ZTE arizona ne pali ?!?!

poruka: 9
|
čitano: 3.528
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
ZTE arizona ne pali ?!?!

Ovako frend mi donjo mob i kaze da nece upalit i da je kao bio u torbi koja je valjda se malo smocila od mora...i sad ja direkt prikljucio punjac crvena i crna na mob i on upali sve pet ..tako stavim bateriju i upalim ga sa zicama i stavim ga punit s obicnim punjacem i iskljucim punjac ovaj sa zicama i pocne punit i kao ugasi se pa upali pa ugasi pa upali i tako stalno sve dok vise nije upalio..jel to znaci da je samo baterija osla ili je do moba? jer mob puni sto znaci software je ok kao i hardware naravno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: ZTE arizona ne pali ?!?!
Damir1908 kaže...

Ovako frend mi donjo mob i kaze da nece upalit i da je kao bio u torbi koja je valjda se malo smocila od mora...i sad ja direkt prikljucio punjac crvena i crna na mob i on upali sve pet ..tako stavim bateriju i upalim ga sa zicama i stavim ga punit s obicnim punjacem i iskljucim punjac ovaj sa zicama i pocne punit i kao ugasi se pa upali pa ugasi pa upali i tako stalno sve dok vise nije upalio..jel to znaci da je samo baterija osla ili je do moba? jer mob puni sto znaci software je ok kao i hardware naravno

Baterija...

It's better to be hated for something you are,than to be loved for something you're not!!!
15 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

probaj posuditi neku ispravnu bateriju, vjerojatno će sve raditi, ako bude, samo nju moraš kupiti

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
13 godina
neaktivan
ZTE arizona ne pali ?!?!

nemam od kud posudit ali baterija je sto posto

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ZTE arizona ne pali ?!?!

Odi us ervis za mobitele,i pitaj jel 100% baterija,ako je, kupi ju

It's better to be hated for something you are,than to be loved for something you're not!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kuny1234 kaže...

Odi us ervis za mobitele,i pitaj jel 100% baterija,ako je, kupi ju

ok

16 godina
neaktivan
ZTE arizona ne pali ?!?!

ljudi imam isti mob i ja sam izvadio bateriju i sada mob neće da pali,pojavi se onaj t mobile logo-boot screen i neprestano se ponovno pojavljuje ali mob ne pali,pomagajte

-------Ovo je potpis-------
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
veki je car kaže...

ljudi imam isti mob i ja sam izvadio bateriju i sada mob neće da pali,pojavi se onaj t mobile logo-boot screen i neprestano se ponovno pojavljuje ali mob ne pali,pomagajte

odveo sam ga u servis i pito zas se desi da sistem ode zbog punjenja on kaze da mogu unutra otic komponente kao radi punjenja...odvedi u servis 

EDIT: SAD SU MI JAVILI REKLI DA JE CHIP KAO PROCESOR OTISO... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 16:47 (Damir1908).
16 godina
neaktivan

Želim otključati navedeni mobitel "T-mobile arizona" .

Našao sam stranicu koja moze izračunati preko IMEI koji kod je za otključavanje i to besplatno no 

početni kod mi ne radi probao sam

*983*8284#

takoder i ovaj

*983*258#

onda koji je početni kod ??????

početnici ili napredni posjetite wiki.open.hr ili www.linuxzasve.com i naučit čete više o linuxu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice