Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 39.859
|
čitano: 12.344.787
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
medoplavi kaže...
on meni uz acer daje 200kn, znaci necu pogrijesiti ako se rijesim doogeea,

Nikako, Acer je 100% kvalitetniji uređaj i proizvođač. Samo provjeri je li to što on ima bez greške (ekran, punjenje...).

12 godina
The_K kaže...

Brat kupuje mob do 1300kn pa listajući forum došao sam do huawei p8 lite. Zanime me ako ga je netko koristio kakva je baterija, da li izdrži jedan dan facebooka,messengera... Do sad je imao tele2fon v6 koji mu je bio ok ali se baterija praznila za manje od 2 sata. Te ako netko ima prijedlog za neki drugi mobitel do 1300kn neka slobodno napiše(xiaomi i meizu ne dolaze u obzir zbog problema s notifikacijama).

Uzmi p8 lite

12 godina

Delete, dupli post...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2016 23:29 (ibme74).
12 godina
na koji nacin bit siguran da li je sve ok,mobitel je dva mj star....neki dobar savjet kako sve provjeriti da se nezeznem
12 godina
medoplavi kaže...
na koji nacin bit siguran da li je sve ok,mobitel je dva mj star....neki dobar savjet kako sve provjeriti da se nezeznem

Ja kada uzimam polovni mob provjeravam sve zivo, prvo normalno provjeris dali ima fizickih ostecenja, nazovi nekoga da vidis da je sve ok sa mic/zvucnikom, pusti neki video ili nesto da vidis dal iej sve u redu sa zvucnicima, probaj se spojiti na WiFi, ako ima papire provjeri IMEI moba sa ovim u papirima da vidis dali odgovara, ako ima MicroSD utor provjeri dali ocitava karticu... ugl zapisi si sve cega se sjetis za provjeriti.

11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Ovo što kolega kaže, + provjeri puni li kad se spoji na punjač (malo mrdaj da vidiš gubi li kontakt), najbitniji je ekran: provjeri ima li kakvih linija, mrtvih piksela i kako funkcionira touch tj. registrira li "ubod" tamo gdje si stavila prst. U tu je svrhu najbolje otvoriti neku aplikaciju za bilješke ako je instalirana, tipa S-notea na Samsungu u kojoj možeš pisati slobodnom rukom pa vidi skreće li ta linija negdje bez veze (prestaje pratiti prst) u nekom dijelu ekrana. Ako vidiš ogrebotine na ekranu koje nije izreklamirao u oglasu, probaj rušiti cijenu ako misliš da s njima možeš živjeti.

Također ruši cijenu ako vidiš da je bio korišten bez zaštitne maskice (oguljen po rubovima i sl.).

1 0 hvala 1
12 godina
petak je dan D hvala puno javim rezultate
15 godina
neaktivan
The_K kaže...

Brat kupuje mob do 1300kn pa listajući forum došao sam do huawei p8 lite. Zanime me ako ga je netko koristio kakva je baterija, da li izdrži jedan dan facebooka,messengera... Do sad je imao tele2fon v6 koji mu je bio ok ali se baterija praznila za manje od 2 sata. Te ako netko ima prijedlog za neki drugi mobitel do 1300kn neka slobodno napiše(xiaomi i meizu ne dolaze u obzir zbog problema s notifikacijama).

Bolje od toga tesko ces naci, nabavio sam jednog na abrakadabri za 1000kn akcija bila. Uglavnom mob je jako fluidan, baterija je ok prosjecno izdrzi oko 5 sati upaljenog zaslona, znaci surfanje, whats app, viber, fb, sve to u pozadini radi. Kamera je ok, posebno u boljim uvjetima svjetlosti a i opcenito za taj rang. Sluzbeno je izasla i nadogradnja na android 6.. Ali jos sam na lollipopu, tak da dok mi on dosadi budem ga nadogradio.

De gustibus non est disputandum.
14 godina
odjavljen

HTC M8 polovan, za cca 1200kn - best buy

If you're going through hell, keep going!

1 0 hvala 0
10 godina

Pozdrav.

Trebao bi preporuku za dual sim mob. U biti trebao bi alternativu, ako postoji bolja, za OnePlus X (koji je zasad prvi i jedini izbor), a da je u istom cjenovnom rangu.

0 0 hvala 0
13 godina

Nadogradi na marshmallow wtf... Vizualno je isti kao loli, ali poboljsava bateriju i performance. Nemas razloga ne napraviti to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
m0rph.y mi4c

0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uzmi p9 lite, odlican mob. Taj j5 nema sto traziti pokraj njega, p9 lite je klasa iznad njega ;)

De gustibus non est disputandum.
16 godina

Može preporuka mobitela do 3000 kuna.Oglasnik ili dućan svejedno samo da je novo.Dobar ekran i izdržljivost baterije su prioriteti.

0 0 hvala 0
14 godina

Bok ljudi, produljujem pretplatu u tele2 pa bih molio za preporuku jednog od ovih mobitela, HTC One A9, Huawei Honor 7, Huawei P9 Lite ili možda neki drugi.Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Skroz sam nov u tom mobilnom svijetu jer sam zadnji puta mario za mobitel kada je nokia 3310 bilo najjači na tržištu. Kroz par dana planiram kupiti mobitel u cjenovnom rangu do 1500 kuna. Samsung Galaxy j5 se dosta spominje, kakav je on u usporedbi sa recimo Xiaomi Redmi 3? Čitao sam malo ovako sastrane po internetu, neki ljudi se žale na touchsreen tih Xiaomia, kao da nakon nekog vremena odu u kurac, jel to istina, ima li tko iskustva sa tim kinezom? Koji bi se još mobiteli našli za 1500 kuna plafon? Dosta mi je bitno da je mobitel kvalitetan u smislu da ne krepava, a ne otkazuje nakon nekog vremena i zato sam skeptičan u vezi tih kineskih mobitela. Pored kvalitete samog uređaja , od specifikacija su mi procesor i rami bitni da ide glatko (kežual sam korisnik i ne bi igrao igrice pretjerano, ali bi mi fejsbuk, vocap i slično bili otvoreni konstantno, a i muzike planiram natrpat i koristit ga kao mp3 player također, pa eto da kada ga nakrkam sa pizdarijama da ne bude spor) i da je eto kamera solidna. Koji je danas standard za kamere u tom rangu, 13 MP ? Eto postavio sam više od jednog pitanja ali se nadam da će netko odgovoriti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav. Ako može pomoć, koji mobitel od ova tri: Huawei p8 lite, Huawei Honor 5x ili Huawei honor 7 ? Hvala .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gogs kaže...

Pozdrav. Ako može pomoć, koji mobitel od ova tri: Huawei p8 lite, Huawei Honor 5x ili Huawei honor 7 ? Hvala .

ja bih Honor 7 od ovih gore. 5.2'' sto je optimalno za ruku (bar meni), 3GB rama. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7201&idPhone2=7590&idPhone3=7269

11 godina

Pomozite mi što da odaberem. Hvala

2 Samsung Galaxy J5 2015
0 Samsung Galaxy J3 (2016)
14 Huawei p8 lite
1 nešto drugo?
17 godina
neaktivan

Ja dvojim između Samsung Galaxy S5 i LG G4. Gledao sam specifikacije i usporedbe, ali nikada nisam koristio uređaj LG, a Samsung jesam.

Molim savjet.

Evo još me zanima i Mobitel HTC One E9+ Dual SIM.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6033&idPhone2=7111&idPhone3=6901

Jučer sam kupio LG G4 DS.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2016 9:17 (Mandak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Trebam preporuku stručnjaka ovdje :)

Jedan smartphone koji ima ekran oko 5 incha, sa solidnim ekranom, da nije Windows phone i da nije od stakla cijeli (da je iza od plastike najbolje).

Kupujem rabljene preko njuškala, sa ili bez garancije, ili iz nekog dućana, marka nebitna, iz stranih shopova ne (zbog nemogućnosti), samo da je ok za osnovne aplikacije poput chroma, facebooka i sl.

Cijena bi bila oko 700- tinjak kuna, gledao sam neke nepoznate kineze i rabljene druge marke, zanima me što mi možete preporučiti.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Danas stavljen oglas, vrhunski telefon imam ga jos uvijek i uzimam jos jedan ovih dana (noviji model) za ulozeno/dobijeno nema bolje.
Poprilicno pouzdan telefon a koristio sam ih dosta.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina

na abrakadabri više nema P8 Lite za 1299kn :(

0 0 hvala 0
16 godina
dado80 kaže...

Može preporuka mobitela do 3000 kuna.Oglasnik ili dućan svejedno samo da je novo.Dobar ekran i izdržljivost baterije su prioriteti.

up

13 godina
neaktivan

Pozdrav svima, zanima me koji se mobitel isplati vise kupiti, Huawi P9 lite ili Sony xperiu M5? Mobitel bi koristio za slikanje, internet i to je to. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zna netko dobar mob do 1500-1700 kn? Mora biti Android :) Nije mi bitna ni kamera ni ništa, samo bitno da se ne dogodi da kad otvorim dva taba u Chromeu sve zašteka. 

Valja koji s ove liste "jeftini Android mobiteli"? 

0 0 hvala 0
17 godina

moto g 3 sa 16gb memorije, ili se protegnut jos 100-200 i uzet moto g4

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina

Koji od ova dva da uzmem, nekako mi se čini da više dobijem ako se odlučim za Moto G?

7 Motorola Moto G (3rd gen)
1 Asus Zenfone 2 Laser ZE500KL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kupujem u HR. 

Vrlo sam neodlucan

1 Meizu m2 note
9 Xiaomi redmi 3 pro
5 Neki drugi
You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice