Ma znam, ali opet ih ne želim, po čemu ćemo onda bit drugačiji od drugih? Spojeni smo bez granica, svi mogu uć u našu državu, lovit kod nas i sve, imamo novce iste, jos ce nam u zastavu stavit one zvjezdice svoje i gotovo:)
Da ne govorim da će trgovina ljudima naglo porast i trgovanje drogom, pošto nema granica, ništa ih ne sputava, u bunker i piči do Bugarske, nitko mu ništa nemože:)
Ma nece porast trgovanje ljudima. :) Istina, nema granica, mozes sibat od juga do sjevera bez kontrole. Zato moras to gledati kao nesto pozitivno. Npr. imas frenda, familiju ili nekog poznanika koji bi ti nesto mogao donjeti iz Njemacke (kao ja, imam covjeka koji mjesecno 3 puta ide gore-dolje), kupis to i nema carine. Danas uzmes graficku u Njemackoj, platis njima porez, postarinu (ako imas nekog onda je nema :)) i jos kod nas carinu i sve te dode da te glava zaboli. Ak uzmes u obzir jos nase ducane koji na to nabiju marzu, mislim da sa EU cemo dobit jeftinije komponente. To je samo jedan plus. Naravno, ima EU i svoje negativnosti ali to je tema preopsirna. :)