Pozdrav,
2 puta za redom mi se dogodilo da nisam čuo telefonski poziv overseas dostavljača s kojim oni provjeravaju da li sam kod kuće. Prilikom sljedeće dostave dostavljač je bio ljut, održao mi lekciju zašto se nisam javio te mi je rekao da mi je MOŽDA ostavio paket u kvartovskom TISKU.
Dakle, nije mi čak ni rekao da je ostavio, nego da je možda ostavio, da nije siguran. I cijeli kontekst te interakcije je bio kao da se on inati i zapravo mi ne želi reći jel ostavio ili nije ostavio u TISKU.
Jel to normalno ponašanje ili sam ja lud? Jel normalno da se dostavljač tako osvećuje i igra šerifa te mi MOŽDA ostavlje pakete okolo po kvartu?
Kontaktirao sam overseas korisničku podršku - ali nije bilo prevelike koristi, rekli su da bi dostavljač isključivo trebao osobno dostaviti paket. Ali nije jasno koja je sudbina paketa kojeg je dostavljač MOŽDA ostavio na TISKU niti kako će se to spriječiti u buduće, te što mogu od tog dostavljača očekivati u budućnosti.
Pitanje je koje korake mogu poduzeti?
Da li postoji neka državna institucija koja nadzire poslovanje dostavljačkih službi, da li postoje neki zakoni koji reguliraju njihovo poslovanje?
Recimo, trgovca se može prijaviti tržišnoj inspekciji Državnog inspektorata, telekome HAKOM-u. Kome prijaviti overseas?
Zahvaljujem.