Kako naći mrežni ključ?

poruka: 42
|
čitano: 74.918
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Kako naći mrežni ključ?

AKO imaš T-COM-ov router onda probaj ovo (root password)

LOGIN: administrator

PASS: !M1PhoIAD2

In Control
17 godina

-pod wireless, configure, security promijeni u WPA2. ... u tom trenutku će lampica pozeleniti i to je sve. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

-pod wireless, configure, security promijeni u WPA2. ... u tom trenutku će lampica pozeleniti i to je sve. :)

to sam napravio i lampica se upalila. ali imam ponovo novi problem. prije sam mrežni ključ upisivao u kućicu u kojoj ima točno mjesta za one brojeve koji su na routeru (10 brojeva) ali sad imam mjesta za nekih 30 brojeva. i skužio sam da sad uopće ne provjerava šifru odmah (prije sam prvo morao spremiti šifru prije nego se spojim i već bi mi onda pisalo je li šifra u redu), nego nakon što kliknem spoji onda mi piše greška provjere. tako da sad kada napišem tu šifru koja mi piše, kada se pokušam spojiti onda ju odbije. a neznam koju drugu da pokušam upisat. je li uopće moguće imat toliko znamenaka u šifri (piše mi da ima mjesta za 56 znamenki). neznam je li me shvaćate... ima li to kakave veze? da pokušam neku šifru još koja mi piše na routeru? imam još neki za WEP i WPA neke brojeve.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 19:13 (Smata123).
17 godina

-najpraktičnije je korstiti onu šifru s routera (nemožeš je izgubiti i reset je vraća), osim ako je stariji firmware u uređaju pa se aktivira WEP (to je na 5/10 ili 13/26 znakova), WPA2 nije tako ograničen. Vidi u windowsima properties od mreže, advanced sharing settings, opcija 128/40-56 bit.

To se korsti samo ako uređaj ne podržava 128. (oba uređaja, router i wireless kartica).

Napiši u notepadu šifru snimi si negdje zajedno s osnovnim podatcima i koristi copy-paste kad ti treba. Tako eliminiraš grešku i duljina nije problem. (Nije toliko bitna duljina šifre nego tip jer je WEP probijen, dok je WAP2 od 13 do 26 dovoljno jak, iznad samo na posebnim mjestima)

-uvjek se mreža mora prvo spojiti da bi provjerila valjanost šifre, samo nisi to primjećivao...

16 godina
neaktivan
ihush kaže...

-najpraktičnije je korstiti onu šifru s routera (nemožeš je izgubiti i reset je vraća), osim ako je stariji firmware u uređaju pa se aktivira WEP (to je na 5/10 ili 13/26 znakova), WPA2 nije tako ograničen. Vidi u windowsima properties od mreže, advanced sharing settings, opcija 128/40-56 bit.

nisam siguran da sam razumio, kako da dođem do properties od mreže? Sramim se

17 godina

- network and sharing centar ...sys tray ili control panel itd.

16 godina
neaktivan
Kako naći mrežni ključ?

ali ja sam na xp-u i nigdje nemogu nać taj network and sharing options...

0 0 hvala 0
17 godina

za XP pod networking.

XP nema opcija za izbor 56-128 enkripcije pa to zanemari.

Sve se može podešavati preko wireless ikone (desni klik..), savjet da odabereš windows za kontrolu.

18 godina
neaktivan
Kako naći mrežni ključ?

Nije 100% vezano uz temu,ali koji od ovih načina zaštite da odaberem?

How about a nice cup of shut the fuck up?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
WPA2 - PSK...

In Control
16 godina

resetiraj ga hadwareski i podesi si postavke i ključeve kako tebi paše!

16 godina
lzgr kaže...

Nije 100% vezano uz temu,ali koji od ovih načina zaštite da odaberem?

WPA2 samo ako će ti kartica na kompu ili laptopu podržavat WPA2 jer neke starije kartice ne podržavaju

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice