Pozivnice za privatne torrent trackere izdvojena tema

poruka: 5.324
|
čitano: 1.839.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
17 godina
odjavljen
Pozivnice za privatne torrent trackere

Molim ekipu ako nije problem da editiraju svoje postove sa potražnjom nakon što dobiju pozivnicu. Ja sam poslao već par ali ljudi ostavljaju post nedirnut. Samo dodajte "EDIT: Riješeno" ili nešto slično!

Zahvaljujem...

Freak Show Inc.
17 godina
Re: Pozivnice za privatne torrent trackere
Friday kaže...

Molim ekipu ako nije problem da editiraju svoje postove sa potražnjom nakon što dobiju pozivnicu. Ja sam poslao već par ali ljudi ostavljaju post nedirnut. Samo dodajte "EDIT: Riješeno" ili nešto slično!

Zahvaljujem...

Ako je u pitanju ekipa od par dana starosti, ti vjerojatno više i ne posjećuju ovaj forum :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
13 godina
neaktivan

jel može meni pozivnica?

17 godina
odjavljen
Turul1978 kaže...

jel može meni pozivnica?

A jel možeš reći za šta? {#}

Freak Show Inc.
15 godina

Da li možda netko ima viška pozivnicu za blackcats ili gazelle.

Proof nije problem.Seed također.

12 godina
neaktivan
Dojitza kaže...

Nudim THR ako nekome treba...

Mozes li dat meni, plz?

10 godina
neaktivan

Molim vas pozivnicu za THR.... hvala :)

15 godina
neaktivan
zare991 kaže...

Molim vas pozivnicu za THR.... hvala :)

Naravno, samo čekamo kada ćeš ti da zatražiš pa da ti damo

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/pozivnice-privatne-torrent-trackere/138331.aspx?page=0&jumpto=2658362&sort=asc&view=flat

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
13 godina

Dajem

3 x IPT

2 X TD

Uvjet : da ste normalan korisnik koji ce seedat i bit aktivan na trackeru , a ne uzet invite i ne ulogovat se  po pola godine .

11 godina
neaktivan

Čekam pozivnivu za THR vec 2 god.. dajte ljudi posaljite mi..jedino jos tamo nemam account..ne znam sto je frka toliko dobiti pozivnicu od njih..

11 godina
neaktivan

Molim THR pozivnicu.

Unaprijed hvala!

15 godina
sinyx kaže...

Čekam pozivnivu za THR vec 2 god.. dajte ljudi posaljite mi..jedino jos tamo nemam account..ne znam sto je frka toliko dobiti pozivnicu od njih..

lijepo ti pise na prvoj strani objasnjenje.

5 tjedana si na bug-u i ocekujes da ti netko samo tako da pozivnicu. {#}

H2O Forever
17 godina
odjavljen
sinyx kaže...

Htio sam ti ja poslati ali zbog ove boldane idiotarije ti neću poslati. Jer čisto sumnjam da ćeš biti aktivan član ako imaš već n privatnih trackera...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan

Tražim:

- BlackCat Games (BCG)

- PS-Club (PSC)

- ExigoMusic

- TheShow (TS)

Nudim:

- CrnaBerza x 2

- THR x 2

- BitHDTV x 2

- TD x 1

Uvjeti:

- CB: 6 mjeseci staža,

- THR: 8 mjeseci staža,

- BitHDTV: 12 mjeseci staža, ratio preko 1.5 i upload 500 GB na nekom private trackeru uz min. članstvo 12 mjeseci, Seedbox

- TD: 12 mjeseci staža, ratio preko 1.5 i upload 1 TB na nekom private trackeru uz min. članstvo 12 mjeseci, Seedbox

Napomena: (Edit): Ovi uvjeti (BitHDTV i TD) ostaju do provjere BAN uvjeta sa staffom na istim trackerima

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 12:46 (DIK The Shadow).
16 godina
Imam sve navedene koje nudis, al uvjeti su ti koma, btw imam blackcat games al nemam nigdje ponudeno invite
17 godina
odjavljen

Uopće ne razumijem ove fore sa pozivnicama i izdrkavanjima tipa "moraš imati 5 TB uploada, pimpeka 28 cm i platinastu amexicu ako hoćeš pozivnicu za taj i taj tracker". Ja sam od početka godine THR korisnik i došao sam do nekih 1.6 TB uploada. Dosta stvari sam i digao gore i poštujem sva pravila. Prije toga NIKADA u životu nisam koristio privatne trackere. Pa svi moramo negdje početi bez obzira što nemamo "pedigre", ne? Ja sam poslao već 5 pozivnica za THR ljudima iz ovog threada i za sada nema nikakvih problema. A da ih i bude - da, i? Dobrom frendu sam poslao invite pa je popušio ban jer se nije pridržavao pravila. A ove gluposti o screenshotu i te p*zdarije ne treba ni komentirati. Jel netko od vas čuo za photoshop ili za firebug sa kojim možeš bilo šta na stranici promjeniti pa napraviti SS? Dajte se malo skulirajte. Nije nikakav prestiž biti član nekakve torrent zajednice odnosno biti korisnik privatnog trackera. Ako je netko ovdje na forumu član 5-6 mjeseci, godinu ili više - zašto ne bi dobio pozivnicu?

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Imam sve navedene koje nudis, al uvjeti su ti koma, btw imam blackcat games al nemam nigdje ponudeno invite

Vidi, pozivnice su za članove BUG foruma tj., nismo na nekom fo**m.hr-u ili stajaznam... To podrazumijeva da su clanovi ovog foruma vec i clanovi nekog trackera pa da im ovo nije pocetno mjesto za "PT svijet"... Nadalje, ja samo polazim od sebe, što sam spreman napraviti/pokazati za dobiti invite za neki OK tracker... Ako je nekome problem imati UL od 50GB na BILO KOJEM trackeru - onda jbg..: :)

A što se tiče ova zadnja dva, nema smisla imati na njima acc bez seedboxa s našim vezama. Osim, narvno, ako imaš neku optiku ili bolesni UL, a to se već dokaže lako... :)

Dakle, NHF, al moji uvjeti stoje, jer ne zelim "bacati" pozivnice. Samo zelim biti siguran da idu u prave ruke, kao i ti uostalom da das svoju pozivnicu za BCG. Ja sam spreman tebi (ili bilo kome) poslati sve od ovog navedenog... Mozda nemas jos klasu za invite. Ne znam, probaj malo procackati... :)

Jos jednom, nhf! Cheers! ;)

12 godina
protjeran

Ma šta, kakvi torrenti, samo ćete pokupiti viruse!

17 godina
odjavljen
ljesnjaci kaže...

Ma šta, kakvi torrenti, samo ćete pokupiti viruse!

Istina, eno moja malecka dijete 9 godina se prehladila od nekog torrenta... Od onda pazim šta skidam!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan

Ko nije prije koristio privatne trackere nek se prvo registruje na partis, ja sam ispocetka dobio 3 upozorenja pred ban (4 ili 5 upozorenja i ban) dok nisam naucio kako rade torrenti i privatni trackeri i onda sam skidao samo freelech torrente i vratio account u zivot.

Ima dosta freelech torrenata pa održavati ratio nije neki problem.

400-500 GB kucna veza, ostalo box 400-500 GB kucna veza, ostalo box
http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
13 godina
Haker_x kaže...

Ko nije prije koristio privatne trackere nek se prvo registruje na partis, ja sam ispocetka dobio 3 upozorenja pred ban (4 ili 5 upozorenja i ban) dok nisam naucio kako rade torrenti i privatni trackeri i onda sam skidao samo freelech torrente i vratio account u zivot.

Ima dosta freelech torrenata pa održavati ratio nije neki problem.

+1

naravno moze se , pogotovo na trackerima koji imaju freeleech .Nabio sam na partisu preko 2TB , sve na kucnoj vezi , a ne radi mi komp non stop, tako da nema opravdanja. Ko god se pridrzava , lako je opstati .

15 godina

Bravo Friday.Kad sam ja nešto slično spomenuo komentar je ubrzo

obrisan a čak nisam ni spominjao "pimpeka" no međutoa upravo

je tako.Možeš naletiti na mulca ali kome god sam dao pozivnicu

nisam pogriješio čak dapače ljudi su se mučili bez seedbox-a i uspjeli

održati ratio.To su spike nadobudnih i prepotetnih klinaca koji zapravo

nemaju blage veze ni o čemu.   Yes.

11 godina
neaktivan

Dobio sam ovdje invite za TL i THR i još neke :) pa bih se htio odužit... dali su mi invite za TL. Neki proof bi molio da znate šta radite.

Dijelim: Invite za TL

13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Uopće ne razumijem ove fore sa pozivnicama i izdrkavanjima tipa "moraš imati 5 TB uploada, pimpeka 28 cm i platinastu amexicu ako hoćeš pozivnicu za taj i taj tracker". Ja sam od početka godine THR korisnik i došao sam do nekih 1.6 TB uploada. Dosta stvari sam i digao gore i poštujem sva pravila. Prije toga NIKADA u životu nisam koristio privatne trackere. Pa svi moramo negdje početi bez obzira što nemamo "pedigre", ne? Ja sam poslao već 5 pozivnica za THR ljudima iz ovog threada i za sada nema nikakvih problema. A da ih i bude - da, i? Dobrom frendu sam poslao invite pa je popušio ban jer se nije pridržavao pravila. A ove gluposti o screenshotu i te p*zdarije ne treba ni komentirati. Jel netko od vas čuo za photoshop ili za firebug sa kojim možeš bilo šta na stranici promjeniti pa napraviti SS? Dajte se malo skulirajte. Nije nikakav prestiž biti član nekakve torrent zajednice odnosno biti korisnik privatnog trackera. Ako je netko ovdje na forumu član 5-6 mjeseci, godinu ili više - zašto ne bi dobio pozivnicu?

Apsolutno se slazem. Ja sam npr tebe pozvao i nisam pogrijesio. Mene je pozvao kolega gp.packers koji nije trazio nikakav proof. Jos jednom hvala.

Uploadano: 2,336 TB [Dnevno: 6,23 GB]

Vratio nazad zajednici s 12 mojih releasova, od kojih su neki skinuti vise stotina puta. Takodjer prije THR-a nisam imao iskustva s privatnim trackerima. Ako nekom treba, imam jos 2 pozivnice koje rado dajem u odgovorne ruke :)

Sharing is caring :)

battlelog: b4stardo_CRO, FREE STEAM KLJUCEVI: http://tinyurl.com/2fcpre6
13 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
Friday kaže...

Apsolutno se slazem. Ja sam npr tebe pozvao i nisam pogrijesio. Mene je pozvao kolega gp.packers koji nije trazio nikakav proof. Jos jednom hvala.

Uploadano: 2,336 TB [Dnevno: 6,23 GB]

Vratio nazad zajednici s 12 mojih releasova, od kojih su neki skinuti vise stotina puta. Takodjer prije THR-a nisam imao iskustva s privatnim trackerima. Ako nekom treba, imam jos 2 pozivnice koje rado dajem u odgovorne ruke :)

Sharing is caring :)

Slažem se i ja apsolutno sa svime što ste napisali. Ali da ste kao i ja popili ban na trackeru, na kojem ste bili 6-7 godina i imali UL nekoliko TB sa svojom vezom bez seedboxa (tad ih nije ni bilo), zbog neodgovornog korisnika kojeg ste pozvali, puhali bi i na hladno...

Ajmo to onda okrenuti ovako: Koji trackeri trenutno imaju/nemaju politiku "ban zbog bana pozvanog korisnika"? Pa da onda znamo kako se i postaviti kod davanja invitea.

Cheers! ;)

13 godina
neaktivan

Evo, nisam bio lijen pa sam provjerio sa staffom na THR-u.

Tamo to pravilo ne vrijedi, tj. nece se dobiti ban ako je netko "samo" neodgovoran i popusi ban zbog ratia.

Ali ako je cheater ili na drugi "ozbiljan" nacin zaradi ban, onda slijedi lancani ban...

Tako da eto, korigiram svoj post i invite ponude za THR pa je jedini uvjet 8 mjeseci staza!

Cheers! ;)

17 godina
odjavljen
DIK The Shadow kaže...

Evo, nisam bio lijen pa sam provjerio sa staffom na THR-u.

Tamo to pravilo ne vrijedi, tj. nece se dobiti ban ako je netko "samo" neodgovoran i popusi ban zbog ratia.

Ali ako je cheater ili na drugi "ozbiljan" nacin zaradi ban, onda slijedi lancani ban...

Tako da eto, korigiram svoj post i invite ponude za THR pa je jedini uvjet 8 mjeseci staza!

Cheers! ;)

Ajd mi molim te pojasni pojam "cheater"!

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan

ratiomaster...

a ti ne mozes utjecat na ljudsku glupost...

znas kako se kaze 100 ljudi 200 carapa

al nismo mi baberoge na thru sve se da rijesit uz koje pivo :D

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
13 godina
neaktivan
thabigjc kaže...

al nismo mi baberoge na thru sve se da rijesit uz koje pivo :D

Potvrdjujem iz vlastitog iskustva!

Uh prekosutra navecer stizem u otadzbinu i po prvi put navlacim THR majicu na sebe :)

battlelog: b4stardo_CRO, FREE STEAM KLJUCEVI: http://tinyurl.com/2fcpre6
13 godina
neaktivan

Molio bih invite za TL ako je moguce i na zahtjev mogu priloziti neki dokaz

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 13:07 (guganoob).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Privatni torrent trackeri P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice