Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 619.768
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Prvi DLC pack bit će dostupan za download slijedeći mjesec. Pročitajte na linku ispod.

http://www.infinite-gamers.com/forums/showthread.php?t=939

3 nove mape za multiplayer i jedna nova za Nazi Zombies mod. :)

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Call of Duty 5: world at war

novi update je stigao ( bar mi tako piše ) ali ga nemogu nać na njihovom sajtu.

Može pomoć?Sramim se

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
16 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

novi update je stigao ( bar mi tako piše ) ali ga nemogu nać na njihovom sajtu.

Može pomoć?Sramim se

http://www.gamershell.com/download_38968.shtml
Gateway P-7807u 17" WXGA+ / Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz / 4GB DDR3 RAM / 320GB 7200RPM HD / GeForce 9800M GTS
16 godina

Evo skinu sam patch sa www.gamespot.com i instalirao ga, ali nemam uopće zvuk tj. imam samo zvuk kad pokrenem igru ali kad uđem u Multyplayer ili solo  zvuka više nema, i provjerio sam u postavkama i sve je na svome mjestu!

Izašao sam van iz igre i ponovo ušao unutra ali opet ista stvar.

Slušalice mi rade kad npr slušam mjuzu ili gledam video.

Zna li itko u čemu bi bio problem?

17 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

Evo skinu sam patch sa www.gamespot.com i instalirao ga, ali nemam uopće zvuk

Problem se javlja na Visti, izbacit će novi patch uskoro koji to popravlja, do onda...

• desni klik na ikonu zvuka taskbaru
  • odaberi "Playback Devices"
  • desni klik na uređaj za reprodukcju zvuka
  • klikni na "Properties", a zatim "Advanced"
  • pod "Default format" odaberi "16bit, 44100Hz (CD Quality)"
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2009 16:55 (dekstroza).
17 godina
protjeran

Ja sam prošao i kako mi se svidjela mislim još jednom igrati cijelu WAW... Jedino mi još ostaje igrati Modern Warfare. Kasnim kao i sa Crysis! Izlanuo se

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Gle čuda zvuk radiCool!

Hvala kolega!

17 godina
neaktivan

Pozdrav,

Imam problem sa zvukom u COD 5, instalirao sam novi patch 1.2 i nemam zvuka uopće u igrici. Sve sam probao, obrisat modem, driveri za zvuk su najnoviji, directx je isto najnoviji, neznam u čemu je problem, probavao sam smanjivat i sample rate ali ništa.....Imam windows xp sp3, realtek hd audio alc880. Molim pomagajte, moram se igrat Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
dekstroza kaže...
kostolomac kaže...

Evo skinu sam patch sa www.gamespot.com i instalirao ga, ali nemam uopće zvuk

Problem se javlja na Visti, izbacit će novi patch uskoro koji to popravlja, do onda...

• desni klik na ikonu zvuka taskbaru
  • odaberi "Playback Devices"
  • desni klik na uređaj za reprodukcju zvuka
  • klikni na "Properties", a zatim "Advanced"
  • pod "Default format" odaberi "16bit, 44100Hz (CD Quality)"

iMAX kaže...

Pozdrav,

Imam problem sa zvukom u COD 5, instalirao sam novi patch 1.2 i nemam zvuka uopće u igrici. Sve sam probao, obrisat modem, driveri za zvuk su najnoviji, directx je isto najnoviji, neznam u čemu je problem, probavao sam smanjivat i sample rate ali ništa.....Imam windows xp sp3, realtek hd audio alc880. Molim pomagajte, moram se igrat Osmijeh

ajme meni, dva posta iznad tebe a ti pitaš
Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan

A da pročitaš moj post prije ovako glupog odgovora??!!! Kao prvo to vrijedi samo za vistu, odnosno na xp-u je drugačiji postupak, a kao drugo to sam napravio pa nije radilo, mislim da sam to i napisao "probavao sam smanjivat i sample rate ali ništa".....

16 godina
neaktivan

Imam problem udem u igru i stisnem new game i biram jacinu i nece stalno me izbacuje tj. vraca u izbornik. molim pomoc??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommyca kaže...

Imam problem udem u igru i stisnem new game i biram jacinu i nece stalno me izbacuje tj. vraca u izbornik. molim pomoc??

imas los key kod,meni se to dogadalo,samo promjenis key kod i to  je to
amd athlon x2 4800+ @ 2.51(OC @ 3.0) 3 gb ddr2 rama 250 gb+80 gb hdd nVdia 8600 gt 256mb/ati hd4670 1 gb
16 godina
RePlaY kaže...

Ja nemogu napravit profile za online. Kada mi dođe da ga napravim ja upišem ime i stisnem "ok" a kad one piše da za igrnaje MP tribam napravit profile. :S

Kliknem "yes" da napravi upišem ime i opet neće, i tako u nedogled. Skinija sam patch 1.1 ali opet isto.

Zna li ko kakvo rješenje??

Iko zna?
Intel Q6600 @ 2,8 + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT WD 320GB Antec Sonata III 500
17 godina
RePlaY kaže...
RePlaY kaže...

Ja nemogu napravit profile za online. Kada mi dođe da ga napravim ja upišem ime i stisnem "ok" a kad one piše da za igrnaje MP tribam napravit profile. :S

Kliknem "yes" da napravi upišem ime i opet neće, i tako u nedogled. Skinija sam patch 1.1 ali opet isto.

Iko zna?
 Problem s profilom. Skini si COD 5 profile creator i napravi njime profil (ne pitaj me gdje da to nađem, ne znam).
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
crystal6 kaže...
RePlaY kaže...
RePlaY kaže...

Iko zna?
 Problem s profilom. Skini si COD 5 profile creator i napravi njime profil (ne pitaj me gdje da to nađem, ne znam).
 Naša sam to i skinija ali to nije ono šta meni triba, to je za kreirat profile za single player tj. offline. Ja sam to i prija moga napravit. Moj problem je da nemogu napravit profile za igrat multlyplayer da idem online.
Intel Q6600 @ 2,8 + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT WD 320GB Antec Sonata III 500
16 godina

Hajde mi molim vas recite je li ovaj nastavak bolji od dvojke pa da znam da ga uzmem ili ne.

16 godina
neaktivan

jeste po meni.....i multiplayer je nesto bolje izveden.a ti hoces original da uzmes pa pitas za misljenja jelll..?

my life is a good.i have a tenis place
16 godina

pa da.

17 godina
neaktivan

Imam problem sa pach-om 1,2 imo sam instalirani 1,1 i radilo mi je sve ok sada sam skinio 1,2 i instaliro ga a idalje mi pise da je instalirani 1,1 i nemogu pokretati neke servere koji su sa 1,2 pach-om

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2009 10:36 (B_O_J_A).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ljudi, evo skoro 2 mjeseca igram igru, dojadila mi, igrajte cod 4 ljudi, ovo malo morbidno, rokas pumparicom, rebra im vadis

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ako je netko zainteresiran ja prodajem call of duty 5. Neka mi se javi. Vrlo povoljno. Šaljem pouzećem.Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
RePlaY kaže...

Iko zna?
 Da bi napravio online profil trebati originalni serial koji ti očito nemaš...
Samo klikaj no i cancel i moći ćeš igrati...
(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
nedIm kaže...
RePlaY kaže...
RePlaY kaže...

Iko zna?
 Da bi napravio online profil trebati originalni serial koji ti očito nemaš...
Samo klikaj no i cancel i moći ćeš igrati...
 Mogu ja igrat singleplayer ali nemogu multyplayer bez profila.
17 godina

Instalirao sam zadnji CoD WaW 1.3 patch, i kada sam unio standardne servere na koima sam igrao nerade mi, nemam org pa ako mi moze netko na PM poslat koji IP od servera s 1.3 ili objasnit ako mi treba nesto za pokrenut to bio bih zahvalan. . .

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

D3ViL možeš pokušati igrati preko garene.

Ja tamo igram neorginalnu 4-orku

Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 5: world at war crack 1.3

Hej ljudi imam problem!!! Instalirao sam waw patch 1.3 i crack i sve OK, single pl.ide ali kad hocu na multiplayer nemogu na ni jedan server. Serveri na kojima sam igrao sa 1.2 patchom su presli na 1.3 pa i ja za njima.

Ja mislim ali nisam siguran da mi treba 1.3 client server, jer za 1.2 je bio potreban.

PROBLEM je sto ga nemogu nigdje nac da ga skinem s neta.

Ako netko zna gdje ga mogu naci ili ako je problem negdje dalje POMAGAJTE!!!!!Mršti seMršti seMršti se

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Call of Duty 5: world at war crack 1.3
nax kaže...

Hej ljudi imam problem!!! Instalirao sam waw patch 1.3 i crack i sve OK, single pl.ide ali kad hocu na multiplayer nemogu na ni jedan server. Serveri na kojima sam igrao sa 1.2 patchom su presli na 1.3 pa i ja za njima.

Ja mislim ali nisam siguran da mi treba 1.3 client server, jer za 1.2 je bio potreban.

Ako netko zna gdje ga mogu naci ili ako je problem negdje dalje POMAGAJTE!!!!!Mršti seMršti seMršti se

ovo pričam kao vlasnik nekoliko cod5 servera..

tvoj problem je što su, nedugo nakon UpDatea na 1.3, mnogi serveri se vratili na 1.2 zbog brojnih bugova, pa i nekih vrlo važnih sigurnosnih, tako da tebi sada slijedi downgrade ako hoćeš igrati na tim serverima. ili čekati da dođu na +v1.4, odnosno na verziju u kojoj će ti bugovi biti ili uklonjeni ili manje izraženi.

Puma1400 iz <|Tactical Gaming Organisation|>
Evo, potpis dovoljno kratak i bez- entera. :)
16 godina
neaktivan

Evo sad sam provjerio servere oni su i dalje na 1.3, jel znate mozda jos nesta sto bi moglo biti?

I da jel mi mozete reci gdje mogu naci crack da ga ponovo zaljepim?Smijeh

16 godina
neaktivan

I meni je isto tako! I ja san instalira 1.3 i akda ulazim preko xfire-a u servere ne dođe mi čak ni odbrojavanje nego ono baš kako mi je bilo i kada san instalira 1.2 (prije cracka) pa je vjerovatno do cracka! I ja tražim crack i još ga nigdi nisam uspia nać,a vjerovatno ga još nema jer ovo je jedna od popularnijih igara i mora je bar neko nešto spomenit o tome, ali niko ništa

16 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
nax kaže...

ovo pričam kao vlasnik nekoliko cod5 servera..

tvoj problem je što su, nedugo nakon UpDatea na 1.3, mnogi serveri se vratili na 1.2 zbog brojnih bugova, pa i nekih vrlo važnih sigurnosnih, tako da tebi sada slijedi downgrade ako hoćeš igrati na tim serverima. ili čekati da dođu na +v1.4, odnosno na verziju u kojoj će ti bugovi biti ili uklonjeni ili manje izraženi.

Puma1400 iz <|Tactical Gaming Organisation|>

A kako napravit downgrade bez da prije toga izbrišeš cili CoD pa ponovo instaliraš (jer mi se neda ponovo punit rankove)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice