Pozdrav svima,
ima li koja dobra duša pozivnicu viška za IP torrents .
Hvala.
Pozdrav svima,
ima li koja dobra duša pozivnicu viška za IP torrents .
Hvala.
Pozdrav,
Ima li tko invite za TorrentHR i voljan ga je poslati?
Imam BNET, seedanje nije problem komp je ionako cijelo vrijeme upaljen.
Ako treba još nekih informacija riješimo to na PM.
imam 3 pozivnice za CrnaBerza, ako nekom treba neka se javi
2 pozivnice za CrnaBerza
ostala još jedna
Može li meni pozivnica
Nisam
Jesam
Imam jednu IPT pozivnicu viška. Nudim je u zamjenu za pozivnicu za neki filmski tracker. Uvjet: minimalno 6 mjeseci na forumu
Ima netko pozivnciu za RED možda? Čekao sam na onom intervju ravno 10h, nemam živaca više ni vremena.
Proof sa THR, TL, 32P, čega oćete...
stigle nove 3 pozivnice za IPT pa ako neko ima želju postati dobar seeder kvalitetnog trackera neka se javi u inbox sa svojim mailom :)
p.s. nemojte zaboraviti poslati neki ss s nekog drugog privatnog trackera kao dokaz
Ima netko pozivnciu za RED možda? Čekao sam na onom intervju ravno 10h, nemam živaca više ni vremena.
Proof sa THR, TL, 32P, čega oćete...
Čekao isto dva puta po pet sati,,čak djelomično prošao test ali spušio,,da ga pretjeruju,,pretjeruju.
Ako si bio na Apollu,,sada je Orpheus pa probaj,,,velika baza,,, ili stari ,dobri i možda još uvijek najbolji
SOULSEEK
Pozdrav ekipa,
trebala bi mi pozivnica za IPT, s vremena na vrijeme skinem neku seriju, crtić za klinca. Nemam ss seedanja ali ne predstavlja mi to problem ionako laptop radi cijelu noć :) Zahvaljujem unaprijed.
Ako neko ima, zamolio bih pozivnicu za crnu berzu. Dugo godina sam tamo bio član, ali zbog obaveza se jedan duži period nisam logovao i zbog neaktivnosti mi je izbrisan nalog. Hvala.
poz
Dajem torrent hr poivnicu za neki torrent sa igricama ili hd movie torrent
Dajem THR i IPT za neki torrent koji ima dosta templejta za WP, graficki dizajn, vizuale i sve ostalo vezano za grafiku. Imam seedbox, a evo i dokaz sa THR
Dajem THR i IPT za neki torrent koji ima dosta templejta za WP, graficki dizajn, vizuale i sve ostalo vezano za grafiku. Imam seedbox, a evo i dokaz sa THR
CGPeers ok ali nemam pozivnicu još,,,svi tutoriali za grafiku a i programi
Trebam pozivnicu za THR a u zamjenu nudim pozivnicu za IPT (3 raspoložive)
nudim pozivnice za Crnaberza u zamjenu za THR. Netko?
Pozdrav,
Tražim pozivnicu za TorrentHR, ili neki drugi ex yu tracker di ima ex yu filmova i serija.
Imam dokaz sa IPT-a.
2 pozivnice za CrnaBerza
ostala još jedna
pazi kome daješ da ne ostaneš i ti bez naloga na berzi..
ako član kojega si pozvao nešto krivo kaže na forumu ako leti on letiš i ti..
ako je došao samo skidati leti on, letiš i ti.
nisu zahtjevni za seed ali su strogi.
Mjenjam pozivnicu crne breza za torrent hr
Tražim pozivnicu za iptorrentz u zamjenu za torrenthr ili nudim dokaz o seedu
Mijenam pozivnicu za IPT za Crnu Brezu.
Otvorene registracije na TorrentLeech, uz kod "HAPPY2019"
Ako ima netko s THRa da je voljan poslat poruku nekom od admina, pp ili na IRCu, nek mi se javi u inbox :)
Nitko?
Dajem 500k karme tko se javi.
Tražim invite za tracker sa filmovima dubovanim na njemački, tipa Trackef Of Gods, BitTorrentFiles, TNTracker, HDCenter
Nudim THR x2, CB x3, IPT x2
Njemačka, njemačkom, njemačke, njemačkog
Pozdrav da li ima netko invite za hotvibes.org i cinemaz možda?
Nudim: THR, hdspace, torrent day, IPT.
Trebam invite za torrentHR, pikiram sinkronizirane crtiće. Mogu ponuditi PSN account s igrom Child of Light ili možda Firewatch te još neke igre za PS4.
Možda je neobično ali nemam što drugo dati za uzvrat. Mogu ponuditi 20-30kn ako tko hoće.
Double post, isprike.