Samsung jet ili omnia i900

poruka: 17
|
čitano: 5.847
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

bog molim pomoc, sto je bolje, cijena u oglasniku (njuskalo) je oko 2000 kn za jedan ili za drugi,

znam da jet nema GPS ali zato ima ugladjenjije i brze sucelje

ono sto mi je bitno je da pokrecu multimediju, imaju dobru kameru, Wi FI, te da imaju podrsku (instalacija dodatnog softw. i igrica)

pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako očeš dodatan softvare i igre onda omnia

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi porukom (odmah dobije 100 bodova ko se registrira))

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz.

Koristim Samsung Jet S8000 i iskreno meni se nesvidza ima 5.0 m.pixela kameru za koju sam siguran da nije 5.0.

Naime prije par mijeseci sam imao SonyEriccson K800i koji je imao 3.2 m.pixela kameru i vjerujte da je bolji tih 3.2 od SE nego ovih 5.0 od Jeta.

WiFi mu nije bas sjajan jer mora biti u blizini od 10 m da bi se povezao na mrezu a ako je 1 cm udaljeniji nemoze se povezati.

Ima neki navigator na sebi koji ja neznam da podesim pise mi da nesto moram sa CD-a koji je dosao sa njim da ubacim.

Pokusavao sam da nadzem o cemu je rijec ali mi nikako neide od ruke.Kada sam spomenuo taj navigator treba napomenuti da nece da radi ako nemate memorisku karticu u telefonu.Neznam za tvoj izbor ali meni licno se nesvidza Jet jer kao sto sam rekao koristim ga i stvarno nisam zadovoljan.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da ja biram izmedju ova dva modela ne znam, stvarno ne znam..... Vrlo je tesko odluciti se... Kada ih pogledam pomislim bolji ti je s8000 jet... brzi je(barem se tako cini,nije omnia za kucanje poruka i te stvari),ljepsi,noviji i sve to, ali kada malo bolje razmislim omnia je extra telefon i jedina ali i najveca prednost joj je OS :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

bog, hvala na misljenju, i naravno, jos par pitanja, da li wifi mora vidjeti odasiljac ili moze biti prepreka izmedju? naime meni u kuci ima par 12 tak metara udaljenosti i bar 3-4 zida, ali laptop mi uredno hvata signal... ako mob mece moci onda mi nema bas puno smisla uzeti jet .... pitanje je da li ce i omnia moc...ako ima koji vlasnik omnia i900 molio bih da se javi... sto se tice kamere nije mi bas previse napeta .. trenutno koristim SE902 i ne vjerujem da ce kamera biti puno gora .... koliko traje baterija na jet-u, da li ima mogucnosti skidanja igrica i aplikacija sa interneta, ako da u kojem formatu, pretpostavljam samo java? takodjer mislim da je najveca prednost Jet-a njegov zaslon koji bi trebao biti puno bolji i sjajniji od omni-e ... a i vjerojatno jednostavnost sucelja....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kod mene nemoze ´Jet da se prikljuci na neki WiFi ako je udaljeniji od 10 metara naravno laptop moze jer njegov domet je oko tridesetak metara.

Kad je u pitanju taj WiFi ispocetka je mogao ali sad nemoze neznam zasto mozda mu je potreban neki update ili nesto tako slicno neznam.

Jet je jedna vrsta dzepnog racunara dobro je usavrsen brz je ima puno funkcija kao i sam racunar.

Sto se tice WiFi isto je kao i sa racunarom povezivanje na uredzaj je isti samo sto sa Jetom moras biti blize odasiljacu zidovi nisu problem.

Nadam se da ce ti se svidjeti jer ima sve bas kao i danasnje racunalo.

Ja jedino sto nisam zadovoljan sa njim je to sto mu je kamera za moj pojam losa mislim da nije 5.0 MP.

Mozes da skidas igre naravno.

FB mu je kao na racunaru ali ja nikako da nadzem na njemu dali ima msn pogledacu malo vise kod poslodavca kod kojeg sam uzeo tel mozda i ima ali ga ja neznam naci jer moram odnjeti mu telefon radi toga sto neznam kako da pokrenem navigator.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samsung jet ili omnia i900
Miki-Max kaže...

Kod mene nemoze ´Jet da se prikljuci na neki WiFi ako je udaljeniji od 10 metara naravno laptop moze jer njegov domet je oko tridesetak metara.

Kad je u pitanju taj WiFi ispocetka je mogao ali sad nemoze neznam zasto mozda mu je potreban neki update ili nesto tako slicno neznam.

Jet je jedna vrsta dzepnog racunara dobro je usavrsen brz je ima puno funkcija kao i sam racunar.

Sto se tice WiFi isto je kao i sa racunarom povezivanje na uredzaj je isti samo sto sa Jetom moras biti blize odasiljacu zidovi nisu problem.

Nadam se da ce ti se svidjeti jer ima sve bas kao i danasnje racunalo.

Ja jedino sto nisam zadovoljan sa njim je to sto mu je kamera za moj pojam losa mislim da nije 5.0 MP.

Mozes da skidas igre naravno.

FB mu je kao na racunaru ali ja nikako da nadzem na njemu dali ima msn pogledacu malo vise kod poslodavca kod kojeg sam uzeo tel mozda i ima ali ga ja neznam naci jer moram odnjeti mu telefon radi toga sto neznam kako da pokrenem navigator.

za msn samo na mobu odi na adresu mim.live.com ne skida skoro nista :)

15 godina
neaktivan

Imam Samsung jet,i mogu reć da sam iznenađen skroz..ekran mu je,huh,nemam rijeći..fenomenalan,ergonomija bi bila odlična za nekog ko ima malo veću šapu:D Ma mislim opčenito što se tiće ergonomije nemam zamjerke.Wlan dela odlično,kamera je odlična kolko sam uspel videt slike dela dobro još da ima xenon blic,al ajd ove dvije ledice posluže svrsi za snimanje tj slikanje u mraku..Mob je fakat nakrcan svime i svačim,imam ga kratko vrijeme,al ovo su moji prvi dojmovi i za sad sam prezadovoljan.Moja topla preporuka..

http://www.usporedi.hr/testovi/pogled/3220/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

eh ljudi sam da vas pitam dal ima taj i 900 messenger

windows live

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alo kaže...

windows live

pa svaki telefon koji ima net ima i msn :)

15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
alo kaže...

windows live

Malo si se zezno nema svaki. Ima telefona koji ne podrzavaju msn.pokusaj ti da na svaki ubacis msn pa ces da vidis jel ima ili ne. Po tvome i nokia 3310 moze da ima messenger jer koliko znam i ona ima pristup netu!!!!!!!!

16 godina
neaktivan
Miki-Max kaže...
stevan94 kaže...
alo kaže...

windows live

Malo si se zezno nema svaki. Ima telefona koji ne podrzavaju msn.pokusaj ti da na svaki ubacis msn pa ces da vidis jel ima ili ne. Po tvome i nokia 3310 moze da ima messenger jer koliko znam i ona ima pristup netu!!!!!!!!

ja koliko znam da 3310 nema net,a i da ima eto zezno sam se :) al ja ne vjerujem da neko na forumu ima mob koji ne podrzava msn.

16 godina
neaktivan

@botia

jesi li kupio mob?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja imam Jet S8000 a moja supruga ima S.Ericsson W995 oba telefona imaju net i sve ide ok FB kao na racunaru ali ni  na jednoj stranici nemogu da nadzem ni za jedan od njih msn messenger.

I da malo cudno Nokia 3310 ima net ako ima neku u zivotu taj telefon pogledaj pa ces se uvjerit jer 3310 je moj prvi telefon hehe.A tako isto sigurno tvrdim i za 3510i kao i za 3410 dobra stara Nokia.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 22:16 (Miki-Max).

0 0 hvala 0
17 godina

Mobiteli koji nemaju aplikacije popit im+ ili sličnih koje mu daju msn mogućnosti, a imaju pristup netu mogu komotno koristiti e-buddy i meebo klijente kao webaplikacije i omogućiti si to, tako da kad to uzmete u obzir, svaki mob koji ima net može imati i msn.

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

bog, nisam jos, jos se dvoumim :)

blize sam i900 zbog toga sto za 2000 kn ipak dobivam i ugradjenu navigaciju dok sa jetom to nije opcija, a takav stand-allone uredjaj kosta bar 100 eura..

takodjer web forumi su prepuni OMNIA korisnika, sa milijune raznih aplikacija i savjeta....

nazalost jos nisam vidio u zivo jet, naznam da li je taj novi tip zaslona toliko bolji kao sto pricaju.

17 godina

evo, gotovo :)

kupio sam omniu, i900..

prvi dojmovi su OK, pretpostavljam da ce mi trebati malo vremena dok se uhodam ..

isprobao sam garmin, radi odlicno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice