Vatrozid - uključivanje na mobitelu.?

poruka: 44
|
čitano: 9.452
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Vatrozid - uključivanje na mobitelu.?
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Samo da te pitam koji će ti vrag firewall i antivirus na mobitelu? Bespotrebno opterećavaš sistem i bateriju

Na "običnom" mobitelu naravno ne treba, ali na smartphone-u mislim da treba.

Pa da, opterećujem, ali puno više mob. opterećuju, usporavaju... virusi... (isto kao i PC), uostalom ne mora se namjestiti zakazano

skeniranje (automatsko) nego skenirate po želji, tako da ne mora baterija "patiti", procesor... Stvarno ne kužim zašto neki od Vas misle

da na pametnom telefonu ne treba antivirus ??, ja mislim da itekako treba. Kad već govorite da ne treba, OBJASNITE zašto nije potreban av.? {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 18:12 (dadonv1).
14 godina
protjeran

Google Play je pun virusa..., tako je kod mene kad skeniram mob. (smartphone).??

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

je,al je qurac,opterećivaš ram,proc,bateriju to nije potrebno.

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
kivic15 kaže...

Ja nemam ni fw ni av,pazim odakle skidam(google play) i tjt. također,samo ulazi na provjerene stranice i neces dobit nijedan virus...

E .ebiga sad, ovdje si napisao da paziš odakle skidaš (google play), a sad se slažeš da ima virusa...??? {#}

14 godina
protjeran
191x7 kaže...

Sorry ali to je činjenica - za Android trebaš antivirus. Ja ga ne koristim jer imam premalo memorije na svom 2 godine starom uređaju.

Malo memorije ??, pa imaš valjda 10, 20 MB, to nije nešto puno, moj av. ima 10 MB.

12 godina
neaktivan
dadonv1 kaže...
kivic15 kaže...

Ja nemam ni fw ni av,pazim odakle skidam(google play) i tjt. također,samo ulazi na provjerene stranice i neces dobit nijedan virus...

E .ebiga sad, ovdje si napisao da paziš odakle skidaš (google play), a sad se slažeš da ima virusa...??? {#}

oprosti,al gdje sam ja to rekao da ima virusa? :)

14 godina
protjeran
kivic15 kaže...

je,al je qurac,opterećivaš ram,proc,bateriju to nije potrebno.

Pa ovdje si se složio sa mnom (google play) ili te nisam dobro razumio.?

12 godina
neaktivan

{#}...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
kivic15 kaže...

{#}...

Hahhahahah

12 godina
neaktivan

vjeruj mi,ne želiš rootati mob zbog firewalla i instalirat av koji potroši i do 80mb RAM-a(od mogućih 512mb-1gb)+pozadinski procesi,zauzeće prostora i procesora a zaštita ti ne treba...o

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
kivic15 kaže...

vjeruj mi,ne želiš rootati mob zbog firewalla i instalirat av koji potroši i do 80mb RAM-a(od mogućih 512mb-1gb)+pozadinski procesi,zauzeće prostora i procesora a zaštita ti ne treba...o

Je, točno je to što kažeš, ali meni mob. služi uglavnom za pozive, poruke jako malo, fotografije i nešto video snimanja, igre ali tek da ponekad skratim vrijeme, internet isto malo, tek kad nisam kod kuće, a zatreba mi neka informacija...

Muzika, filmovi.... me ne zanimaju na mobitelu.

P.S.

Sad ćeš možda reći zašto sam onda kupio smartphone, pa neka nije na odmet. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 18:08 (dadonv1).
17 godina
dadonv1 kaže...
191x7 kaže...

Sorry ali to je činjenica - za Android trebaš antivirus. Ja ga ne koristim jer imam premalo memorije na svom 2 godine starom uređaju.

Malo memorije ??, pa imaš valjda 10, 20 MB, to nije nešto puno, moj av. ima 10 MB.

Galaxy Ace ima jako malo ugrađene memorije za palikacije. Rootao sam ga, maknuo smeće od aplikacija i koristim i AppMgr III kao i Link2SD pa svejedno imam samo 30ak MB slobodno. Kad stavin neki AV stalno imam trokut da je malo memorije jerbo padne ispod 20.1 MB te barem 90% aplikacija ne mogu ažurirati ako dođe neka nadogradnja. Zato ne koristim antivirus na svom mobu.

Twitter: @191x7
14 godina
protjeran
191x7 kaže...
dadonv1 kaže...
191x7 kaže...

Galaxy Ace ima jako malo ugrađene memorije za palikacije. Rootao sam ga, maknuo smeće od aplikacija i koristim i AppMgr III kao i Link2SD pa svejedno imam samo 30ak MB slobodno. Kad stavin neki AV stalno imam trokut da je malo memorije jerbo padne ispod 20.1 MB te barem 90% aplikacija ne mogu ažurirati ako dođe neka nadogradnja. Zato ne koristim antivirus na svom mobu.

E to je već druga "priča". Pozdrav

Mislim da avast! ima 5,7 MB.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 17:29 (dadonv1).
16 godina
dadonv1 kaže...
DamageHigh kaže...

Ne vidim nikakvog razloga zašto bi ga trebao. Koristim Android 3 godine, nikad nikakvih problema.

Pa da, koristiš, ali možda ti je mob. "zaražen"

Nije.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice