I ja sam flashnuo gore navedeni rom i nemam nikakvih problema osim jedne sitnice koja mi ne smeta a to je hvatanje screenshota,a i to se da bez problema riješiti. Kako je već nevedeno procedura je jednostavna i traje oko 10ak minuta. Napomena:kod mene (za druge ne znam nakon flashanja je sve ostalo na mjestu,programi,kontakti,čak i razmjestaj na homescreeenu...) Razlog za flashati? Rom je 2.3.4,navodno brži nego stock (prerano je za reći,tek ga koristim dan) a ono što je meni bilo bitno je da kad rootaš (ovaj rom dolazi rootan) onda možeš zamrznuti ili čak deinstalirati samsungov bloatware koji em guta bezveze bateriju em može i usporiti mob. Tako da očekujem malo duže trajanje baterije nakon ovoga,al vidjet ćemo,napišem svoje dojmove. Zamrzavanje i uklanjanje vršite pomoću Titanium Backup-a a više informacije možete neći ovdje: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1069924
Ako ti je ovo prvi custom ROM onda ti baterija MORA malo duže trajati. Zašto? Prvo, zbog kernela koji je prema komentarima sa XDA najbolji (za screen-off je dosta smanjena frekvecnija procesora), a na bateriju bi trebali utjecati i ostali tweakovi. Tek nakon što 2-3 puta bateriju isprazniš i napuniš reci da li je bolje ili ne (večina ljudi flasha rom i odmah se žali da baterija kratko traje a rom koriste pola sata...to vrijedi za svaki rom).
P.S. Da li je i vama screen-off animacija sexy?