel sve ok?
Ma sve ok...drpio papak zlatninu i rasturio stan ko da je bomba pala...onda sve skupa CSI zaprašio i evo ti recepta za neviranje.
eo ovako.instalirao sam igru i crack-ovo ali kada hocu da udjem nista se ne dogadja samo se malo vrti onaj krug za ucitavanje na kursoru i to je to pomazite
Pa u MW2 je main gun bio UMP koji je također SMG pa se nitko nije žalio :P
Oružje treba prilagoditi stilu igre... ne možeš rushat sa FAL-om pobogu :)
Pa u MW2 je main gun bio UMP koji je također SMG pa se nitko nije žalio :P
Oružje treba prilagoditi stilu igre... ne možeš rushat sa FAL-om pobogu :)
O možeš i to kako, hrpu puta sam dobio dvoboj, i to sa falom na tapkanje, njegov snaga je često presudna.
Ma sve ok...drpio papak zlatninu i rasturio stan ko da je bomba pala...onda sve skupa CSI zaprašio i evo ti recepta za neviranje.
Zato je Baka nabavio psa koji reži od 0-24 i nema majci da će mu netko nepozvan upast u stan ;)
O možeš i to kako, hrpu puta sam dobio dvoboj, i to sa falom na tapkanje, njegov snaga je često presudna.
Ja kad rusham tražim od oružja pouzdanost odnosno sigurnost da ću izaći kao pobjednik u bliskim dvobojima.
Sa FAL-om, ma koliko on bio jak, ne možeš igrati na tu kartu, pogotovo kad ti uleti netko s MP7 ili Škorpionom.
eo ovako.instalirao sam igru i crack-ovo ali kada hocu da udjem nista se ne dogadja samo se malo vrti onaj krug za ucitavanje na kursoru i to je to pomazite
moze li pomoc stvarno mi je hitno
SMGevi dominiraju kad su sve mape kad se zbroje 20 kvadrata, nema smisla koristiti bilo što drugo osim njih. Napravio sam si one lude klase, neke UP puške i s tim, da stvar bude smiješnija, imam veći KDR nego sa MSMC. A za MSMC stavite extended mag i rapid fire nitko vam ništa ne može.
SMGevi dominiraju kad su sve mape kad se zbroje 20 kvadrata, nema smisla koristiti bilo što drugo osim njih. Napravio sam si one lude klase, neke UP puške i s tim, da stvar bude smiješnija, imam veći KDR nego sa MSMC. A za MSMC stavite extended mag i rapid fire nitko vam ništa ne može.
Mislim da nema UP gunova, nego da sa svakom treba otkriti stil igre. Npr svi su igrali sa mp7 i pp90 u MW3 dok sam ja derao sa UMP45 i kalašnjikovom koji su bili dosta loši. I opet sam izblačio pobjede i dobar score u igru
Meni treba pljuca koja čisti sve na medium i long a za blizinu imam onaj pištač automatski brutalni koji pegla i SMG ako teba :) Ono šta po meni treba nerfati je samo hip fire na SMG pljucama. Damage im je ok i u principu bi večinu okršaja na close SMG trebao dobiti. Fora je da su puške iz hipa previše precizne i da aim nema smisla nekog, tim više jer su nakenjarili onaj blur koji (barem meni) smeta.
EDIT: i da ako netko prodaje Staforde...nekme cimne na PP...haha
Meni treba pljuca koja čisti sve na medium i long a za blizinu imam onaj pištač automatski brutalni koji pegla i SMG ako teba :) Ono šta po meni treba nerfati je samo hip fire na SMG pljucama. Damage im je ok i u principu bi večinu okršaja na close SMG trebao dobiti. Fora je da su puške iz hipa previše precizne i da aim nema smisla nekog, tim više jer su nakenjarili onaj blur koji (barem meni) smeta.
EDIT: i da ako netko prodaje Staforde...nekme cimne na PP...haha
E to je bio UMP45 u MW2 odnosno AK47u u Black Opsu odnosno MP7 u MW3