pozz svima, skidam nešto s youtubea neke pjesme, pa me zanima neki free program koji znači ja s youtubuea kopiram link koji sam odabrao i odem na keepvid.com i tamo konvertiram u flv player , zna li sad neko nekakav free program koji moze napravit convert u mp3..imao sam jedan dobar i brz al vise ne radi , ne znam zašto..tnx..
Convert iz flv u mp3 format, free
- poruka: 17
- |
- čitano: 25.671
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slažem se any video converter, skida sa youtuba te konvertira videove u 9 najčešćih formata, te je posve besplatan ali postoji i komercialna verzija. ja ga koristim i nemam nikakvih problema.
ja bi ti preporučio i format factory-lak za korištenje, besplatan, mnogo mogućnosti.
FLV su datoteku Flash Video, znači koje sadrže video, a MP3 su datoteku u kojima je pohranjen zvuk, tako da mislim da konverzija iz FLV u MP3 nije moguća.
Moja preporuka - Internet Video Converter - malen, besplatan, jednostavan, učinkovit
FLV su datoteku Flash Video, znači koje sadrže video, a MP3 su datoteku u kojima je pohranjen zvuk, tako da mislim da konverzija iz FLV u MP3 nije moguća.
Imaš na Mininovi ili bitjunkie, torrent za program Save2PC Pro verzija 3.25.Čista je od virusa.
Skini taj program i on ti sprema sa Youtuba u format koji želiš.Sam konvertira i jednostavno je da ne može biti jednostavnije.
Mora biti pro verzija jer light verzija ne nudi spremanje u više formata.
evo možda malo kasno, ali našao sam baš ono što tebi treba: Free Youtube to MP3 Converter
staviš linkove videa s youtuba i on ti ih automatski pretvori u mp3
na dvdvideosoft imaš hrpu besplatnih stvari koji su super, predlažem da skineš Free Studio - paket u kojem su sadržani svi programi
Probaj ovo.
Koristio sad ga nekoliko puta i mogu reći da radi dobro.
Sve upute imaš na stranici.
bok ekipa,pomoc,pomocu kojeg programa video sa you tuba prebacim na dvd file,imam vistu ako to sta znaci
bok ekipa,pomoc,pomocu kojeg programa video sa you tuba prebacim na dvd file,imam vistu ako to sta znaci
ja imam aoa audio extractor, definitivno najlaksi za koristiti
preporuka za FormatFactory - odabere se opcija All to mp3, doda fajl koji se želi konvertirati i za čas posla eto mp3ce :)
evo možda malo kasno, ali našao sam baš ono što tebi treba: Free Youtube to MP3 Converter
staviš linkove videa s youtuba i on ti ih automatski pretvori u mp3
na dvdvideosoft imaš hrpu besplatnih stvari koji su super, predlažem da skineš Free Studio - paket u kojem su sadržani svi programi
Jurluk ti je već dao odgovor. Skineš sebi dvdvideosoft i ja ga lično koristim. Imaš na tome alat free video to dvd converter.
pa to možeš s youtube downloader
ja koristim AoA audio extractor i ljudi toplo ga vam preporucam izvlaci audio iz svih mogucih video zapisa upisite na google i provjerite :) ja ga koristim vec skoro godinu dana za izvlacenje audia iz datoteka koje sam skinuo preko youtubea dakle flv. datotteka a moze se koristiti za sve datoteke ima opciju spremanja audio datoteke u mp3. formatu i WAV i AC3 audio formate uzivajte:)