Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.291.566
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Ne radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
kpavl kaže...

Ne radi.

A svašta, što se to dešava na CM 10.1 radi a na njegovoj izvedenici ne...

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina

Jelly Bam je mix AOKP/CM. 

S2, CM10.1 MCM vsync - Android 4.2.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
parizer kaže...

Joj tako mi se sviđa taj koncemt i to s TW-om 5 al kad mi ne radi potrebno, ajde onda neki ROM koji je baziran na 4.2.1 a da radi android hotspot i da je tako lijepo smiksan ko Jelly Bam

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
neaktivan
JellyBam 4.1?
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
parizer kaže...

Joj tako mi se sviđa taj koncemt i to s TW-om 5 al kad mi ne radi potrebno, ajde onda neki ROM koji je baziran na 4.2.1 a da radi android hotspot i da je tako lijepo smiksan ko Jelly Bam

Jesi probao nesto od ovoga?

https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.core.technology.wifi.hotspot&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwia3IuY29yZS50ZWNobm9sb2d5LndpZmkuaG90c3BvdCJd

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.foxfi&feature=related_apps

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svtechpartners.wifihotspot&feature=related_apps

15 godina
neaktivan
dabar39 kaže...

Jucer nakon wipea/nukea stavio Neat 4.2, reboot, zatim Siyah kernel, restorao ID kod pokretanja Titaniuma, vratio sve aplikacije, sve dobro prošlo. ROM izvrstan, sve glatko, osjetno brže, djeluje stabilno. Lijepo očišćen od bloatwarea, deepsleep dobar. Videoplayer FC, ostalo OK. Bateriju ne mogu komentirati nakon jednog pražnjenja. Navečer ga stavio puniti i tada ušao u bootloop.

Na NeatROM forumu više slučajeva bootloopa, ali se oni vise se bave Aromom i modovima, tako das se problemi dodatno multipliciraju. Bootlop reportan i kod LS8 verzije WanamLite-a, čini se češće na Philzovom kernelu,ali očito i na Siyahu. Za Dori ne znam.Posebno često nakon restore ID pomoću TB

Nandroid restore na 4.0.4, do daljnjega - bojim se da ili a) kerneli nisu sasvim prilagođeni ili b) postoji problem u LS8. Osim toga, kako to da je izašao samo za Španjolsku i Kinu??

Problem ti je u philz kernelu, instal si staru verziju ficeto kernela i nema peoblema, je da malo vise trosi bateriju na wifi ali nista  strasno

Dorimanx  je izbacio novi kernel sinoc isudeci prema change logu trebao biraditi bez problema

Takoder vani je inovi jeboo kernel

Sve u svemu tako nam je zato što sansung nije pustio kod od original kernela koji dolazi sa 4.1.2

15 godina
neaktivan

Ekipa pomagajte!! :D 

imam jelly bam rom 5.2 verziju i kako koristim media rescan app kako nebi bio veliki drain baterije nekako su mi nestale sve slike sa moba :O jel se nekom to vec desilo i jel znate rjesenje!?!?! 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jesi li ih našao u File Manageru?

Ljudi što gledate kada birate modem? Isprobao sam XXLPS, XXLQ6 i sada sam na XXLP6 i svi su tu negdje. Brzina 3g je svima dobra, pingovi su tu negdje. J

Jedina je razlika kada odem na detalje potrošnje baterije i vidim Mobile network signal.
Na nekima imam više znakova slabijeg signala na nekima manje (na nekim modemima bude po 4-5 žutih crtica u 12 sati, a na drugim bude učestalije i nisu samo crtice nego je smeđe i na dulje vrijeme).

Sada se pitam, ima li modem kod kojeg nema tih crtica nego ce biti cijelo vrijeme zeleno? Treba li me to uopce zabrinjvati?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 23:36 (kpavl).
15 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Jesi li ih našao u File Manageru?

naravno da nisam :D nema jednostavno,citam sad da je to neki bug na jelly beanu..preglupo...isto tako mislim da bi mozda rjesenje bilo wipe i vracanje na ics..a ako ne to onda preko nekih recovery aplikacija...katastrofa,dodje mi da stavim stock rom i ne cackam vise nist nakon ovakvih gluposti -.-

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 23:36 (slavonac89).
12 godina
neaktivan

Ako ih nema, bojim se da si ih obrisao. Bug je na JellyBam-u da duplicira neke slike ili tako no nikoga nisam vidio da se zali na to da mu je pobriso file-ove.

15 godina

vidim da ste se raspisali pa da pitam dali je stigao jelly bean

nemoj te me napadati odmah, napominjem, pocetnik sam i nisam bas upucen u to

ako je stigao dali je to sluzbena, potvrdjena verzija ili nesto drugo

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Stigao je, ali ne jos u Hrvatsku.

Mozes flashati verziju iz neke druge zemlje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Ako ih nema, bojim se da si ih obrisao. Bug je na JellyBam-u da duplicira neke slike ili tako no nikoga nisam vidio da se zali na to da mu je pobriso file-ove.

baš sam sad čitao na xda forumu nekoliko tema..ima ih i kojima se obrisalo sve...ja sam u nedjelju imao sve i kako sam malo malo u media sceneru eneble disable i  zeznilo se...nema vise slika..do sad su mi isto tako nestajale ali su se vracale :D

14 godina
neaktivan

Kaj nitko ne moze preporucit taj kernel i rom, da mobitel radi stabilno, brzo, da baterija solidno traje(ionako mobitel ide na punjac kad idem spavat), da ima normalan status bar i 3X4 tipkovnicu?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Svi dobri nemaju 3x4 tipkovnicu :P. Šalim se naravno, preporucio bih ti da znam.

13 godina
kpavl kaže...

Svi dobri nemaju 3x4 tipkovnicu :P. Šalim se naravno, preporucio bih ti da znam.

U svakoj sali pola istine.. Ne sjecam se na kojem sam zadnjem romu koji necem valja vidio 3x4 tipkovnicu, niti tko to uopce koristi na smartfonu osim eto menađera_1.. :D

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan

Jbg kad imam "cevape" od prstiju pa svaki put bude krivo slovo {#} .. a naucio sam na nju pisat od kako sam prvi smartphone kupio, a od svih pomocnih je i dalje stock najbolja.

2 0 hvala 0
13 godina

Znaci ovaj rad: otisao sam na Google, utipkao android 3x4 keyboard, prvu temu koju je izbacilo otvorio, procitao prvo pitanje, spustio se na drugi post, i nasao odgovor koje prebacuje odmah u iducu temu s takvom aplikacijom.. Skinuo odma app, probao je upravo na mobu, i radi solidno, obrisao odmah jer mi ne treba takva glupa tipkovnica (onda cu tipkati u voznji, ovako nema tipkanja u voznji i sigurnije za mene i sve ostale sudionike u prometu)..

Ubuduce ljudi guglajte! NHF ali da hebe rak raka na google-u mozes doslovno naci tutorial kako sam sebe obrezati ili napraviti si vazektomiju kod kuce bez pomoci druge osobe ili strucnog medicinskog osoblja, a di neces odg na ovako nekakvu glupost..

LINK

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 0:32 (majdo).
15 godina
neaktivan
Svi romovi bazirani na stock romovima trebali bi imati 3x4 tipkovnicu, koristim alliancerom i ima je
14 godina
neaktivan

Napomenuo sam da sam to sve isprobao, al da je i stock daleko najbolji.

A ako ce netko tipkat u voznji taj ce to tipkat i na ovoj qwrtz tipkovnici.

0 0 hvala 0
14 godina

Nisam bio na Philz kernelu, bio sam na Siyahu.

Vidim da svi izbacuju nove kernele, vidjert ćemo da li će išta biti bolje.

XDA forumi su puni bootloop isustava.

Galaxy S2, WanamLite 12.4, DramKernel 2.7.4
13 godina
Menager_1 kaže...

Napomenuo sam da sam to sve isprobao, al da je i stock daleko najbolji.

A ako ce netko tipkat u voznji taj ce to tipkat i na ovoj qwrtz tipkovnici.

Rotaj stock onda, i probaj s DarkyOTA obrisati stock tipkovnicu, i kasnije je onda na nekom drugom romu instalirati..

13 godina
neaktivan

Di da nadem slide to zoom u internet browseru? Na officialu nema toga!!!! Treeba mi taj tweeak!!! 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Podrzava li naš Tele2 Fast Dormanacy?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

slide to zoom u browseru????? Zna li itko ??????  

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

Cekao si manje od 1 sat i postavio isto pitanje...

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

trebo bi resetirat binary counter sa usb jigom a za to trebam stari bootloader. Ima neko link za i9100g?

I dali je bitno koji firmware imas?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo saljem screen svoje baterije sa XXLPS modemom, na T-mobile sam i iz ovog screena se vidi da mi je signal non stop 100% tako da sam zadovoljan sa ovim modemom :)

ROM : Slim 4.2.1 RC1

kernel : Siyah V5 vsync

XXLPS modem XXLPS modem
12 godina
neaktivan

E ljudi moji to ja trazim haha.

Ne znam ima li veze što sam ja Tele 2, a ti T-Mobile pa signal nije isti (vjerojatno ima veze, čak i to što sam ja u Osijeku), ali ja bih htio da mi je na 100 stalno haha (mozda malo da i padne ali da je tu negdje).

P.S. Ljudi, ako testirate brzinu preko SpeedTesta, nemojte previše. Ja sam oko 300 mb izgubio podatkovnog prometa, morati ću platiti ekstra izvan pretplatničke tarife kad sam blesav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice