Ovako frend mi donjo mob i kaze da nece upalit i da je kao bio u torbi koja je valjda se malo smocila od mora...i sad ja direkt prikljucio punjac crvena i crna na mob i on upali sve pet ..tako stavim bateriju i upalim ga sa zicama i stavim ga punit s obicnim punjacem i iskljucim punjac ovaj sa zicama i pocne punit i kao ugasi se pa upali pa ugasi pa upali i tako stalno sve dok vise nije upalio..jel to znaci da je samo baterija osla ili je do moba? jer mob puni sto znaci software je ok kao i hardware naravno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako frend mi donjo mob i kaze da nece upalit i da je kao bio u torbi koja je valjda se malo smocila od mora...i sad ja direkt prikljucio punjac crvena i crna na mob i on upali sve pet ..tako stavim bateriju i upalim ga sa zicama i stavim ga punit s obicnim punjacem i iskljucim punjac ovaj sa zicama i pocne punit i kao ugasi se pa upali pa ugasi pa upali i tako stalno sve dok vise nije upalio..jel to znaci da je samo baterija osla ili je do moba? jer mob puni sto znaci software je ok kao i hardware naravno
Baterija...
probaj posuditi neku ispravnu bateriju, vjerojatno će sve raditi, ako bude, samo nju moraš kupiti
nemam od kud posudit ali baterija je sto posto
Odi us ervis za mobitele,i pitaj jel 100% baterija,ako je, kupi ju
Odi us ervis za mobitele,i pitaj jel 100% baterija,ako je, kupi ju
ok
ljudi imam isti mob i ja sam izvadio bateriju i sada mob neće da pali,pojavi se onaj t mobile logo-boot screen i neprestano se ponovno pojavljuje ali mob ne pali,pomagajte
ljudi imam isti mob i ja sam izvadio bateriju i sada mob neće da pali,pojavi se onaj t mobile logo-boot screen i neprestano se ponovno pojavljuje ali mob ne pali,pomagajte
odveo sam ga u servis i pito zas se desi da sistem ode zbog punjenja on kaze da mogu unutra otic komponente kao radi punjenja...odvedi u servis
EDIT: SAD SU MI JAVILI REKLI DA JE CHIP KAO PROCESOR OTISO...
Želim otključati navedeni mobitel "T-mobile arizona" .
Našao sam stranicu koja moze izračunati preko IMEI koji kod je za otključavanje i to besplatno no
početni kod mi ne radi probao sam
*983*8284#
takoder i ovaj
*983*258#
onda koji je početni kod ??????