Molim preporuke za smartphone/PDA za 2000kn - 3000kn
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-Sony Ericsson p990
-HP iPAQ 514
-HTC S710
-Motorola ROKR E6
-NOKIA N91
-Nokia E61
-NOKIA n80
-NOKIA N81
Ovo je da kle po mom ukusu (a o ukusu nebi da raspravljam.. znaci ovo mi se licno svidja), cjene variraju kako gdje.
Na koji od ovih osim HTC-a i HP-a je moguce naknadno instalirati Windows Mobile OS ako je uopce moguce?
Kakve su mogucnosti sinkronizacije symbiana sa Windowsima (Windows Media Playerom)?
Koji od navedenih uredjaja su symbian, windows ili drugi OS?
Motorola je Linux, HTC i HP su windows mobile, ostali symbian. Ne možeš instalirat win mobile na njih (bar ne na način da bi to radilo) zbog drugačijih arhitektura.
Koje su mogucnosti sinkronizacije symbiana (i onim na nokiji i onim na sony ericssonu) sa windowsima, prvenstveno me zanima Windows Media Player?
Inace sa malo vecim "hakerisanjem lik je na motoroli koja je linux, ubacio windows 3.1 ali to sad nije bas bitno.
Sta tebi konkretno treba od mobitela, mislim za sta ces ga koristiti ?
Inace ja bi ti preskocio blackberry, sucelje im je uzasno. Po meni ne treba ni da imaju displej u boji. Uzmi par modela i pregledaj njihov test na youtube i uvjerit ces se koliko su neprivlacni.
Pa meni treba mobitel/smartphone koji bi imao wlan da se mogu spojit na net i slat mailove, chatat...trebao bi se moći sinkronizirati sa windows media playerom(bio bi MP3 player ujedno)...trebao bi biti i mobitel znaci da se moze telefonirat, slat sms...sviđaju mi se touchscreenovi...ekran nesmije bit premali
E onda bi ti naj bolje bilo SE P1 koji je i meni samom u planu da ga uzmem. Pogledaj koji test na youtube pa da vidis o cemu se radi i evo ti ovde "tekstualni" test sa slikama http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/1440/Sony-Ericsson/P1
SonyEricsson P1i, koristim ga i imam samo riječi hvale za njega. Odličan uređaj, preporuka
Zna li tko mozda dali se symbian moze sinkronizirati sa Windows Media Playerom(Playliste)?
Zna li tko mozda dali se symbian moze sinkronizirati sa Windows Media Playerom(Playliste)?