Čuda kompjuterska...

poruka: 67
|
čitano: 13.524
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Čuda kompjuterska...
crazy_luđak kaže...

ja jedne noći spavam i probudi me neka buka...damn it!! sjetim se da sam ostavio da mi se defragmentira skoro pun disk od 1,5TB, no ovo je bila neka čudna buka, odem ja tako u hodnik i na putu do radne sobe, primejtim da svijetlost koju komp odašilje iz sobe treperi, ja dođem tamo kad ni manje ni više nego kompjutor završio sa defragmentacijom

i odo ja opet leć

U*ra sam se kad sam procita srednji dio  teksta ,,,kao da ces napisat da ti je pola kuce ošlo u zrak ,,parilo mi je ko HOROR xD

Ma perfekt :DCool

Paty
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 2:08 (vice).
15 godina
neaktivan
Čuda kompjuterska...

meni se dvd rom nekad sam otvori,sto me trzne nekad pogotovo ovako kasno navecer kad je sve tiho :D

Born To Walk Against The Wind
16 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...

ja jedne noći spavam i probudi me neka buka...damn it!! sjetim se da sam ostavio da mi se defragmentira skoro pun disk od 1,5TB, no ovo je bila neka čudna buka, odem ja tako u hodnik i na putu do radne sobe, primejtim da svijetlost koju komp odašilje iz sobe treperi, ja dođem tamo kad ni manje ni više nego kompjutor završio sa defragmentacijom

i odo ja opet leć

Nekuzim Nevinašce

Danas Pobrao 2x zuti karton ,ufff :| Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
neaktivan

xZero kaže...
crazy_luđak kaže...

ja jedne noći spavam i probudi me neka buka...

Nekuzim Nevinašce

pročitaj više puta Smijeh

mala pomoć-sarkazamNamigiva

a onda sam se probudio...
15 godina
protjeran
Čuda kompjuterska...

meni nekad ni ne povezem net a ono mogu sve radit cak jos brze ide :D (nema locka na kbs,pa doguram do 200+,a kad se konektujem kbs 25+ ..slab u mene net pa mi to nekad dobro dodje...

ili npr kad palim komp nekad pise please insert CD.i sve zakoci.i nisam mogao napravit morao rusit windowse

15 godina
neaktivan
RE: Cuda kompjuterska...

Mislim da ti je neko upao. On može napravit ko da je ispred tvog kompa, sve. Može ti brisat fajlove na hard disku, windowse...

Čupo
16 godina
neaktivan
Čuda kompjuterska...

Meni je jednom sat na kompu presto radit Smijeh.

- Ja radio u Visual studiu i reko aj još ću do pola 10 - i svako malo gledam na sat ono stalno 9:27

Code Poet
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 16:47 (Diaulus).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice