Evo posto nesto svrljam u photoshopu htio bih nabaviti jedan wacomov tablet,po mogucnosti Intuos.Dali neko zna gdje ih mogu nabaviti na podrucju Splita?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.finder.hr/
ali finder je u zagrebu a ja trazin na podrucju splita..
ali finder je u zagrebu a ja trazin na podrucju splita..
Mozes ih pitati...
ma poslao sam im email ima 5 dana jos mi nisu odgovorili...
hm oni su mi odgovorili da ima samo u njih kupit...
Samo mala digresija, nisam siguran da ti intuos, ako nisi firma, opravdan trošak.
Znaš o kojim novcima pričamo i što možeš kupiti za to. Imam na poslu intuos,
sve okej, ali doma jednako dobro radim i sa graphireom(to je serija prije bamboo)
bump
http://www.finder.hr/faq.cfm
tu stoji da mogu uzeti u profilovim knjižarama u splitu u jokera ali oni to nemaju u ponudi na svojim stranicama...
Ja sam kupio wacom tablete u melcompu.
kakav crveni? pa ne dobiva se zbog offtopica crveni...
Optimum računala također imaju Wacom,
kao i Telebit.
jedan ko ni jedan, to je samo zuti... relax
maknut ce se nakon nekog vremena...
Poslao sam i email profilu i nazvat cu ih posto su mi oni najblizi u splitu,ako to ne uspije probati cu u melcompa samo mi se nije sviđalo to sto za online naruđžbe moram davati svoj OIB
ma pitao sam vas u splitu gdje ima a ne sada po cijeloj hrvatskoj,nema veze...
Napokon sam nasao odlucio sam se za Wacom medium intuos 4.Profil ih nije imao.Lopovi u Processora su ga prodavali za 4430 kuna lol.
No ja sam narucio u Algoritma za 2999 kuna kolika im je i standarna cijena u Hrvatskoj,s tim da je u americi dvostruko jeftiniji dodje samo 1535 kuna.
Koje lihvarske cijene imaju ovi distributeri u hrvatskoj
evo kupio san ga u algoritma danas za 3000 kuna
Ja bih uzeo tablet, više manje za kućnu upotrebu, nešto malo poslovno pa me zanima kakvi su Geniusovi tableti?
Za svoju cijenu su sasvim ok. Wacom je Wacom, ali Genius ce ti pruziti dosta, a kostat ce te puno manje. Taman da se zagrijes, i vidis sto zapravo zelis, a da ne bankrotiras pri tome :D
Za svoju cijenu su sasvim ok. Wacom je Wacom, ali Genius ce ti pruziti dosta, a kostat ce te puno manje. Taman da se zagrijes, i vidis sto zapravo zelis, a da ne bankrotiras pri tome :D
A gledam Genius ima model od 500kn, a bamboo je 600kn tako da 
Da, vidim i ja sada. Vjerojatno mislis na ovaj.
Ne, nisu slicni ovaj geniusov od 500 kn i wacomov od 600 kn. Usporedi im velicine aktivnih povrsina. O tome sam ti pricao kada sam rekao da je genius puno jeftiniji. Recimo tom tvom wacomu od 600 kuna je velicinom aktivne povrsine puno blizi ovaj geniusov model.
E sad, o kvaliteti izrade i ostalim goodiesima ne bih. Tu je situacija jasna valjda i vrapcima na grani.
nemoj bas hitriti koristim wacom intuos 4 medium vec 5 mjeseci prije sam imao genius i ne vidim u nicemu preveliku razliku,wacom ima fensy shortcute no svi profiji ionako koriste keyboard shortcute čak i oni koji imaju cintiq.Osjetljivost wacom olovke je nesto bolja i preciznija ali to je mala razlika a velki novci.Kad bi opet mogao birati ne bih kupio wacom jer drze monopol i cijenu kao apple svojih uređaja.It's shiney and you need to pay moar!Average user nece primjetiti razliku.A sto se tice materijala od kojeg su izrađeni plastika ko plastika...
Za usporedbu evo ti jedno djelo crtano Genius Pensketch 9 x 12 da vidis njegove mogucnosti
Hvala vam momci, zaključio sam da mi je onda bolje uzeti Geniusa, meni ne treba nista fancy, sada samo odlučit:
i608X 320 kn
ili
koliko para toliko muzike, ali mislim da je meni sasvim dostatan i ovaj jeftiniji.
Hvala vam momci, zaključio sam da mi je onda bolje uzeti Geniusa, meni ne treba nista fancy, sada samo odlučit:
i608X 320 kn
ili
Ja odnedavno imam i608X i sasvim sam zadovoljan, kvaliteta tableta i olovke mi se cini sasvim solidna, kao i preciznost. Jedinu zamjerku imam na to sto driveri (konfiguracijski prozori) izgledaju kao da ih je pisao slijepac. Nemoj me krivo shvatiti, driveri rade odlicno, ali vizualni dio konfiguracijskih prozora je nesto na cemu ima puno mjesta za napredak, sva sreca pa ih neces cesto otvarati (barem ja nisam).
Inace, F610 je veci (i bolji), ali ima gadnih problema sa starijim 4:3 monitorima, naime tablet je u omjeru za widescreen monitore, i dolazi do gadnog podrhtavanja cursora i nepreciznosti kada ga koristis na monitoru ciji je omjer slike 4:3.
i608X 320 kn
ili
Ja odnedavno imam i608X i sasvim sam zadovoljan, kvaliteta tableta i olovke mi se cini sasvim solidna, kao i preciznost. Jedinu zamjerku imam na to sto driveri (konfiguracijski prozori) izgledaju kao da ih je pisao slijepac. Nemoj me krivo shvatiti, driveri rade odlicno, ali vizualni dio konfiguracijskih prozora je nesto na cemu ima puno mjesta za napredak, sva sreca pa ih neces cesto otvarati (barem ja nisam).
Inace, F610 je veci (i bolji), ali ima gadnih problema sa starijim 4:3 monitorima, naime tablet je u omjeru za widescreen monitore, i dolazi do gadnog podrhtavanja cursora i nepreciznosti kada ga koristis na monitoru ciji je omjer slike 4:3.
heh idem stisnut HVALA, kad ono tu PRIJAVI 
Hvala ti na preporukama, a sada vidjet ću, zaletit se do linksa, ali mislim da će mi manji braco bit sasvim dovoljan 
jeli itko nabavljao ove nove wacom pro modele intuos tableta,koja su poboljsanja napravili?