WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.973.360
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
kbenzema kaže...

ima svakakvih priča... kao što sam rekao prije najbolje ignorirati...

imate Insider... ne radi na svima naj no tko hoće može probat...

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Preko noći sa srijede na četvrtak sam ostavio mobitel da se puni, ujutro u 7.00 je skinut s punjača(100%). U školi sam bio dežuran(sjediš za stolom u hodniku, i ne radiš ništa), od 1. do 5. sata, 6. i 7. sat sam pisao test iz TCa. Tih pet sati dok sam bio dežuran sam igrao Traffic Rider, 2048+, slušao muziku i surfao po netu(Messager, Instagram, FB, Edge, H+), dok sam pod testom samo slušao muziku. Nakon škole sam nastavio "silovati" mobitel istim tempom. Baterija je cijeli dan izdržala bez problema. Radi se o 640 XL, slike su ispod(graf za bateriju nije dobar koliko vidim). Ako imate priliku uzeti mobitel, uzmi te ga, nećete požaliti!

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 0:28 (Dex.pwn).

3 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

stigose mi update na .164. upgrade advisor je nedostupan na w10m. provjerite kako je kod koga.

Black Mist (520) || Dark Mist (925) || Midnight Mist (735)
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 7:15 (Bass).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dadn kaže...
tinchy199 kaže...

zna li netko kako staviti lozinku na mobitel? nigdje nemogu naći na wp10,osim nekog pina,da li je to isto?

ne postoji lozinka već PIN za zaključani ekran...

no upozorenje: ako niste napravili hard reset nemojte postavljati pin  jer se dogodilo ljudima da nisu mogli otključati...

otkud sad to,nije točno

dajac
10 godina
neaktivan
Što nije točno? Razgovarao s čovjekom kojem se to sa pinom dogodilo. Nije mu pokazivalo tipkovnicu. I par ljudi na win centralu taj problem su imali. Zajedničko im je da nisu napravili hard reset... I radilo im je sve dok nije počelo zezati... A onda su morali napraviti hard reset
10 godina
neaktivan
Bass a što će ti na W10M???? Pa ne treba ti za daljnje nadogradnje...
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Sad sam imao veoma tripozno iskustvo lol. Zove me covjek i pse ime osobe na displeju a javlja se druga osoba. Nakon sto sam se izblamirao na par nacina, covjek je vjerovatno pomislio da sam se nalupao neke droge na jutro. Onda sam ustanovio da imam dva ista broja samo sa razlikom u pozivnom broju. Onda sam jos malo iscackao i skontao da ako imam u imeniku npr 061 666 666 umemorisan na ime "A" i ako hocu pozvat 062 666 666, i dalje ce pisat da pozivam "A". Juce sam uradio update pa se mozda nesto poremetilo ili ima negdje neka "wtf" opcija koju ne mogu nac da to popravim. Mozel neko probat pozvat neki broj sa drugim pozivnim pa idjet hocel se desit isto ili neko zna u cemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dadn kaže... 

Imate insider = imate beta verziju iako je bila rečeno da ćete dobiti punu verziju.

https://twitter.com/lumia/status/532128314467823616

Zašto bi ignorirali to što neće uređaji sa 512mb rama dobiti update?

Swedish latin super funk.
14 godina
To sa brojem pozivatelja mi se događalo sa samsung ciglom iz 2008. Vjerojatno nije do WP10
14 godina
sirka666 kaže...
dadn kaže... 

Imate insider = imate beta verziju iako je bila rečeno da ćete dobiti punu verziju.

Koliko sam ja upoznat sa situacijom, korisnici koji su preko Insidera instalirali W10M .164 i oni koji su čekali službeni update na W10M pa uradili update na .164 imaju potpuno isti OS na mobitelu. Bez obzira što su do njega došli na različite načine. Jedno što će se Insider korisnicim vjerojatno prije ponuditi novi update, ukoliko ne izađu iz Insider programa.

15 godina
BinHex kaže...

Koliko sam ja upoznat sa situacijom, korisnici koji su preko Insidera instalirali W10M .164 i oni koji su čekali službeni update na W10M pa uradili update na .164 imaju potpuno isti OS na mobitelu. Bez obzira što su do njega došli na različite načine. Jedno što će se Insider korisnicim vjerojatno prije ponuditi novi update, ukoliko ne izađu iz Insider programa.

Sustav jest jednak, ali nije optimiziran za uređaje sa 512mb rama, i iz tog razloga neće niti dolaziti kao službeni update, znači ostaje "nedovršen".

Swedish latin super funk.
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Molim pomoć, prešao sam na w10m na L930, poslije napravio hard reset i sad nikako ne mogu iskljućiti vibraciju navigacijskih tipki, izludjuje me ta vibracija. Nema u storeu pod MY library, a kad idem preko linkova ili preko app sysapp pusher u storeu pod aplikacija gestures i touch ne mogu skinuti niti instalirati navedenu aplikaciju tj. piše app "is not currently available"

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Zašto bi ignorirali to što neće uređaji sa 512mb rama dobiti update?

kažem ignororajte vijesti jer svatko piše svašta, tko zna što će se za mjesec-dva promjeniti

10 godina
neaktivan
zidovudin kaže...

Molim pomoć, prešao sam na w10m na L930, poslije napravio hard reset i sad nikako ne mogu iskljućiti vibraciju navigacijskih tipki, izludjuje me ta vibracija. Nema u storeu pod MY library, a kad idem preko linkova ili preko app sysapp pusher u storeu pod aplikacija gestures i touch ne mogu skinuti niti instalirati navedenu aplikaciju tj. piše app "is not currently available"

nekoliko postova (tridesetak) prije dao sam link... judi da li vi se uopće potrudite pročitati barem stranicu dvije unazad? to vam nije ni minut-dva posla a našli bi... a ovako čekaš kojih pola sata na odgovor...

a i čitanje ima prednosti jer bi vidio aplikacije koje idu trenutno badava a bude i dobrih ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 13:27 (dadn).
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
dadn kaže...
bruno03 kaže...

meni je odvrtio zupčanike, zatim ponovni restart i dalje mi ostao win 8.1

možda je u tom procesu došlo do greške pa je prekinuo...  napravi hard reset pa probaj tako napraviti upgrade... ionako ćeš ga opet morati na W10M kad završi napraviti... 

Vratio sam telefon na tvorničke postavke, upgradeo ge i opet sam na Win 8.1.

Čini mi se kad sam ga prvi put išao update-at na Win10 samo reinstalirao stari Win 8.1 update. Blesavo

10 godina
neaktivan
bruno03 kaže...
dadn kaže...
bruno03 kaže...

meni je odvrtio zupčanike, zatim ponovni restart i dalje mi ostao win 8.1

možda je u tom procesu došlo do greške pa je prekinuo...  napravi hard reset pa probaj tako napraviti upgrade... ionako ćeš ga opet morati na W10M kad završi napraviti... 

Vratio sam telefon na tvorničke postavke, upgradeo ge i opet sam na Win 8.1.

Čini mi se kad sam ga prvi put išao update-at na Win10 samo reinstalirao stari Win 8.1 update. Blesavo

nešto je problem kod tebe... ili ne radiš dobro ili ima neki problem (grešku)... jedino probati sa WDRT frefleširat firmvare pa onda Updateadvisor i prboj dignuti na W10...

13 godina

Nisi shvatio moj post ili ga nisi dobro pročitao, probao sam preko tog linka par stranica nazad, a i hrpa postova pretraženih preko googla ili aplikacije sysapp pusher. Linkovi me uvijek odvedu u store i prikažu mi aplikaciju gestures i touch ali mi ne da opciju da je instaliram pise "Gestures & touch is not currently available". A stvarno je iritantno to vibriranje . Jel netko imao ovakvo iskustvo

12 godina
protjeran
I kod mene Neda gestures instalirati

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
zidovudin kaže...

Nisi shvatio moj post ili ga nisi dobro pročitao, probao sam preko tog linka par stranica nazad, a i hrpa postova pretraženih preko googla ili aplikacije sysapp pusher. Linkovi me uvijek odvedu u store i prikažu mi aplikaciju gestures i touch ali mi ne da opciju da je instaliram pise "Gestures & touch is not currently available". A stvarno je iritantno to vibriranje . Jel netko imao ovakvo iskustvo

onda probajte preko moje bibioteke u trgovini naći... 

16 godina

Kad instalirate gestures trebate kliknuti na onaj tekst ispod progres bara da se daju dodatne ovlasti aplikaciji i onda će se instalirati. Imao sam isti problem i onda sam skužio iz trećeg puta. Pogledajte malo bolje, više se ne sjećam točno gdje je link.

EDIT: Sjetio sam se. Problem je bio u tome što je instaliranje aplikacija bio namješteno na SD karticu, pa je trebalo dati dopuštenje da se Touch instalira interno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 8:13 (Punti).

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

kako se isključi predviđanje teksta iznad tipkovnice na wp10?

nevjerojatno, taman kad napišem - pronađem...

Layla, you've got me on my knees.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 17:24 (Hornet_93).

0 0 hvala 0
14 godina
sirka666 kaže...
BinHex kaže...

Sustav jest jednak, ali nije optimiziran za uređaje sa 512mb rama, i iz tog razloga neće niti dolaziti kao službeni update, znači ostaje "nedovršen".

A jbg, to je već drugi par rukavica. Sustav jeste dovršen. Ne možeš reći da je recimo Windows 7 za računala nedovrđen uređaj jer ne radi lijepo na mom računalu iz 2005 god. Realnost je da tehnologija napreduje i da stari uređaju ne mogu biti u korak s novim sustavima, a ponekad i sami proizvođači "bojkotiraju" stare uređaje i ne omogućavaju im da instaliraju nove verzije OSa/app ili whatever, da bi nas prisilili na kupnju novih. No nebih rekao da je to slučaj ovdje, jer je MS lijepo pustio Insider za sve, no na osnovu povratnih info. donio zaključak da W10M ipak ne radi dobro na starijim uređajima i da ga tamo nije pametno koristiti, no tko ipak želi, preko Insidera može dobiti istu verziju W10M kao i vlasnik recimo L640. Sad, ako to neće šljakati kako treba, jbg, kao što sam već rekao, realnost je da je stari uređaj stari, i da nikad neće raditi kao neki novi.  Hoće li još išta MS raditi na W10M da ga prilagode za stare uređaje i one s 512 rama, ja čisto sumnjam, no nadam se da hoće iako je u mene L640(koju sam uzeo radi 1GB rama i W10M, inače bi uzeo L630) volio bi da svi korisnicu mogu prijeći na W10M koji mi je ipak malo bolji.

12 godina
protjeran
Evo nakon jos par nadogradnji koje su win 10 povukli, opet sam odradio hard reset na lumini 535 . Sada je sve pet, povukao je sve kontakte a i mail, kalendar i sve ostalo se pravilno sinhroniziralo...

U postavkama vise nema one opcije da se otključava dvoklikom po ekranu kako mi je bilo u win 8.1.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bunkermax kaže...
I kod mene Neda gestures instalirati

to samo radi na 8.1 i još uvjek savršeno a na 10-nou

dajac
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Mora negdje biti,sad se može i zaključati sa dvostrukim dodirom.

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dadn kaže...
Što nije točno? Razgovarao s čovjekom kojem se to sa pinom dogodilo. Nije mu pokazivalo tipkovnicu. I par ljudi na win centralu taj problem su imali. Zajedničko im je da nisu napravili hard reset... I radilo im je sve dok nije počelo zezati... A onda su morali napraviti hard reset

dok sam par dana bio na 10-ki sebi sam to stavio i radilo je

dajac
12 godina
protjeran
Zaključat se može dvoklikom ali nema opcije za tako otključati. Ili ju ja nemogu pronaći. 👏

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
bunkermax kaže...
Zaključat se može dvoklikom ali nema opcije za tako otključati. Ili ju ja nemogu pronaći. 👏

Nisam je ni ja našao.

Podrži podsticanje developing aplikacija na Windows 10 : http://wishapplist.com/en
10 godina
neaktivan
bunkermax kaže...

Paljenje ekrana sa 2 lupkanja (ovisi o uređaju, postavke dodira moraju biti instalirane i nadograđene na zadnju verziju, Lumia 950/950XL npr, ne podržavaju paljenje ekrana sa lupkanjem, 640/640XL podržavaju...)
postavke - dodaci - dodir

Gašenje ekrana sa dva lupkanja
postavke - personalizacija - zaključani zaslon - "Dvaput dodirnte navigacijsku traku da biste isključili zaslon"

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 19:37 (dadn).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice