BUG forum; Game of the Year 2009

poruka: 154
|
čitano: 25.547
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: BUG forum; Game of the Year 2009
Assassin kaže...

O kakvim vi glupostima raspravljate...

pa treba malo...Smijeh

nista ja sam reko svoje

over n out!

17 godina

moram priznat da se slažem sa rambom jer se u igri vidi da je to moglo puno bolje bit, izgleda da se IW previše iskomercijalizirao i da im je slava udarila u glavu. Igra ima jednostavno previše propusta da bi bila prozvana najboljom igrom godine, ja bi rađe na to mjesto stavio batman arkham asylum od igre nitko nije previše očekivao izašla je u sijeni ovih većih igara i nakraju svih nadmašila... ne preostaje nam ništa nego čekati novi BF http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-smile.gif

A life? Cool! Where do I download one of those?
15 godina
neaktivan
rambo223 kaže...
DombaCoD kaže...
rambo223 kaže...

E tek si došo već kenjaš.. Igra je presuper.. MP rula... Ti imaš kakvih problema sa KS? To zato sto na CoD4 nemožeš vozit CGunnera i AC130 neznaci da sad trebas igru pljuvat.. Skini si pirat pa ces vidit....

ma skinuo i odigrao 6 sati mp-a i nakon toga par sati na orginalci i nista igra nema kvalitetu tocno se vidi da je bezveze sve nabacano,ko da je iw slava udarila u glavu pa su igru jos jace otvorili za mase da noobovi mogu igrat

pa da mogu cim vise para skupit,neznam koji su vrag radili da im je trebalo 2 godine da zavrse igru..kaj sp mozda koji se zavrsi za 6 sati ili mozda neizbalansirani mp...da je ovo istina potvrđuje cinjenica da skoro svaki drugi dan izbacuju neki patch..glicheva kolko oces,kempera kolko oces,ninđa kolko oces samo nema normalne pucacine....

neznam koja je fora pucat po ljudima iz helikopteraNeodlučan

Ljubooomooooraaaaa..

a joj bas me zanima kolko godina imas jer sam vidio klinci od 5 godina pametnijih od tebe i ono iznad kaj si napiso da sam doso tu odma srat..ja nisam srao samo sam izrazio svoje misljenje a to kaj je razlicito od tvojeg ne znaci da kenjam

kaj bi trebo doc na forum i uvlacit se u dupe moderatorima i kad dobijem 5 zvjezdica tek onda dobijem dopustenje da govorim lose o mw2

ima ti 12 godina

sta ocekujes xD

nego dajte ontopic plz makar izbori su gotovi vec ce biti prvi mijesec gotov pobjednici se znaju i to je to

netreba sad tu svađe

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 19:02 (TopForumaš).
16 godina
rambo223 kaže...

a joj bas me zanima kolko godina imas jer sam vidio klinci od 5 godina pametnijih od tebe i ono iznad kaj si napiso da sam doso tu odma srat..ja nisam srao samo sam izrazio svoje misljenje a to kaj je razlicito od tvojeg ne znaci da kenjam

kaj bi trebo doc na forum i uvlacit se u dupe moderatorima i kad dobijem 5 zvjezdica tek onda dobijem dopustenje da govorim lose o mw2

Ti si izrazio svoje mišljenje pa tako poštuj i tuđe, jer u suprotonom ne zaslužuješ drugo nego da ljudi ne poštuju tvoja mišljenja.

Većini ljudi se sviđa mw2 i što je tu tako teško razumjeti? Ako se tebi ne sviđa nemoj glasat za nju i gotovo, što ču se sad ja cmizdriti zato što je Josipović pobjedio a ja sam glasao za Bandića.

Da je cod4 izašao 2009 možda bi on bio igra godine, ali nije izašao 2009. Od svih igara u prošloj godini se  najviše sviđa mw2, u ovoj godini će možda bc2, cod7 ili neznam koja.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice