WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.043.887
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: WindowsPhone - Općenito
Ima kakvi nacin da kalendar u onom plavom kruzicu pokazuje danasnji dan ? Meni je uvjek na dan prije, a ispravno pokazuje danasnji datum, regija i time su ok podeseni...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bunkermax kaže...
Ima kakvi nacin da kalendar u onom plavom kruzicu pokazuje danasnji dan ? Meni je uvjek na dan prije, a ispravno pokazuje danasnji datum, regija i time su ok podeseni...

meni je u redu. nikad nije pokazivao krivi datum ni na jednoj Lumiji ili OS-u

12 godina
protjeran
Jel ti ovako :

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Evo
12 godina
protjeran
E vidis, tebi je plavim kruzicem selektiran ispravan datum, a meni je uvjek taj kruzic na nekom prijasnjem danu... Aj srecom nije neki krucijalni bed...

😁

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito
Svemu ovome u prilog govori jučerašnje izlaganje Terryja Myersona, koji se očito jedini usudio reći ono što svi već znaju, ali šute. Naime, u intervjuu za The Verge, rekao je da Windows Mobile platforma trenutno nije u Microsoftovom fokusu i da kompanija nije u stanju privući developere kako bi se ojačao ekosustav, prenosi NokiaMob.

http://mob.hr/terry-myerson-windows-mobile-trenutno-nije-u-microsoftovom-fokusu/
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Super je kad svi čitaju kako žele i dodaju ono što žele u tuđe izjave

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
zvonac kaže...
Svemu ovome u prilog govori jučerašnje izlaganje Terryja Myersona, koji se očito jedini usudio reći ono što svi već znaju, ali šute. Naime, u intervjuu za The Verge, rekao je da Windows Mobile platforma trenutno nije u Microsoftovom fokusu i da kompanija nije u stanju privući developere kako bi se ojačao ekosustav, prenosi NokiaMob.

http://mob.hr/terry-myerson-windows-mobile-trenutno-nije-u-microsoftovom-fokusu/

Pa ne moze se za ovu godinu ocekivati nista revolucionarno - zato i ne moze biti u fokusu, pogotovo pored svih novih tehnologija koje su predstavili. Sto se mene tice, sve sto trebaju je ispeglati i ustabiliti desetku da bude u rangu stabilnosti osmice, a gurati UWP (sto sudeci prema #build-u ce i raditi).

Mada izjava je glupa i nepotrebna, jer ce zbog (pogresne) interpretacije iste, mnogi korisnici jos vise izgubiti interes za WP.

18 godina
knight kaže...

mnogi korisnici jos vise izgubiti interes za WP.

Interes se gubi, još samo mogu dodatno izgubit korisnike od kolko ono, 1.7%..

A gle, niko ne veli da ne bude niš od winsa, bude, al ne tak brzo, samo je pitanje, kolko korisnici imaju volje, želje i strpljenja za čekanjem..

17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Za sve ove izjave kojekakvih "faktora" imam lijepu narodnu izreku: "pas laje, vjetar nosi".

Šta roda donese, to vrana odnese.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Ma kakvo crno čekanje više... Godinama se čeka da nešto bude od toga al.... Koristit ću svoj HTC 8X dokle god bude radio, tj. dok baterija bude služila, ali mislim da neću uzeti WP ponovno...

HTC 8X :)
18 godina
zvonac kaže...
knight kaže...

mnogi korisnici jos vise izgubiti interes za WP.

Interes se gubi, još samo mogu dodatno izgubit korisnike od kolko ono, 1.7%..

A gle, niko ne veli da ne bude niš od winsa, bude, al ne tak brzo, samo je pitanje, kolko korisnici imaju volje, želje i strpljenja za čekanjem..

Za mene kao krajnjeg korisnika to je nebitno, sve dok se Windows razvija i dok se mogu kupiti telefoni s Windowsima. Ne patim od toga da budem u skupini s velikim procentima.

A i za MS je nebitno, ako uspijevaju naci ekonomski interes u razvoju Windows 10 "ekosistema" kao cjeline (sto se reflektira i na Windows Mobile), Windows 10 Mobile je samo jedan dio "porodice" koji mogu razvijati "uzgred".

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 16:05 (knight).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ako želite pročitati vrhunac gluposti (nije direktno vezan za WP već za Windows PC) pročitajte ovo... smiješno je kakvi sve stručnjaci pišu vijesti...

http://www.ictbusiness.info/vijesti/nakon-8-mjeseci-tek-svako-peto-racunalo-koristi-windows-10

zato kažem, ljudi ignorirajte sve vijesti i analize tzv. "stručnjaka" a pojma o ničemu nemaju...  meni je dovoljno samo naslov da vidim... tekst u ovom članku sam pročitao tek kad mi je jedan rekao da moram pročitati da se nasmijem...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 16:07 (dadn).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

da li je moguće vratiti slike koje sam imao na mobitelu,ali su se nakon hard reseta i upgrade na 10 izbrisale? imao sam nekoliko sigurnosnih kopija ali ni na jednoj nema tih slika

P.S. gdje se na lumii 535 uključuje opcija za live slike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

@bunkermax, taj kruzic ne prikazuje trenutni datum, vec datum koji ti selektiras i ispod kalendara podatke/događaje o tom selektiranom datumu, defaultno pokazuje za jedan dan unaprijed,bar kod mene, valjda su se vodili logikom da se danas mozes pripremiti za sutrasnje događaje. Dok je trenutni datum oznacen svijetlom verzijom boje koju si odabrao za "temu". Ako zelis selektirati trenutni datum samo "kliknes" http://prntscr.com/amgoj6

Iako sad vidim da nam kalendar nije u potpunosti isti, jer je u mene umjesto kruga pravokutnik. I ne prikazuje mi ispod kalendara sve buduce događaje, vec samo one od selektiranog datuma.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 18:41 (BinHex).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Much updates.

Pa dobro šta sad da se radi ehehehehe heheheheh
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
tinchy199 kaže...

da li je moguće vratiti slike koje sam imao na mobitelu,ali su se nakon hard reseta i upgrade na 10 izbrisale? imao sam nekoliko sigurnosnih kopija ali ni na jednoj nema tih slika

P.S. gdje se na lumii 535 uključuje opcija za live slike?

zaboravi slike... sigurnosna kopija ne spašava slike. za slike moraš uključiti automatski prijenos na OneDrive ako ih želiš biti siguran da ih nećeš izgubiti

da bi ti se slike spasile ubuduće otvori Fotografije, postavke pod njima i imaš opciju Upravljanje postavkama prijenosa na OneDrive

kad uključiš svaki put kad "okineš" sliku automatski se šalje na OneDrive... 

ako to ne želiš, onda ne budi lijen već ponekad spoji mobitel preko USB pa kopiraj slike na kompjuter...

live slike uključiš u postavkama kamere...

12 godina
protjeran
@BinHex

Hvala za pojasnjenje.

1 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel stavio netko ovaj novi update sa Slow Ringa na 640xl? 10.0.14295.1000

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
neno20st kaže...

Ja jesam, primjetio sam da je touch malo neprecizniji(ne znam dal je do updatea ili kaljenog stakla na ekranu). Ima također greška da mi ne pokreće automatski Quiet hourse, i kad pokušam otvoriti app preko akcijskog centra(pritiskom na notifikaciju) a mobitel je zaključan, otvori mi dio za šifru ali ne prikaže tipkovnicu. Također zvukovi kad se zaključa/otkljaća telefon mi djeluju nekako pokvareno, kao da su iz 90ih.

Baterija se malkoc brže troši, mislim da ga moram resetirati(ne HR!) da se neke stvari isprave. Jućer(31.3) sam skinio mobitel s punjača u 7 ujutro, i do sada ima 48% baterije. U školi(jutarnja smjena) sam odradio ažuriranje(instalaciju) tog updatea, SOT mi je tri sata.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 0:14 (Dex.pwn).
15 godina
Dex.pwn kaže...
neno20st kaže...

Ja jesam, primjetio sam da je touch malo neprecizniji(ne znam dal je do updatea ili kaljenog stakla na ekranu). Ima također greška da mi ne pokreće automatski Quiet hourse, i kad pokušam otvoriti app preko akcijskog centra(pritiskom na notifikaciju) a mobitel je zaključan, otvori mi dio za šifru ali ne prikaže tipkovnicu. Također zvukovi kad se zaključa/otkljaća telefon mi djeluju nekako pokvareno, kao da su iz 90ih.

Baterija se malkoc brže troši, mislim da ga moram resetirati(ne HR!) da se neke stvari isprave. Jućer(31.3) sam skinio mobitel s punjača u 7 ujutro, i do sada ima 48% baterije. U školi(jutarnja smjena) sam odradio ažuriranje(instalaciju) tog updatea, SOT mi je tri sata.

Kako si aktivirao Quiet Hours? Prebacio si se na engeski ili ima neka fora da prorade i s hrvatskim?

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Samo za US. Nego 10586.212 bi mogao biti sljedeći TH build prema WindowsBlogItalia...

Pa dobro šta sad da se radi ehehehehe heheheheh
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Otvoriš Cortanu, otvoriš njezin burger, i pritisneš na Notebook i to je to.
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kupio sam za 800kn polovnu L640 SS LTE. Na njoj je WP8.1Update2. Kako ću ažurirati na W10M? Evo ima 2 sata tražim pomoću Googla "List of Windows 10 Mobile Availability", pa stavrno nikako da nađem. Ima popis podržanih mobitela(za sada), a ovo dostupnost....

Sorry , našao, pročitao na prošloj stranici. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 15:05 (Žohar).
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Zarucnici na L640 stavio W10 i nakon 4 dana krenuli problemi izlazenja iz aplikacija i gasenja. Napravio factory ali nije pomoglo pa vratio na 8.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

vi sa problemima:

ne zaboravite da neke SD kartice ne rade na W10M dobro tj. nisu podržane. to što je radila na 8.1 ne znači da će raditi dobro na W10M... nekad sam neku karticu prilikom testiranja morao isformatirati 2-3 puta prije nego što bi proradila punom brzinom. kod nekih radi ali kad treba nešto više zapisivati kartica se ruši i to utječe na sistem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ako koga zanima, u Peveca imate za 99kn ovaj Sony 32gb, class 10.  Dva komada uredno rade na W10.  Snima se video po 10-15min.

Za sada jedini propust vidim što upload okinutih slika  samo djelomično ide na onedrive.  Nekada pošalje 3-4 od 10, nekada ni jednu. I što ne pošalje ni neće. Na kraju ručno šaljem u folder slike.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 22:05 (torrente).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

Za sada jedini propust vidim što upload okinutih slika  samo djelomično ide na onedrive.  Nekada pošalje 3-4 od 10, nekada ni jednu. I što ne pošalje ni neće. Na kraju ručno šaljem u folder slike.

Znači, bačenih 99 kn. Sorry, ali reci istinu.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ne bi ovo smjelo imati veze sa karticom. Tu rečenicu sam mislio posvetiti...opći dojam sa W10 i za sada jedino vidim mušičavi upload na Onedrive.  Nisam imao nikakva rušenja aplikacija, zastoje...igre rade..uploada video od 2GB bez problema  punom brzinom mog wifi neta od 8Mbita.

A kad se odluči na pamet par slika poslat u oblak, onda vrti li ga vrti onaj kružić Tijek...i jedva prokuha.  Mislim da je to bug.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
torrente kaže...

Ne bi ovo smjelo imati veze sa karticom. Tu rečenicu sam mislio posvetiti...opći dojam sa W10 i za sada jedino vidim mušičavi upload na Onedrive.  Nisam imao nikakva rušenja aplikacija, zastoje...igre rade..uploada video od 2GB bez problema  punom brzinom mog wifi neta od 8Mbita.

A kad se odluči na pamet par slika poslat u oblak, onda vrti li ga vrti onaj kružić Tijek...i jedva prokuha.  Mislim da je to bug.

ja na desetke fotki dnevno prenosim na onedrive jer ih dijelim između 3 uređaja i nikad nisam imao problem, ni na 640 ni na 950 XL... ako je bug meni se do sada nije pokazao, ni na ranijim insiderima, ni sada

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice