Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.200.586
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
munjovoz kaže...
čovjek je tražio sliku ne link x)

Nemam print screen tipku:)

XXX-Man kaže...
ovaj je skoro nadmašio onog sa Motorola mobitelom xD

Uf, za dlaku mu je podij umakao:)

Jel se netko sjeća Matinog nereda na stolu?

http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/vas-desk/9821.aspx?page=13&jumpto=814350&sort=asc&view=flat

Novi Zewa Deluxe 3-slojni papiri u od sada u dvije varijante: žuti i breskva papiri su deluxe kvalitete, još mekši i elegantniji.
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
munjovoz kaže...
čovjek je tražio sliku ne link x)

Nemam print screen tipku:)

niti ju ne trebaš, možeš koristiti on screen keyboard il neki screenshot programček sa weba x)

{#}

I’m the juggernaut b*tch.
16 godina
moderator

OMG {#}

ovo mi je promaklo...nemam komentara...

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
17 godina
neaktivan
munjovoz kaže...
niti ju ne trebaš, možeš koristiti on screen keyboard il neki screenshot programček sa weba x)

{#}

{#}

Novi Zewa Deluxe 3-slojni papiri u od sada u dvije varijante: žuti i breskva papiri su deluxe kvalitete, još mekši i elegantniji.
15 godina
neaktivan

no, zaheb tipke za pucanje ekrana, hebe me ovaj windows clear type, tražim ga 10 minuta i onda se sjetim ima jedna zanimljiva stvar kao gugl {#}

16 godina
moderator
munjovoz kaže...

no, zaheb tipke za pucanje ekrana, hebe me ovaj windows clear type, tražim ga 10 minuta i onda se sjetim ima jedna zanimljiva stvar kao gugl {#}

koji win imaš?

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
OMG {#}

ovo mi je promaklo...nemam komentara...

{#}

munjovoz kaže...

Ma ništa čudno. Ja ponekad nešto radim na računalo i mozak mi stane i nemogu se sjetit neke jednostavne radnje.

Najsmješnije što sutradan kad mi uopće ne treba to onda se sjetim.

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
munjovoz kaže...

koji win imaš?

w7, al rješio sam stvar, sad je puno bolje podešeno =)

F1-IVO kaže...

{#}

munjovoz kaže...

Ma ništa čudno. Ja ponekad nešto radim na računalo i mozak mi stane i nemogu se sjetit neke jednostavne radnje.

Najsmješnije što sutradan kad mi uopće ne treba to onda se sjetim.

neznam dal mi je to do bipolarnog ili imam još nekih zasad neindetificiranih problema, jako često zaboravljam imena stvari pa moram stat i razmislit kako se nešto zove, ako nešto što mislim ne kažem odmah, bome zaboravim idući tren i  moram se prisjećat što sam htio reć x)

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 0:00 (munjovoz).
16 godina
moderator
munjovoz kaže...

onda ubuduće samo klikneš start i počneš pisat ono što tražiš :D

samo da si upisao clear i stisnuo enter on bi ti izbacio to...

17 godina
neaktivan
munjovoz kaže...
neznam dal mi je to do bipolarnog ili imam još nekih zasad neindetificiranih problema, jako često zaboravljam imena stvari pa moram stat i razmislit kako se nešto zove, ako nešto što mislim ne kažem odmah, bome zaboravim idući tren i  moram se prisjećat što sam htio reć x)

Naručit ću nam koje pakovanje:

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
munjovoz kaže...

onda ubuduće samo klikneš start i počneš pisat ono što tražiš :D

samo da si upisao clear i stisnuo enter on bi ti izbacio to...

izgasio sam mogućnost indeksiranja u windowsu =)

16 godina
moderator
munjovoz kaže...

a jbg onda xD

17 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

Jesi dobio šta na brzini samih Windowsa kad si ugasio taj servis?

15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
munjovoz kaže...

Naručit ću nam koje pakovanje:

mah nebu to meni pomoglo, nije do memorije kad sam pao tri puta sa prvog kata na beton, pregazio me auto i polomio cijelu desnu stranu tijela, s*eban lakat, s*ebano rame, cijela desna strana plućnog koša zdrobljena, s*ebana zdjelica, s*ebano koljeno, s*ebano cijelo stopalo skupa sa svim ligamentima, oštećenje vrata i donjeg dijela kralježnice, pa sam pao na stijene i udario glavom, dobio oštećenje mozga, imam preko 100 šavova, mogu nabrojat na prste ruke koliko imam kostiju koje nisu polomljene.. i da, taj lik koji me pokupio autom, kad me vidio takvog krvavog i polomljenog, ostavio me na cesti da krepam gdje me i udario al su me našli za 20 minuta i otfurali u bolnicu

ivo, hvala na trudu, al taj ginko ništa koristi =)

16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

ja ti mogu reć da mi je na kompu isto pa sam uključio opet, a na netbooku je primjetljiva razlika...

17 godina
neaktivan
munjovoz kaže...
mah nebu to meni pomoglo, nije do memorije kad sam pao tri puta sa prvog kata na beton, pregazio me auto i polomio cijelu desnu stranu tijela, s*eban lakat, s*ebano rame, cijela desna strana plućnog koša zdrobljena, s*ebana zdjelica, s*ebano koljeno, s*ebano cijelo stopalo skupa sa svim ligamentima, oštećenje vrata i donjeg dijela kralježnice, pa sam pao na stijene i udario glavom, dobio oštećenje mozga, imam preko 100 šavova, mogu nabrojat na prste ruke koliko imam kostiju koje nisu polomljene.. i da, taj lik koji me pokupio autom, kad me vidio takvog krvavog i polomljenog, ostavio me na cesti da krepam gdje me i udario al su me našli za 20 minuta i otfurali u bolnicu

Bemti pa tebe su dobro polomili:(

Jel ti sad ok?

Ja nasreću nisam imao lomova. Samo herc operirao i to je to.

15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
munjovoz kaže...

ne, i ne zanima me, isključio sam to jer smatram da je to totalna budalaština jer imam aplikaciju zvana launchy koja je onak 20 puta bolja od indeksiranja winsa =)

15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
munjovoz kaže...

Bemti pa tebe su dobro polomili:(

Jel ti sad ok?

Ja nasreću nisam imao lomova. Samo herc operirao i to je to.

imam oštećenja živaca, ne osjetim uopće hladnoću, toplinu osjetim samo na glavi, na rukama ne osjećam bol, ruke mi drhte, šepam na desnu nogu, tj na cijelu desnu stranu, centar za ravnotežu mi je oštećen tako da imam osjećaj da je sve nakrivljeno na lijevo, često me boli vrat, imam još i ovaj blesavi bipolarni i neznam zašto sad najednom zaboravljam imena stvari

edit: lijeva i desna polovica prsnog koša nisu uopće paralelne i nisu nikad srasle kak spada kad su se odvojile usljed loma i zbog tog imam isto često bolove kad imam neke kretnje koje naprežu prsni koš

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.6.2011 21:17 (munjovoz).
17 godina
neaktivan
munjovoz kaže...
imam oštećenja živaca, ne osjetim uopće hladnoću, toplinu osjetim samo na prsima, na rukama ne osjećam bol, ruke mi drhte, šepam na desnu nogu, tj na cijelu desnu stranu, centar za ravnotežu mi je oštećen tako da imam osjećaj da je sve nakrivljeno na desno, često me boli vrat, imam još i ovaj blesavi bipolarni i neznam zašto sad najednom zaboravljam imena stvari

Neznam šta bi ti rekao:(

Jbt žao mi je a tog debila koji te pokupio autom treba pokupit kombajnom.

Jel smijem pitati koliko imaš godina?

15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
munjovoz kaže...
imam oštećenja živaca, ne osjetim uopće hladnoću, toplinu osjetim samo na prsima, na rukama ne osjećam bol, ruke mi drhte, šepam na desnu nogu, tj na cijelu desnu stranu, centar za ravnotežu mi je oštećen tako da imam osjećaj da je sve nakrivljeno na desno, često me boli vrat, imam još i ovaj blesavi bipolarni i neznam zašto sad najednom zaboravljam imena stvari

Neznam šta bi ti rekao:(

Jbt žao mi je a tog debila koji te pokupio autom treba pokupit kombajnom.

Jel smijem pitati koliko imaš godina?

uf uskoro ću 21. napunit =)

edit: btw uvijek se ljudi zbediraju kad pričam o sebi, dajte nabacite neku više cheerful temu =D

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 0:28 (munjovoz).
17 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

edit: btw uvijek se ljudi zbediraju kad pričam o sebi, dajte nabacite neku više cheerful temu =D

Premlad si:(

Ma nađi neku curicu (ako je već nemaš) pa da ti olakša bol:)

Vjeruj mi ja sam se preporodio.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Večer , nešto rendam ... al je vruće {#}

http://soksa.3dhr.net/
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
munjovoz kaže...

Premlad si:(

Ma nađi neku curicu (ako je već nemaš) pa da ti olakša bol:)

Vjeruj mi ja sam se preporodio.

ak me hoćeš gledat možeš mi pronać face preko emajlčeka x)

imam curu al to je više neka veza na izlaske vikendima =)

15 godina
neaktivan

mislim počet koristit monkey razvojno okruženje, sa jednim kodom ću moći praviti za HTML5, Flash, iOS, Android, XNA, Windows, Mac i Linux Apps al sumnjivo mi zvuči sa obzirom da demo dopušta samo konvertiranje u HTML5... 

inače imam studentsku licencu za visual studio 2010 i sve popratne alate, ostade mi od faksa (bipolarni + faks = fail :)

15 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

Večer , nešto rendam ... al je vruće {#}

šta dobroga rendaš?? maxwell?

e da, većer, ustvari jutro svimma

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 1:11 (BrnC).
17 godina
neaktivan

Vecer insomniaci... sta ima?

What if you did? What if you lied? What if I avenge? What if eye for an eye?
16 godina
neaktivan

a evo tapija.. nemoze se spavat jer se gusim i kasljem xD

17 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina
neaktivan

wohoo mbaksa je car! bum to prepravil pa ću ga opet sutra zajebavat da ga pitam kak bi mogao bolje rješit tu metodu =D

I’m level D4 juggernaut. Get out of the way b*tch.
15 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

mislim počet koristit monkey razvojno okruženje, sa jednim kodom ću moći praviti za HTML5, Flash, iOS, Android, XNA, Windows, Mac i Linux Apps al sumnjivo mi zvuči sa obzirom da demo dopušta samo konvertiranje u HTML5... 

inače imam studentsku licencu za visual studio 2010 i sve popratne alate, ostade mi od faksa (bipolarni + faks = fail :)

people, monkey razvojno okruženje = fail, ne kupujte

a ja odoh van da se zapijem =D

I’m level D4 juggernaut. Get out of the way b*tch.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice