"Policija" me kontaktirala zaključana tema

poruka: 88
|
čitano: 10.795
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
"Policija" me kontaktirala

Danas,prije desetak minuta kontaktirala me "policija"(ako je to policija) na kucni telefon. Reko mi lik da imaju moju IP adresu i reko mi moje ime i prezime,i adresu,i rekao mi je da ce mi stici sudski poziv u vezi koristenja piratskih programa. Ja nemam nista piratsko osim windowsa!A ovaj se nije ni predstavio (rekao je samo da je iz ZG)

Jeli moguce da me to netko zahebava preko Zezalice?

Hitno odgovorite! Plač

Danas Pobrao 2x zuti karton ,ufff :| Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 15:37 (xZero).
15 godina
neaktivan
RE: "Policija" me kontaktirala

probaj nazvati svog operatera i traziti da ti kaze koji broj te zvao, pa provjeri, ili pogledaj preko interneta....neznam i meni je malo cudno...

...it's only business...
17 godina
neaktivan
"Poloicija" me kontaktirala

rek'o bi da te zeza netko

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina

Zeza te neko.

- Psiho246
15 godina
odjavljen

Zezanje. Koliko ja znam sudske pozive nitko ne najavljuje.

16 godina
neaktivan

Kluposti,nas policija nezna sta je internet.

BMW
16 godina
neaktivan

Hvala vam na odgovorima,prijatelji. Stvarno sam zabrinut. Sada mi je barem malo lakse.

Ali neka mi još malo neko javi.

Danas Pobrao 2x zuti karton ,ufff :| Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
17 godina
neaktivan

Netko te pošteno sj*bo :D

ne brini se ništa

17 godina
neaktivan

Iz ovoga što si napisao, izgleda da se osoba sa druge strane žice nije predstavila, što mi baš ne zvuči na državna tijela (uglavnom se predstave). Također, je potpuna glupost da ti netko telefonom javlja da si dobio sudski nalog. Sudski nalozi uvijek stižu poštom (male, plave kuverte), sa dostavnicom na osobu, koju moraš, po pravilima, osobno potpisati.

Za slučaj da ti ipak nešto stigne, kao prvo, pogledaj što piše na kuverti prije potpisivanja dostavnice, nadalje, ako ti je sumnjivo, ne potpisuj, zahvali se poštaru i zalupi vrata.Osmijeh

KSCHI
15 godina
neaktivan

da te nazvala policija onda bi nazvala i stotine tisuća građana Hrvatske koji koriste ilegalne windowse.Smiri se,to te neko zeza.Evo video da smiriš živceCool

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 15:33 (hrvatxxl).
17 godina
neaktivan

Diskove kroz prozor i miran si Smijeh

15 godina
protjeran
xZero kaže...

Danas,prije desetak minuta kontaktirala me "policija"(ako je to policija) na kucni telefon. Reko mi lik da imaju moju IP adresu i reko mi moje ime i prezime,i adresu,i rekao mi je da ce mi stici sudski poziv u vezi koristenja piratskih programa. Ja nemam nista piratsko osim windowsa!A ovaj se nije ni predstavio (rekao je samo da je iz ZG)

Hitno odgovorite! Plač

xZero valjda policija surfa Bug Online Forumom i onu izjavu da znaš raditi gadne viruse su shvatili osobno i sad te žele poslati u Pelican Bay u Kaliforniju kako bi svijet bio sigurnije mjesto bez ovako opasnog hackera kao što si i sam..

Zato pamet u glavu,diskove kroz prozor!Cool

Pogledajte ovo: http://www.e-castig.com/index.php?r=wn0S
16 godina
neaktivan

Molim vas ozbiljne odgovore Plač

15 godina
neaktivan
RE: "Poloicija" me kontaktirala
xZero kaže...

ko sto sam ti vec napisao, nazovi svog operatera i trazi da ti da broj pa provjeri kakav je broj...mislim da ce pomoci..

...it's only business...
15 godina
odjavljen
themain.x kaže...
xZero kaže...

ko sto sam ti vec napisao, nazovi svog operatera i trazi da ti da broj pa provjeri kakav je broj...mislim da ce pomoci..

Slažem se. Reci da te netko zvao i da sumnjaš u namjere pozivatelja.

16 godina
neaktivan

Nazvao sam i nedaju. Se*ru da nemaju pristup tim informacijama...

16 godina
xZero kaže...

-moraš tražiti sudski nalog, jer su to povjerljivi podatci. Dakle prijavi policiji, državnom odvjetniku i ostalim likovima iz priče, oni će od ISPa uz sudski nalog, dobiti podatke za sve pozive...

-Dal' te netko zeza? -možda.

-U svakom slučaju možeš malo smanjiti seruckanje po 'hakerskim temama' ...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
ihush kaže...
xZero kaže...

-moraš tražiti sudski nalog, jer su to povjerljivi podatci. Dakle prijavi policiji, državnom odvjetniku i ostalim likovima iz priče, oni će od ISPa uz sudski nalog, dobiti podatke za sve pozive...

-Dal' te netko zeza? -možda.

-U svakom slučaju možeš malo smanjiti seruckanje po 'hakerskim temama' ...

otkad su povjerljivi podatci ko je njega zvao?? to je koda tebe nazove neko, ti imas pravo znati broj koji te zvao...kod kojeg providera si, xZero?

...it's only business...
16 godina
neaktivan

Pa vi niste normalni,ovo stvarno nisu istine,najbolje da neki bace glave kroz prozor.

Nece ti niko nista neko se tija našalit satebon i to je to.

Nasa policija uopče nema zakon po kojem bi tužila nekoga zbog falših stvari na kompu.

Ako jos u to dodamo da 50%policajaca nezna sta su windowsi.

I nece niko tebe zvat i rec da dođeš nasud i tako ti sve rec.

Gluposti za malu dicu.

BMW
16 godina
themain.x kaže...
..

...

otkad su povjerljivi podatci ko je njega zvao?? to je koda tebe nazove neko, ti imas pravo znati broj koji te zvao...kod kojeg providera si, xZero?

-varaš se. (provjeri, mada zvuči logično, zakon nema veze sa logikom, nego pravom...)

-btw. da, od sad umjesto poziva šalju SMS, zbog smanjenja troškova.

- istovremeno, kriminalci dobivaju đeparac i terensku dnevnicu, jer su zatvori pretrpani pa ih šalju kući ili u toplice.

(ovo je sarkazam, naravno) :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

ja sam kod T-Com

15 godina
neaktivan

Registriraj se na moj T-com i pogledaj ispis poziva.

16 godina
neaktivan

Hmm sa zezalicom me ocito nisu jer je zatvorena...

15 godina
neaktivan
xZero kaže...

Hitno odgovorite! Plač

ne brini se,sigurno te Ubisoft,KONAMI ili Microsoft neće zvati telefon ako pokrenu tužbu protiv tebe

netko te zeza,100 %

sad je pitanje da li je to neki prijatelj šaljivdžija ili netko kome si se zamjerio pa te misli tako prepasti

ne moraju oni naručiti to preko zezalice,dovoljno je da kažu svom starijem bratu,rođaku ili kome već da te nazove i to da ti govori

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 16:38 (patch123).
16 godina
neaktivan

Nadam se....

Ma zabrinjava me jer mi zna Prezime i adresu,a tvrdi da je do toga dosao preko moje IP adrese zbog koristenja navodnih piratskih programa....

16 godina
neaktivan

Ma kakvi. Sigurno te nece kontaktirati na taj nacin. Meni je murija radi sitnice dolazila kuci. Ne brini se...

Mi nemamo ćuku, mi nemamo poriv! :-D
17 godina
neaktivan

Ti nemaš pravo znat tko te zvao ako je on sakrio broj, za to ti treba sudksi nalog, ako nije vrlo jednostavno saznaš...

16 godina
neaktivan
A daj šta se brineš pa zar ti misliš da će oni tebi najavit "e mi ti dolazimo danas u pretres kuće i kompjutera" nema šanse jer samim time dali su ti vremena da da se rješiš svega što imaš to te neko hebe malo opusti se jer ako dođu tebi i ako te privedu pa pola HR. morat će u zatvor jako malo ljudi ima orginale
16 godina
neaktivan

Nadam se,inace sam nahebo ak je to istinit poziv... Plač

17 godina
neaktivan
xZero kaže...

Nadam se,inace sam nahebo ak je to istinit poziv... Plač

Format harda i kažeš da je netko koristio tvoju mrezu :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice