Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.646.272
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Arabarran kaže...

Nisi znao da ima zube, ha?

Znao sam da ima svašta, ali baš zube...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Sad će vama to voljum pojasniti na primjeru iz pravog života... 

Nekoć davno bijaše jedan moj prijatelj koji je u nedostatku pičke bio primoran hvatati stariju, ali udanu dobrostojeću gospođu. Iako je znao da riskira nije ga bilo briga te je iz dana u dan prašio sve više i više. I to u njezinon vlastitom stanu...

Jednog kišnog utorka prijatelj opet ode do nje na zabavu jer je tad muž bio na poslu, barem je trebao biti... 

I gura ga prijatelj, gura, pun gas nabija do jaja kad odjednom netko upada u sobu! Muž! 

Iznenađenje, tišina i nevjerica! Da stvar bude gora dotičnoj gospođi su se mišići vagine od šoka stisnuli koliko mogu dok je on bio do kraja nabijen. Napumpana krv u njegovom penisu se nije mogla povući zbog njezinog divljeg stiska, pa iz istog tog razloga erekcija nije mogla splasnuti. Prijatelj vuče i vuče, ali penis iščupati ne može... 

Izbezumljeni muž je ostao džentlmen do kraja te pozvao hitnu koja se ubrzo stvorila na vratima tog grešnog stana. Injekcijom su opustili mišiće njezine vrele vagine, a prijatelj ja napokon odahnuo i izvadio ga vani... 

Bračno stanje gospođe nakon ovog događaja nažalost neznam

Jasno sad? 

battlelog - Volume_CRO

13 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Jasno sad? 

Ne! Kako netko može karati neku matoru furdu?

Freak Show Inc.
16 godina
-----
Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 15:58 (amater_2).
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Volume kaže...

Jasno sad? 

Ne! Kako netko može karati neku matoru furdu?

Kurcem, kao i bilo koju drugu

Mudonja nije to taj, a i o imenima nećemo javno

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 15:31 (Volume).
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Mudonja nije to taj, a i o imenima nećemo javno

Ma svejedno... U vojsci sam imao jednog lika koji je od toga živio. Prvo smo mislili da sere dok nismo vidjeli slike i dok ga nisu počele zvati. Frajer je kroz nekih 7-8 godina uspio kupiti kuću od "bavljenja" time...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 16:09 (Friday).
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sve je dobro dok ne naletiš u sobu u bolnici (jer si mašio vrata, jel) gdje se baba od 80ak godina presvlači. Da se razumijemo, to se frendu dogodilo, ne meni. Kaže da mu se tjedan dana nije dizao...

A sad neke veselije stvari. Naime, ovaj topic mi se čini kao plodno tlo za naše vještine. PS vs konzole, rasprave o performansama, dobra mogućnost da će biti opet gluparija o defragmentiranju RAMa i AMDovima bez amortizera. Već je sad lagano "zanimljivo"....

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Sum_of_all_fears kaže...

A sad neke veselije stvari. Naime, ovaj topic mi se čini kao plodno tlo za naše vještine. PS vs konzole, rasprave o performansama, dobra mogućnost da će biti opet gluparija o defragmentiranju RAMa i AMDovima bez amortizera. Već je sad lagano "zanimljivo"....

Čekam vas. 

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen
pirat kaže...

Čekam vas. 

Stavit ću oglas da prodajem ono na H

My name is Legion... For we are many!
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Sum ostavi se ti te teme, ta igjica me čak i zanima

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
16 godina

Nego, jesi ti kupio onaj volan?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 15:53 (amater_2).
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
pirat kaže...

Čekam vas. 

Stavit ću oglas da prodajem ono na H

Uzmi papir, napiši gore serijski broj od igre, zamotaj ga u 50 kn, ostavi na pločniku i moli Boga da ga netko uzme...

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
Volume kaže...

Sad će vama to voljum pojasniti na primjeru iz pravog života... 

Nekoć davno bijaše jedan moj prijatelj koji je u nedostatku pičke bio primoran hvatati stariju, ali udanu dobrostojeću gospođu. Iako je znao da riskira nije ga bilo briga te je iz dana u dan prašio sve više i više. I to u njezinon vlastitom stanu...

Jednog kišnog utorka prijatelj opet ode do nje na zabavu jer je tad muž bio na poslu, barem je trebao biti... 

I gura ga prijatelj, gura, pun gas nabija do jaja kad odjednom netko upada u sobu! Muž! 

Iznenađenje, tišina i nevjerica! Da stvar bude gora dotičnoj gospođi su se mišići vagine od šoka stisnuli koliko mogu dok je on bio do kraja nabijen. Napumpana krv u njegovom penisu se nije mogla povući zbog njezinog divljeg stiska, pa iz istog tog razloga erekcija nije mogla splasnuti. Prijatelj vuče i vuče, ali penis iščupati ne može... 

Izbezumljeni muž je ostao džentlmen do kraja te pozvao hitnu koja se ubrzo stvorila na vratima tog grešnog stana. Injekcijom su opustili mišiće njezine vrele vagine, a prijatelj ja napokon odahnuo i izvadio ga vani... 

Bračno stanje gospođe nakon ovog događaja nažalost neznam

Jasno sad? 

"Jedan moj prijatelj" 

Hello...
14 godina
protjeran
Danny_5 kaže...

"Jedan moj prijatelj" 

Zna sam ja odma da će doći do ovoga... Meni se ne događaju takvi failovi, ja kad jebem jebem pametno 

Samo da pojasnim s obzirom da Špelac i Sum spominju neke babe - starija gospođa sam napisa jer je bila starija u odnosu na njegove 22 godine, ona je tad imala 38

battlelog - Volume_CRO
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
Danny_5 kaže...

"Jedan moj prijatelj" 

Zna sam ja odma da će doći do ovoga... Meni se ne događaju takvi failovi, ja kad jebem jebem pametno 

Samo da pojasnim s obzirom da Špelac i Sum spominju neke babe - starija gospođa sam napisa jer je bila starija u odnosu na njegove 22 godine, ona je tad imala 38

Znaci kreso si nesto kao onu cesku profesoricu ? Jel to razlog zasto mazda ima sad toliko konja i auspuha ?

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
13 godina
Volume kaže...
Danny_5 kaže...

"Jedan moj prijatelj" 

Opet previše detalja za "nekoć davno" i "jedan moj prijatelj". Ja jedva pamtim šta sam ja radio prije 10 godina a kamoli moji prijatelji. Lijepo svima kažeš i priznaš ja simpatiziram GILF i odmah će ti pasti kamen sa srca

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Opet dokaz da je lakse igrati ako imas dvojicu :P

2x 2x
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ceco22 kaže...

Znaci kreso si nesto kao onu cesku profesoricu ? Jel to razlog zasto mazda ima sad toliko konja i auspuha ?

Naučim vas šta je vaginizam, a vi pravite sprdačinu od mene. Stvarno ste nezahvalni...

MRSKI kaže...

Opet previše detalja za "nekoć davno" i "jedan moj prijatelj". Ja jedva pamtim šta sam ja radio prije 10 godina a kamoli moji prijatelji. Lijepo svima kažeš i priznaš ja simpatiziram GILF i odmah će ti pasti kamen sa srca

Pa bar ovo nisu stvari koje se događaju svakodnevno da bi se tako lako zaboravile

battlelog - Volume_CRO
13 godina
ceco22 kaže...

Hahaha, pogledaj zadnji stream, pogotovo pred kraj

http://www.twitch.tv/cyberdemonvz/b/656953902

Kćer se probudila pa baca fore

ceco22 kaže...

Htio sam napuniti server Leetu i uspjelo mi je, samo što su se svi dobri spojili na mene , a nema admina online da balansira :(

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 18:57 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

tko ima b net jel ima problema sa netom trenutno. Cak im ne mogu otvoriti stranicu oreko mobitela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

tko ima b net jel ima problema sa netom trenutno. Cak im ne mogu otvoriti stranicu oreko mobitela.

nemam ni jedno ni drugo al na ovo sam slucajno naletio

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vipnet-i-bnet-pali-nema-interneta-tvi-ne-rade-niti-brojevi-sluzbe-za-korisnike/818734.aspx

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

hmm .. Ok nije do mene onda. Ali ja imam tv dok neta nemam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

http://www.bug.hr/vijesti/prekid-usluga-bneta-vip-zagrebu/142826.aspx

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
Battlefield 4

Potvrđujem BNET probleme. 

Vratio se!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji k? 7:17h i nikoga nema!
Pirat vas je sve postrojio :D
17 godina
Battlefield 4

Bok, Ara!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ciao, Tomek! :D
16 godina
Battlefield 4

Jutro curke:

Da, da...

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Jutro narode

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

danas je spelcovo... Nadoc ce ostatk ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice