Prvi DLC pack bit će dostupan za download slijedeći mjesec. Pročitajte na linku ispod.
http://www.infinite-gamers.com/forums/showthread.php?t=939
3 nove mape za multiplayer i jedna nova za Nazi Zombies mod. :)
Prvi DLC pack bit će dostupan za download slijedeći mjesec. Pročitajte na linku ispod.
http://www.infinite-gamers.com/forums/showthread.php?t=939
3 nove mape za multiplayer i jedna nova za Nazi Zombies mod. :)
novi update je stigao ( bar mi tako piše ) ali ga nemogu nać na njihovom sajtu.
Može pomoć?
novi update je stigao ( bar mi tako piše ) ali ga nemogu nać na njihovom sajtu.
Može pomoć?
Evo skinu sam patch sa www.gamespot.com i instalirao ga, ali nemam uopće zvuk tj. imam samo zvuk kad pokrenem igru ali kad uđem u Multyplayer ili solo zvuka više nema, i provjerio sam u postavkama i sve je na svome mjestu!
Izašao sam van iz igre i ponovo ušao unutra ali opet ista stvar.
Slušalice mi rade kad npr slušam mjuzu ili gledam video.
Zna li itko u čemu bi bio problem?
Evo skinu sam patch sa www.gamespot.com i instalirao ga, ali nemam uopće zvuk
Ja sam prošao i kako mi se svidjela mislim još jednom igrati cijelu WAW... Jedino mi još ostaje igrati Modern Warfare. Kasnim kao i sa Crysis!
Gle čuda zvuk radi!
Hvala kolega!
Pozdrav,
Imam problem sa zvukom u COD 5, instalirao sam novi patch 1.2 i nemam zvuka uopće u igrici. Sve sam probao, obrisat modem, driveri za zvuk su najnoviji, directx je isto najnoviji, neznam u čemu je problem, probavao sam smanjivat i sample rate ali ništa.....Imam windows xp sp3, realtek hd audio alc880. Molim pomagajte, moram se igrat
Evo skinu sam patch sa www.gamespot.com i instalirao ga, ali nemam uopće zvuk
Pozdrav,
Imam problem sa zvukom u COD 5, instalirao sam novi patch 1.2 i nemam zvuka uopće u igrici. Sve sam probao, obrisat modem, driveri za zvuk su najnoviji, directx je isto najnoviji, neznam u čemu je problem, probavao sam smanjivat i sample rate ali ništa.....Imam windows xp sp3, realtek hd audio alc880. Molim pomagajte, moram se igrat
A da pročitaš moj post prije ovako glupog odgovora??!!! Kao prvo to vrijedi samo za vistu, odnosno na xp-u je drugačiji postupak, a kao drugo to sam napravio pa nije radilo, mislim da sam to i napisao "probavao sam smanjivat i sample rate ali ništa".....
Imam problem udem u igru i stisnem new game i biram jacinu i nece stalno me izbacuje tj. vraca u izbornik. molim pomoc??
Imam problem udem u igru i stisnem new game i biram jacinu i nece stalno me izbacuje tj. vraca u izbornik. molim pomoc??
Ja nemogu napravit profile za online. Kada mi dođe da ga napravim ja upišem ime i stisnem "ok" a kad one piše da za igrnaje MP tribam napravit profile. :S
Kliknem "yes" da napravi upišem ime i opet neće, i tako u nedogled. Skinija sam patch 1.1 ali opet isto.
Zna li ko kakvo rješenje??
Ja nemogu napravit profile za online. Kada mi dođe da ga napravim ja upišem ime i stisnem "ok" a kad one piše da za igrnaje MP tribam napravit profile. :S
Kliknem "yes" da napravi upišem ime i opet neće, i tako u nedogled. Skinija sam patch 1.1 ali opet isto.
Hajde mi molim vas recite je li ovaj nastavak bolji od dvojke pa da znam da ga uzmem ili ne.
jeste po meni.....i multiplayer je nesto bolje izveden.a ti hoces original da uzmes pa pitas za misljenja jelll..?
pa da.
Imam problem sa pach-om 1,2 imo sam instalirani 1,1 i radilo mi je sve ok sada sam skinio 1,2 i instaliro ga a idalje mi pise da je instalirani 1,1 i nemogu pokretati neke servere koji su sa 1,2 pach-om
ljudi, evo skoro 2 mjeseca igram igru, dojadila mi, igrajte cod 4 ljudi, ovo malo morbidno, rokas pumparicom, rebra im vadis
Ako je netko zainteresiran ja prodajem call of duty 5. Neka mi se javi. Vrlo povoljno. Šaljem pouzećem.
Instalirao sam zadnji CoD WaW 1.3 patch, i kada sam unio standardne servere na koima sam igrao nerade mi, nemam org pa ako mi moze netko na PM poslat koji IP od servera s 1.3 ili objasnit ako mi treba nesto za pokrenut to bio bih zahvalan. . .
D3ViL možeš pokušati igrati preko garene.
Ja tamo igram neorginalnu 4-orku
Hej ljudi imam problem!!! Instalirao sam waw patch 1.3 i crack i sve OK, single pl.ide ali kad hocu na multiplayer nemogu na ni jedan server. Serveri na kojima sam igrao sa 1.2 patchom su presli na 1.3 pa i ja za njima.
Ja mislim ali nisam siguran da mi treba 1.3 client server, jer za 1.2 je bio potreban.
PROBLEM je sto ga nemogu nigdje nac da ga skinem s neta.
Ako netko zna gdje ga mogu naci ili ako je problem negdje dalje POMAGAJTE!!!!!
Hej ljudi imam problem!!! Instalirao sam waw patch 1.3 i crack i sve OK, single pl.ide ali kad hocu na multiplayer nemogu na ni jedan server. Serveri na kojima sam igrao sa 1.2 patchom su presli na 1.3 pa i ja za njima.
Ja mislim ali nisam siguran da mi treba 1.3 client server, jer za 1.2 je bio potreban.
Evo sad sam provjerio servere oni su i dalje na 1.3, jel znate mozda jos nesta sto bi moglo biti?
I da jel mi mozete reci gdje mogu naci crack da ga ponovo zaljepim?
I meni je isto tako! I ja san instalira 1.3 i akda ulazim preko xfire-a u servere ne dođe mi čak ni odbrojavanje nego ono baš kako mi je bilo i kada san instalira 1.2 (prije cracka) pa je vjerovatno do cracka! I ja tražim crack i još ga nigdi nisam uspia nać,a vjerovatno ga još nema jer ovo je jedna od popularnijih igara i mora je bar neko nešto spomenit o tome, ali niko ništa