Zabrinutost zbog Sjeverne Koreje zaključana tema

poruka: 37
|
čitano: 2.977
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Zabrinutost zbog Sjeverne Koreje
Libija za vrijeme gadafija je bila drzava za narod ali onda su uveli demokraciju i sad su drzava za razna plemena koje bi gadifi da je ziv poslao da kopaju jame ili kanale... Nesto slicno ko sto se i nama dogodilo osim sto mi imamo svoju drzavu u kojoj nema posla ni buducnosti ali zato uvik imas hrpu tema iz proslosti... Jer zasto bi mi razmisljali od 2041 kad nam je srcu bliza i draza 1941... Tako da pustimo gluposti trebali bi pocet se bavit nasom drzavom za promjenu...
16 godina
neaktivan
Zabrinutost zbog Sjeverne Koreje

Pa realno i je problem Sjeverna koreja, nema dugova, a zemlja koja nema dugova samo gleda kako da prisvoji još teritorija.. Cilj Amerike je da ta zemlja uđe u dužničko rpostvo, pa da se sva njena snaga usmjeri na izvlačenje iz krize iz koje je zapravo nemoguče izaći. 
Uzmite za primjer, dobiješ plaču i sad gledaš što bi mogao kupiti da imaš više materijalnog, dok kad si dužan stegneš remen i gledaš kako da se izvučeš iz govana u koja si zagazio...

12 godina
Hvala Bogu sto postoje zemlje kao Rusija i Iran, trn u oku cionista. Ali nebitno, tema nije za foruma, radije da se prebaci na stormfront!
16 godina
protjeran
Zemljanin kaže...

Ja samo ne razmem kak more neko tak slijepo vjerovat mainstream medijima, a da ipak ne izguglas i drugu stranu price jer to danas

jos uvijek nije problem tj. bar dok se ne pocne ozbiljnije rjesavat problem generatora "laznih vijesti" od strane mainstream medija.

Sta je lazna vijest, da je mladi okrugli ljubitelj ementalera i kosarke suludi diktator?

18 godina
Evil Access kaže...

Pogledajte kako mogu biti normalni juzni korejci, prave samsunge, slusaju, zive ljudi sretno. To je ono sto iz srca zelim za sve gradjane sjeverne koreje.

juzna koreja je (bila) americki propagandni izlog za sjevernu koreju, no to ne umanjuje cinjenicu da su psotali tehnoloska velesila

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2017 17:38 (nixass).
13 godina
USA je bila Gaddafiju duzna preko 30 milijardi usd i kad je barba rekao vrati pare nakon sto su prestali vracati dug roknuli su ga. Slicno sa Husseinom kojem su uzeli naftna polja nakon sto su mu posudivali novac za rat protiv Irana. Uzeli su vise od dogovorenog i kad se pobunio i njega su hapsili. Ovo sam procitao u knjizi nekog njemackog politicara koju je razrednik imao u uredu dok sam bio u srednjoj. I evo ti Isila, vjerojatno na placi kod trumpa i ekipe. A kako je u Sj. Koreji ne zna nitko tko osobno nije bio. Kad sam 2005 u Americi u nekoj ljetnoj skoli bilo je ucenika, a i nekih profesora koji su bili u cudu sto sam imao Nokiu n70, a i da imam 4 megabitni internet doma po pricama koje su se kod njih vrtile po medijima, i to ovi koji su uopce znali sto je hrvatska.
10 godina
neaktivan
Chico12 kaže...
Hvala Bogu sto postoje zemlje kao Rusija i Iran, trn u oku cionista. Ali nebitno, tema nije za foruma, radije da se prebaci na stormfront!

Rusija, Iran, Sj.Koreja, Venezuela, Kuba... Jel imaju te zemlje možda još nešto zajedničko osim toga da nisu ljubitelji Američke demokracije?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice