BUG forum; Game of the Year 2009

poruka: 154
|
čitano: 25.543
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: BUG forum; Game of the Year 2009
Armor kaže...
calypso kaže...

Ček, nešto mi nije jasno. Pod Avantura/Akcija si stavio RE 5 ispred B: AA(što će reći da ti je RE 5 bolja igra), a zatim si u BUG GOTY-u stavio B: AA kao 3., a RE 5 nisi uopće stavio(što će reći da ti je AA bolja igra). Ne znam, malo mi to nema smisla :D

Recimo da imam (primjer) nekog uber Golfa i još jačeg BMW-a <= fan => (RE5), BMW-a vozim kad mi se vozi "kak spada", a Golfa furam na godišnjoj bazi jer je zapravo bolji auto Cool

Nije ti bas neka usporedba. mozda neki vintage cabrio i jedan novi praktican auto bi bili prikladnji za tu tvoju usporedbu. Ovako bas i nema smisla.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
17 godina

Niti ne mora imati, imam svoje razloge glasanja.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Niti ne mora imati, imam svoje razloge glasanja.

Istina, zato jednostavno moras volit demokraciju.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
16 godina
neaktivan

FPS

Serious Sam HD  5

Operation Flashpoint: Dragon Rising 1

Call of Duty: Modern Warfare 2 5

RPG

Dragon Age: Origins   1

Torchlight 1

Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate  1

Strategija

Anno 1404: World of Discovery  3

Warhammer 40,000: Dawn of War II  3

Empire: Total War   1

Avantura/Akcija

BATMAN AA 3

boderlands -5

The Saboteur  1

Sportska simulacija

NBA 2K10  5

PES 10 -1

FIFA 10-1

BUG forum: Game of the Year

Call of Duty: Modern Warfare 2  5

NBA 2K10   5

boderlands- 5

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 19:31 (ivan-zd).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eto samo da javim da ja i dalje zbrajam ovdje glasove, pa cu 1.1.2010. objaviti konacno stanje.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 5
16 godina
neaktivan

Ajde malo brže, bit će ti mrsko na novu. :)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Svi nepotpuni ili nepravilno dati glasovi neće se uopće brojati (da nebi bilo nismo znali), a ima takvih slučajeva...

Zato ko želi, nek si ispravi/nadopuni/makne igru koje nema u popisu.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, kao npr. ivan-zd koji ima post iznad mojeg proslog ovdje.

Njegove glasove nisam priznao jer su sasvim nelogicni.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eto, 1.1.2010. je, pravo vrijeme za objavu konačnih rezultata u izboru za najbolje igre godine i po žanrovima i sveukupno, glasovati su mogli isključivo članovi Bug foruma a nelogične glasove nisam uvažio, stoga krenimo redom:

Game of the Year 2009. (Igra godine 2009.)

220 - Call of Duty: Modern Warfare 2

114 - Dragon Age: Origins

92 - Batman: Arkham Asylum

56 - DiRT 2

49 - Pro Evolution Soccer 2010

39 - Prototype

37 - Call of Juarez: Bound in Blood

36 - Need for Speed: Shift

24 - Left 4 Dead 2

23 - Empire: Total War

22 - Football Manager 2010

21 - Borderlands

18 - Resident Evil 5

16 - Risen

13 - Braid

13 - F.E.A.R. 2

11 - Burnout Paradise

10 - Plants vs. Zombies

10 - Street Fighter IV

Dakle, prema glasovima forumaša igra godine je uvjerljivo MW2 (gotovo duplo više glasova), slijedi DA:O, a ostatak igara ima ispod sto vaših glasova, što se tiče igara koje su imale ispod 10 bodova njih nisam navodio. Što se tiče igara koje imaju jednak broj bodova, prednost sam dao onoj čije je ime prije po abecedi. Eto, to bi bilo to, a sada idemo dalje po žanrovima.

Najbolji FPS 2009:

156 - Call of Duty: Modern Warfare 2

53 - Call of Juarez: Bound in Blood

37 - Left 4 Dead 2

34 - Borderlands

28 - F.E.A.R. 2

16 - Operation Flashpoint: Dragon Rising

15 - Wolfenstein

13 - ArmA II

11- Serious Sam HD

Kako je MW2 GotY 2009. ne bi trebalo biti previše iznenadno što je i ovdje MW2 odnio titulu. Ovdje ima i više od dvostruko više glasova u usporedbi s drugoplasiranim, čvrsta, uvjerljiva pobjeda. Kao i iznad, bilo je još igara sa manje od 10 glasova, ali mislim da njih nema potrebe navoditi.

Najbolji RPG 2009:

161 - Dragon Age: Origins

78 - Risen

54 - Overlord 2

45 - Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate

I ovdje, po meni, bez nekih prevelikih iznenađenja, ipak, zanimljivo je kako je u pojedinačnim glasovima po žanrovima DA:O dobio više glasova od MW2. Ostale igre iz ovog žanra su imale ispod 10 glasova.

Najbolja strategija 2009:

109 - Empire: Total War

65 - Company of Heroes: Tales of Valor

56 - Warhammer 40K: Dawn of War II

42 - Anno 1404: World of Discovery

27 - World in Conflict: Soviet Assault

22 - Demigod

12 - Elven Legacy

Ovdje je uvjerljivo pobjedio Empire: Total War, jedini sa preko 100 glasova, a i za ostale igre se može reći da čvrsto drže svoja mjesta, osim ovih nekoliko pri dnu. Ovdje je bilo još 11 igara koje su imale ispod 10 vaših glasova.

Najbolja avantura/akcija u 2009:

124 - Batman: Arkham Asylum

67 - Prototype

59 - Resident Evil 5

20 - The Godfather II

17 - Star Wars: The Force Unleashed

11 - Tales of Monkey Island

11 - X-Men Origins: Wolverine

Što se ovog žanra tiče, ovdje je stanje bilo najzanimljvije, puno igara je dobilo manje od 10 glasova, a ove koje imate prilike vidjeti u ukupnom poredku imaju zanimljiv broj bodova, Batman:AA uvjerljivo najbolji, slijede ga Prototype i RE5, onda dosta glasova manje ostatak igara.

Najbolja sportska simulacija u 2009:

98 - Pro Evolution Soccer 2010

85 - Need for Speed: Shift

81 - DiRT 2

29 - NBA 2K10

28 - Football Manager 2010

Ovdje je bilo gusto između prva tri mjesta, mada je PES vodio, čak je u jednom trenutku imao izjednačen broj glasova sa NFS:S, ali na kraju se ipak dovoljno odvojio, a DiRT 2 je pripalo treće mjesto.

MW2 - igra godine i najbolji FPS u 2009. prema glasovima forumaša MW2 - igra godine i najbolji FPS u 2009. prema glasovima forumaša
Dragon Age: Origins - najbolji RPG u 2009. prema glasovima forumaša Dragon Age: Origins - najbolji RPG u 2009. prema glasovima forumaša
Empire: Total War - najbolja strategija u 2009. prema glasovima forumaša Empire: Total War - najbolja strategija u 2009. prema glasovima forumaša
Batman: AA, najbolja akcijska avantura u 2009. prema glasovima forumaša Batman: AA, najbolja akcijska avantura u 2009. prema glasovima forumaša
PES 2010 - najbolja sportska simulacija u 2009. prema glasovima forumaša PES 2010 - najbolja sportska simulacija u 2009. prema glasovima forumaša
Moj PC  
10 0 hvala 10
15 godina
protjeran

LOL vidim drasticne razlike izmedju Foruma i casopisa. Strucni tim casopisa je za FPS godine stavio ARMA2, isusa ti dragog, dobro da nisu proglasili Operation Flashpoint 2 najboljom igrom. Lameri na kvadrat.

Kimi - the King of Spa. MW2 moto: 1 shot 2 kills :p

3 1 hvala 0
15 godina

dirt2 ispred pesa. sve ostalo ok

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dirt 2 je bolji od Shifta.

BMW

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cappy kaže...

Dirt 2 je bolji od Shifta.

ps. Dirt 2 je rally ovo je druga stvar

I dolazi Gran Tourismo 5

ceRina:)
16 godina

Resi 5 je morao biti ispred Prototypea.

Sve ostalo OK.

Hvala Prison Break Namigiva

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fora lista, svaka čast Prison Breaker-u i Armor-u za trud.

If you want something done properly, kill Baldrick before you start.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

FPS

Call of Duty: Modern Warfare 2  3

Wolfenstein  2

Left 4 Dead 2  1

RPG

Dragon Age: Origins  3

Risen  2

Divinity 2: Ego Draconis 1

Strategija

Anno 1404: World of Discovery 3

Company of Heroes: Tales of Valor  2

Order of War 1

Avantura/Akcija

Resident Evil 5 3

Batman: Arkham Asylum 2

Prototype 1

Sportska simulacija

NBA 2K10 3

Colin McRae: DiRT 2 2

Pro Evolution Soccer 2010 1

BUG forum: Game of the Year

NBA 2K10 5

Wolfenstein 4

Resident Evil 5 3

Colin McRae: DiRT 2  2

Pro Evolution Soccer 2010 1

15 godina
protjeran

Mislim da je winner MW2

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DombaCoD kaže...

Mislim da je winner MW2

da nezasluzeno i to jako puno govori o forumasima ako misle da je ova igra goty

15 godina
neaktivan
rambo223 kaže...
DombaCoD kaže...

Mislim da je winner MW2

Zašto?Očito se ta igra najviše svidjela većini forumaša i najviše im je po guštu,pa je zato i odnijela pobjedu.Uostalom,ovo nije službeni BUG-ov GOTY natječaj,nego interno glasovanje među nama forumašima.Osim što rezultat govori da je MW2 većini korisnika najbolja igra ove godine,ne znam što bi još mogla "jako puno"govoriti o nama.

alrighty then
15 godina
protjeran
dncrmt kaže...
rambo223 kaže...
DombaCoD kaže...

Mislim da je winner MW2

Zašto?Očito se ta igra najviše svidjela većini forumaša i najviše im je po guštu,pa je zato i odnijela pobjedu.Uostalom,ovo nije službeni BUG-ov GOTY natječaj,nego interno glasovanje među nama forumašima.Osim što rezultat govori da je MW2 većini korisnika najbolja igra ove godine,ne znam što bi još mogla "jako puno"govoriti o nama.

pa to da se palite na sminku i igrat ce se  jos par mjeseci i vratit na cod4 il vec kaj jednostavno igra ne valja jadan ai slabasno balansiran mp star engine i da full noooooobski mp

igra je bas za "coool" klince sa onim killstreakovima i ostalim glupostima

16 godina
rambo223 kaže...
dncrmt kaže...
rambo223 kaže...
DombaCoD kaže...

Mislim da je winner MW2

pa to da se palite na sminku i igrat ce se  jos par mjeseci i vratit na cod4 il vec kaj jednostavno igra ne valja jadan ai slabasno balansiran mp star engine i da full noooooobski mp

igra je bas za "coool" klince sa onim killstreakovima i ostalim glupostima

Boldano:jer ti uopće gledaš šta pišeš?

Meni je igra odlična i nema šanse da se vratim na CoD4.

Zabavnija je,bolja je grafika,igrivost je dorađena,fizika također.

Ajde ti mi reci neku igru,kad se već praviš tolkim znalcem,koji FPS ima bolji gameplay od MW2?

Konkretno mislim na kretanje lika,kontrole itd.

Po mome mišljenju niti jedna.

15 godina
protjeran

Ajde ti mi reci neku igru,kad se već praviš tolkim znalcem,koji FPS ima bolji gameplay od MW2?

ti ne shvacas bit...mp igra ne ovisi o grafici nego balansu i gameplayu i cod4 promod ima bolji gameplay a to kaj vi neznate igrat bez killstreak i jedino znate bit chopper gunner

bas me zanima kad ovi koji ce kupit bc2 a imaju mw2 koju ce igru duze igrat ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 16:28 (rambo223).
15 godina
neaktivan
rambo223 kaže...

ti ne shvacas bit...mp igra ne ovisi o grafici nego balansu i gameplayu i cod4 promod ima bolji gameplay a to kaj vi neznate igrat bez killstreak i jedino znate bit chopper gunner

E pa onda će BC2 biti GOTY 2010.Samo zato što se tebi ne sviđa igra,ne znači da se ne sviđa i drugima.

alrighty then
15 godina
protjeran
dncrmt kaže...
rambo223 kaže...

E pa onda će BC2 biti GOTY 2010.Samo zato što se tebi ne sviđa igra,ne znači da se ne sviđa i drugima.

ok to je vas izbor no tesko mi je shvatit kako mw2 moze bit goty

da se mw2 zove delta force ili neznam vec kak sigurno 97% ljudi koji igraju sad mw2 nebi joj ni prismrdilo i nebi bila ni na vasem popisu a ne da bi bila goty

15 godina
protjeran
rambo223 kaže...
dncrmt kaže...
rambo223 kaže...

ok to je vas izbor no tesko mi je shvatit kako mw2 moze bit goty

da se mw2 zove delta force ili neznam vec kak sigurno 97% ljudi koji igraju sad mw2 nebi joj ni prismrdilo i nebi bila ni na vasem popisu a ne da bi bila goty

E tek si došo već kenjaš.. Igra je presuper.. MP rula... Ti imaš kakvih problema sa KS? To zato sto na CoD4 nemožeš vozit CGunnera i AC130 neznaci da sad trebas igru pljuvat.. Skini si pirat pa ces vidit....

15 godina
protjeran

E tek si došo već kenjaš.. Igra je presuper.. MP rula... Ti imaš kakvih problema sa KS? To zato sto na CoD4 nemožeš vozit CGunnera i AC130 neznaci da sad trebas igru pljuvat.. Skini si pirat pa ces vidit....

ma skinuo i odigrao 6 sati mp-a i nakon toga par sati na orginalci i nista igra nema kvalitetu tocno se vidi da je bezveze sve nabacano,ko da je iw slava udarila u glavu pa su igru jos jace otvorili za mase da noobovi mogu igrat

pa da mogu cim vise para skupit,neznam koji su vrag radili da im je trebalo 2 godine da zavrse igru..kaj sp mozda koji se zavrsi za 6 sati ili mozda neizbalansirani mp...da je ovo istina potvrđuje cinjenica da skoro svaki drugi dan izbacuju neki patch..glicheva kolko oces,kempera kolko oces,ninđa kolko oces samo nema normalne pucacine....

neznam koja je fora pucat po ljudima iz helikopteraNeodlučan

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 16:44 (rambo223).
16 godina
neaktivan

Rambo je dobro rekao, MW2 nije nista drugo doli CoD4 samo malo nasminkan. Nabacali killstreakove, embleme, titlove, nove mape, novi dodaci na oruzja, grafiku poboljsali i to je to. Nikakve revolucionarne promjene u odnosu na CoD4, s tim da je četvroka meni osobno bolja. Jer s ovim svim dodacima su sada blago upropastili gameplay, ali i to se da rijesiti, to nije nikakav problem, nego je gameplay dokrajcio izostanak dedicetad servera i jos neka potpuno nepotrebna ogranicenjima.

Ja sam dao maksimalne bodove MW2 i ne zalim. Od svih igara koje sam igrao prosle godine MW2 mi je ipak imao najbolji SP, jeste, igrao sam i DA:O, i stvarno fantasticna igra i sve je to ok, ali nekako mi se vise dopao SP u MW2, a nije mi prosla godina donijela nesto igara koji su mi bas bili ok, ali kad moram birati, biram MW2, cisto zbog SP-a, MP je druga prica.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
rambo223 kaže...

ma skinuo i odigrao 6 sati mp-a i nakon toga par sati na orginalci i nista igra nema kvalitetu tocno se vidi da je bezveze sve nabacano,ko da je iw slava udarila u glavu pa su igru jos jace otvorili za mase da noobovi mogu igrat

pa da mogu cim vise para skupit,neznam koji su vrag radili da im je trebalo 2 godine da zavrse igru..kaj sp mozda koji se zavrsi za 6 sati ili mozda neizbalansirani mp...da je ovo istina potvrđuje cinjenica da skoro svaki drugi dan izbacuju neki patch..glicheva kolko oces,kempera kolko oces,ninđa kolko oces samo nema normalne pucacine....

Ljubooomooooraaaaa..

15 godina
protjeran
DombaCoD kaže...
rambo223 kaže...

Ljubooomooooraaaaa..

a joj bas me zanima kolko godina imas jer sam vidio klinci od 5 godina pametnijih od tebe i ono iznad kaj si napiso da sam doso tu odma srat..ja nisam srao samo sam izrazio svoje misljenje a to kaj je razlicito od tvojeg ne znaci da kenjam

kaj bi trebo doc na forum i uvlacit se u dupe moderatorima i kad dobijem 5 zvjezdica tek onda dobijem dopustenje da govorim lose o mw2

17 godina
neaktivan

O kakvim vi glupostima raspravljate...

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice