Dakle istekao mi je ugovor s optimom , imali smo paket s internetom i telefonom i plaćali ga 200-250kn mjesećno ovisno o potrošnji impulsa telefona , imao sam 4megaBITA po sekund max brzinju što je nekih 512 kiloBAJTA po sekundi i to mi nikako nije dovoljno jer ako se npr skida torrent nemože se ništa drugo , ugl sad bih prešao na ništa ispod 8mbps , flat rate naravno , to sam i dosad imao , pa me zanima koji operater je trenutno najbolji / najisplatljiviji , ne bi bilo loše da paket ima uključenu i televiziju , pa mi recite što mi je najbolje uzeti tj najisplatljivije , i još jedan detalj , kakva je razlika od dobrog do lošeg rutera , tj što on znaći za kvalitetu internet veze , i s obzirom da je ovaj ruter od optime sad moj da li ga mogu koristiti za bnet ili nekogg drugog operatera ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
H1 telekom?
H1 telekom?
molim da lijepo argumentirate svoje komentare
Evo recimo ja prelazim s T-Coma (4/256) na H1 Telekom (3/256), prije sam imao njihov telefon, jeftina i dobra mreža, za 150 kn dobiješ telefon + flat internet s 8 Mbit downloada.. Naravno možeš uzeti samo internet.
pa najprivlačniji mi je bnetov 3d paket , 8 mbps , flat net , televizija i telefon za 250kn
Zar Bnet ne pokriva samo ZG?
Preporuka za bnet..3d paket, ako si u skoli il student mozes i 3d carnet..ak ti se da stalno uspostavljat konekciju.. :)
Meni je još iskon najprivlačniji, oču reči mogučnostima svoje usluge, odma imaš ip phone, super televiziju,i dobar net, ja bi ih odma uzeo sam da mogu, trenutno sam na t-comu imam 10 megabita i ja zadovoljan :D

dajte jel može još koji savjet , jer čujem da bnet ima ponekad problema sa stabilnošču neta , btw vidim da ga mogu isprobat 3 mjeseca pa vratit ako mi se ne svida ?
Evo recimo ja prelazim s T-Coma (4/256) na H1 Telekom (3/256), prije sam imao njihov telefon, jeftina i dobra mreža, za 150 kn dobiješ telefon + flat internet s 8 Mbit downloada.. Naravno možeš uzeti samo internet.
Čini mi se dosta jeftin ovaj H1 Telekom. Jel ga ima ko ovdje na forumu da mi kaže koliko mu dođe račun s prosječnim brojem razgovora?
evo jucer ujutro mi je stigao bnet 3d paket i moram reci da sam zasad zadovoljan , osim sto je onaj njihov operater uletio taman u uru od rućka xd >.< , stavio sam just cause 2 skidati i oduševio se kad je poteglo 900kbps , također mi se loadao 1080p video bez cekanja za buffering , iako jucer navecer mi je youtube opet nesto slabo radio tj nisu mi se loadala videa dobro , mislio sam da je do neta ali mi je onaj tester na netu izmjerio 7.2 mbps tako da izgleda da su ti problemi ipak do youtubea.