Convert iz flv u mp3 format, free

poruka: 17
|
čitano: 25.671
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

pozz svima, skidam nešto s youtubea neke pjesme, pa me zanima neki free program koji znači ja s youtubuea kopiram link koji sam odabrao i odem na keepvid.com i tamo konvertiram u flv player , zna li sad neko nekakav free program koji moze napravit convert u mp3..imao sam jedan dobar i brz al vise ne radi , ne znam zašto..tnx..

Šaljem sve igrice za 20kn poštom...PES 2009,FIFA2009,Crysis warhead, Cod5,Nfs undercover, Tomb raider underworld, Far cry 2, fm9 ,stalker clear sky , fall out 2 , nba 09 ...Sve sam ja skinuo i isprobao .. Za sve upite na PM...

0 0 hvala 0
16 godina
Hello World!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slažem se any video converter, skida sa youtuba te konvertira videove u 9 najčešćih formata, te je posve besplatan ali postoji i komercialna verzija. ja ga koristim i nemam nikakvih problema.

kick and pray 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Convert iz flv u mp3 format, free

http://www.formatoz.com/

ja bi ti preporučio i format factory-lak za korištenje, besplatan, mnogo mogućnosti.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
protjeran

FLV su datoteku Flash Video, znači koje sadrže video, a MP3 su datoteku u kojima je pohranjen zvuk, tako da mislim da konverzija iz FLV u MP3 nije moguća.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran

Moja preporuka - Internet Video Converter - malen, besplatan, jednostavan, učinkovit

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

FLV su datoteku Flash Video, znači koje sadrže video, a MP3 su datoteku u kojima je pohranjen zvuk, tako da mislim da konverzija iz FLV u MP3 nije moguća.

itekako je moguće

i flash video i svaki drugi sadrži zvuk i kad se konvertira neki video file u neki audio file, program uzima iz videa samo audio zapis i pretvara ga u onaj koji mi želimo
Hello World!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 20:45 (jurluk).
17 godina
protjeran

Imaš na Mininovi ili bitjunkie, torrent za program Save2PC Pro verzija 3.25.Čista je od virusa.

Skini taj program i on ti sprema sa Youtuba u format koji želiš.Sam konvertira i jednostavno je da ne može biti jednostavnije.

Mora biti pro verzija jer light verzija ne nudi spremanje u više formata.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 20:52 (Gion).

0 0 hvala 0
16 godina

evo možda malo kasno, ali našao sam baš ono što tebi treba: Free Youtube to MP3 Converter

staviš linkove videa s youtuba i on ti ih automatski pretvori u mp3

na dvdvideosoft imaš hrpu besplatnih stvari koji su super, predlažem da skineš Free Studio - paket u kojem su sadržani svi programi

Hello World!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj ovo.

http://vidtomp3.com/

Koristio sad ga nekoliko puta i mogu reći da radi dobro.

Sve upute imaš na stranici.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bok ekipa,pomoc,pomocu kojeg programa video sa you tuba prebacim na dvd file,imam vistu ako to sta znaci

riko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
astralrox kaže...

bok ekipa,pomoc,pomocu kojeg programa video sa you tuba prebacim na dvd file,imam vistu ako to sta znaci

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina

ja imam aoa audio extractor, definitivno najlaksi za koristiti

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina

preporuka za FormatFactory - odabere se opcija All to mp3, doda fajl koji se želi konvertirati i za čas posla eto mp3ce :)

h=f^3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

evo možda malo kasno, ali našao sam baš ono što tebi treba: Free Youtube to MP3 Converter

staviš linkove videa s youtuba i on ti ih automatski pretvori u mp3

na dvdvideosoft imaš hrpu besplatnih stvari koji su super, predlažem da skineš Free Studio - paket u kojem su sadržani svi programi

astralrox kaže...

Jurluk ti je već dao odgovor. Skineš sebi dvdvideosoft i ja ga lično koristim. Imaš na tome alat free video to dvd converter.

16 godina
neaktivan

pa to možeš s youtube downloader

0 0 hvala 0
16 godina

ja koristim AoA  audio extractor i ljudi toplo ga vam preporucam izvlaci audio iz svih mogucih video zapisa upisite na google i provjerite :) ja ga koristim vec skoro godinu dana za izvlacenje audia iz datoteka koje sam skinuo preko youtubea dakle flv. datotteka a moze se koristiti za sve datoteke ima opciju spremanja audio datoteke u mp3. formatu i WAV i AC3 audio formate uzivajte:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice