Istekao ugovor s optimom , na što preći?

poruka: 13
|
čitano: 3.466
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Dakle istekao mi je ugovor s optimom , imali smo paket s internetom i telefonom i plaćali ga 200-250kn mjesećno ovisno o potrošnji impulsa telefona , imao sam 4megaBITA po sekund max brzinju što je nekih 512 kiloBAJTA po sekundi i to mi nikako nije dovoljno jer ako se npr skida torrent nemože se ništa drugo , ugl sad bih prešao na ništa ispod 8mbps , flat rate naravno , to sam i dosad imao , pa me zanima koji operater je trenutno najbolji / najisplatljiviji , ne bi bilo loše da paket ima uključenu i televiziju , pa mi recite što mi je najbolje uzeti tj najisplatljivije , i još jedan detalj , kakva je razlika od dobrog do lošeg rutera , tj što on znaći za kvalitetu internet veze , i s obzirom da je ovaj ruter od optime sad moj da li ga mogu koristiti za bnet ili nekogg drugog operatera ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

H1 telekom?

Android ♥ /// aka triplex
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Istekao ugovor s optimom , na što preći?
Fićo_CoD 5 kaže...

H1 telekom?

molim da lijepo argumentirate svoje komentare

16 godina
neaktivan

Evo recimo ja prelazim s T-Coma  (4/256) na H1 Telekom (3/256), prije sam imao njihov telefon, jeftina i dobra mreža, za 150 kn dobiješ telefon + flat internet s 8 Mbit downloada.. Naravno možeš uzeti samo internet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pa najprivlačniji mi je bnetov 3d paket , 8 mbps , flat net , televizija i telefon za 250kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zar Bnet ne pokriva samo ZG?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 20:43 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Preporuka za bnet..3d paket, ako si u skoli il student mozes i 3d carnet..ak ti se da stalno uspostavljat konekciju.. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je još iskon najprivlačniji, oču reči mogučnostima svoje usluge, odma imaš ip phone, super televiziju,i dobar net, ja bi ih odma uzeo sam da mogu, trenutno sam na t-comu imam 10 megabita i ja zadovoljan :D

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
amis - pouzdano internet i telefon 160 kn a sa televizijom 199kn i usput svi koji placaju 4mbps dobiju 8mbps takoder oni kaj placaju 8 dobe 16mbps :)
15 godina
neaktivan
Ja sam na OptiTV, steta je sto imaju samo 5mbps u svim paketima. Inace je super za cijenu, nikad ne ispadne vise od 300kn (zajedno s telefonom, inace 260kn). Ponekad mi ping bude veci, ali 99% je 30-40. 5mbps, 75 programa i telefon, meni super. A imaju i OptimaBlast, za 5kn 6h imas najvecu brzinu koju ti parica moze podnijeti. Super za torrente.
http://www.vcbux.com/?r=n3n00
15 godina

dajte jel može još koji savjet , jer čujem da bnet ima ponekad problema sa stabilnošču neta , btw vidim da ga mogu isprobat 3 mjeseca pa vratit ako mi se ne svida ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Evo recimo ja prelazim s T-Coma  (4/256) na H1 Telekom (3/256), prije sam imao njihov telefon, jeftina i dobra mreža, za 150 kn dobiješ telefon + flat internet s 8 Mbit downloada.. Naravno možeš uzeti samo internet.

Čini mi se dosta jeftin ovaj H1 Telekom. Jel ga ima ko ovdje na forumu da mi kaže koliko mu dođe račun s prosječnim brojem razgovora?

Kruger
15 godina

evo jucer ujutro mi je stigao bnet 3d paket i moram reci da sam zasad zadovoljan , osim sto je onaj njihov  operater uletio taman u uru od rućka xd >.< , stavio sam just cause 2 skidati i oduševio se kad je poteglo 900kbps , također mi se loadao 1080p video bez cekanja za buffering , iako jucer navecer mi je youtube opet nesto slabo radio tj nisu mi se loadala videa dobro , mislio sam da je do neta ali mi je onaj tester na netu izmjerio 7.2 mbps tako da izgleda da su ti problemi ipak do youtubea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice