Battlefield 4-Kupovina P&O

poruka: 1.306
|
čitano: 279.896
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ljudna jesi išao preko nekog od elite proxya probati?
dakle fly vpn si probao, ali dali si baš probao ručno unositi neki proxy, naravno elite samo, ostale nemoj. 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Jesam probao sam i rucno proixije unistiti ali i dalje nece, a te elite nemogu naci, samo sam jednom uspio naci ali nije htjelo.

edit: probao sa elite proxy i dalje mi pise Prijevara. iskreno nemam vise zivaca pokusavati uzeti cu poslije preko nekoga shopa.

i da nespominjem da su mi vec po cetvrti put skinuli 1 euro sa racuna a nista nevracaju vec 3 tjedna. uzeli su mi preko 30 kn sa racuna i nista nisu vratili gamad jedna. na transakciji lijepo pice origin i bio sam na suport i pricao sa njima ali oni nikoga nesljive.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 22:44 (BFBeast).

0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam danas pokusao i uspio iz prvoga puta kupiti BF4-deluxe verziju za 649MXN, oko 280kn.

Pratio sam upute od  forumasa SLD1920.

Kupljeno je Visa kreditnom karticom Hypo banke

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina

@BFBeast

Je li ti sigurno baš skinulo tih 4 eura,svaki put po 1...ili ti samo stoji u najavi da će ti skinuti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 4-Kupovina P&O
1987veki kaže...

@BFBeast

Je li ti sigurno baš skinulo tih 4 eura,svaki put po 1...ili ti samo stoji u najavi da će ti skinuti?

bas je skinulo. i to vec po cetvrti put. i i nista nevracaju i bio sam na live supportu i oni proslijede kao nekome dalje, i ja za 10 min dobijem mail da je moj slucaj close i da se obratim za daljne probleme na help.ea ili tako nesto. pa mislim stvarno im je support hebeno pouzdan. tako da ti uzmu 40 eura a nemas igru isto bi se ponasali. 

14 godina

danas sam kupio igru i premium preko mexico proxya

i platio paypalom

12 godina
protjeran
shuki kaže...

danas sam kupio igru i premium preko mexico proxya

i platio paypalom

mos misliti odkad preko mexica mozes placati paypalom . jesam ja lud ili samo meni izbacuje errore kod kupovine, i samo meni izimaju novce a igre nigdje ni na vidiku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 16:49 (BFBeast).
14 godina

Tocno tak. Nema Meksicki Origin podrsku za Paypal.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ok nema, onda mora da san ja na nekim teškim drogama

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 8:19 (shuki).
14 godina
shuki kaže...

Hvala.

Ti si onda jedini, drugi nemaju, vjeruj mi {#}

Gdje si nasao Proxy?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
BFBeast kaže...
1987veki kaže...

@BFBeast

bas je skinulo. i to vec po cetvrti put. i i nista nevracaju i bio sam na live supportu i oni proslijede kao nekome dalje, i ja za 10 min dobijem mail da je moj slucaj close i da se obratim za daljne probleme na help.ea ili tako nesto. pa mislim stvarno im je support hebeno pouzdan. tako da ti uzmu 40 eura a nemas igru isto bi se ponasali. 

Jako čudno.

I ja sam uzeo preko mexica.Igru i premium.I stoji mi u najavi 2 puta po 1 euro ( EA Geneva,tako nešto ). Igra mi je u Originu već bila nakon 2 minute.

17 godina
CyberDemonVZ kaže...
shuki kaže...

Hvala.

Ti si onda jedini, drugi nemaju, vjeruj mi {#}

Gdje si nasao Proxy?

Na brazilskom originu sam i ja imao opciju za placanje paypalom, ali nije prolazilo..

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina

evo danas još jedan moj prijatelj je kupia priko meksika bez problema

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

ja sam sad opet probao po neznam koji puta i nista, umjesto invoicefaileda sad mi baca fraud... vidio sam da su neki preko paypala platili no medjutim ja u opce nisam imao tu opciju (?)

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

ja sam sad opet probao po neznam koji puta i nista, umjesto invoicefaileda sad mi baca fraud... vidio sam da su neki preko paypala platili no medjutim ja u opce nisam imao tu opciju (?)

Ja imam tu opciju, i čekam sutra da kupim još jedan key za prijatelja.Kupio bi danas ali jučer stavljao lovu na karticu a bila u minusu i još lova nije raspoloživa.Javim jeam li uspjeo

Who bolan cares
13 godina
neaktivan

ja sam napravio sljedece, posto mi uopce nije bilo paypala logirao sam se normalno na origin.com u svoj acc i tamo pod payment sam dodao novu vrstu placanja (paypal) i stavio kao primarni..

i sad kad sam isao opet preko mexica uzeti automatski mi je bio oznaceni paypal no medjutim opet fraud baca kok zadnjeg koraka...

sutra cu im se javiti na support pa da vidim u cem je problem

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
protjeran
LeftY_CRO kaže...

ja sam napravio sljedece, posto mi uopce nije bilo paypala logirao sam se normalno na origin.com u svoj acc i tamo pod payment sam dodao novu vrstu placanja (paypal) i stavio kao primarni..

i sad kad sam isao opet preko mexica uzeti automatski mi je bio oznaceni paypal no medjutim opet fraud baca kok zadnjeg koraka...

kao sto sam napisao imam indenticnu gresku i bio sam na suportu 2 puta i nisu mni nista pomogli osim da su mi uzeli vec 4 EURA i nisu nista vratili vec 3 tjedna.

13 godina
neaktivan
BFBeast kaže...
LeftY_CRO kaže...

kao sto sam napisao imam indenticnu gresku i bio sam na suportu 2 puta i nisu mni nista pomogli osim da su mi uzeli vec 4 EURA i nisu nista vratili vec 3 tjedna.

ja sam kontaktirao support, covijek mi je rekao "moguce" rjesenje problema ali iskreno sumnjam da je u tome stvar...

uglavnom probat cu kroz kojih sat vremena pa javim jer ukoliko ne radi da ne pokusavate bezveze i nadate se nicemu

12 godina
protjeran

ajde javi onda sta je bilo.

Edit: ako ti je rekao da izbrisdes karticu iz origina i da je ponovno dodas, nije u tome problem jer sam ja to vec probao. uglavnom kartica prolazi na online kladenjima ali ovdje sta baca fraud a uzimaju novce, stvarno nekuzim u cemu je problem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 17:45 (BFBeast).

0 0 hvala 0
14 godina

ako kome triba pomoć pri kupovini nek mi se javi na pm

pa mu dam upute kako sam ja radio

meni i dvojici prijatelja je sve proslo ok

14 godina
protjeran
shuki kaže...

ako kome triba pomoć pri kupovini nek mi se javi na pm

pa mu dam upute kako sam ja radio

meni i dvojici prijatelja je sve proslo ok

Zašto ne podijeliš to sa svima? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
16 godina

Ja sam danas frendu pokušavao iz Brazila, neuspješno nažalost. Kaže da ne može verificirati karticu, pokušaj ponovno(ZABA poklon kartica, to je Visa Electron). Ima li smisla pokušati iz Meksika? Danas nisam jer nisam našao ni jedan siguran proxy koji radi.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

radilo mi danas i jucer

ako tko hoce probati javite mi se na pm

pa cemo otic na teamspeak i dam upute kako sam ja radio

12 godina
protjeran
shuki kaže...

radilo mi danas i jucer

ako tko hoce probati javite mi se na pm

pa cemo otic na teamspeak i dam upute kako sam ja radio

pa daj napisi ovdje. AKo ti je vec uspjelo. ALi imam osjecaj da je ovo kupovanje preko mexica prolazi random, nekome oce nekome nece.

17 godina

jeli jos kome proslo sa paypalom?

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

meni odbili tj. ponistili i vratili lovu za preorder premiuma bf4 preko brazila..sa obrazlozenjem..da ne moze se kupovati sa medjunarodnim karticama u njihovoj domacoj valuti....i daju mi 20% popusta da kupim premium al samo sa ne-domicilnom valutom :) inace premium mi je bio naplacen preko novog origina...a sam bf4 mi nisu za sad odbili/vratili..a on mi je prek starog iso...i proso..valjda :) ak neko oce postam portugalski mejl..da nebi rekli da izmisljam :)

btw. ima sam vise invoice fail stavki..tocnije 15ak i toliko mi dolara falilo...i sad su sve vratili..al tribalo im je mmisec dana :O

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

RAAADI, stavljam slike :) 

DIOS MIO!

Postupak

Maknuti sve nacine placanja sa vaseg  racuna!

-zvuci jednostavno i jednostavno je!

1.otisao sam na origin.com, loginao sam se i pod payment sam maknuo paypal i karticu (Delete payment na oba dvoje) i tako bez nacina placanja sam ostavio

2. pokrenuo flyvp izabrao mexico, otvorio browser i otisao na origin.com i on me dalje preusmjerio na mexicki.

3. nakon toga sam se loginao i vec od prije sam imao u kosarici bf4 i premium te sam samo stisnuo Caja

4. pitalo me nacin placanja, sad sam imao mogucnost kartice i paypal - odabrao sam paypal i unesao sam podatke

5. nakon unosa, stisnuo sam potvrdu i bacilo me na paypal da se prijavim.

6. potvrdio sam placanje, preusmjerilo me natrag na origin.com i voila!

odmah dosao mail i igra u origin

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
7 7
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 22:33 (LeftY_CRO).
Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
protjeran
LeftY_CRO kaže...

RAAADI, stavljam slike :)

ajde super. stavljaj brzo dok nisam shebao pare na live kladenju.

14 godina

n1

15 godina
Kako si uspio preko paypala platiti?
robimarko@gmail.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice