Pozz ljudi,treba neku preporuku mobitela treba imat dimenzije kao S3,malo veci,nije bitno i da je iz tele 2,znaci neki flagship ili od prosle godine,ali ne smije prelaziti 5 incha
Nexus 5 je malo veći od S3 i flagship je od prošle godine.
Pozz ljudi,treba neku preporuku mobitela treba imat dimenzije kao S3,malo veci,nije bitno i da je iz tele 2,znaci neki flagship ili od prosle godine,ali ne smije prelaziti 5 incha
Nexus 5 je malo veći od S3 i flagship je od prošle godine.
Nema ga u Tele 2.
Pozdrav svima, pošto me je moj Sony Ericsson J108i ponosno služio bez problema već 4 godine, vrijeme je da si kupim novi mobitel. Imam dvojbu između Prestigio 5504 DUO i Nokia Lumia 630 SS koji da kupim jer mi se oba sviđaju, cijene su u BAM .
18 | Nokia |
---|---|
3 | Prestigio |
Ljudi,mislim da sam se odlucio za htc one m8 jer u tele 2 bas ni nemam prevelik izbor,iako je dosta vislji od galaxy s3..
Pozdrav svima, pošto me je moj Sony Ericsson J108i ponosno služio bez problema već 4 godine, vrijeme je da si kupim novi mobitel. Imam dvojbu između Prestigio 5504 DUO i Nokia Lumia 630 SS koji da kupim jer mi se oba sviđaju, cijene su u BAM .
I ja sam imao sličnu dilemu između Prestigia 5453 DUO i Nokie Lumie 630 DS i naravno kupio Nokiu, bez obzira što je bila skuplja nekih 20% kupio sam nju, i nisam se prevario. Mnogi kude Prestigio jer kazu da je to nista drugo vec prepakovani Kineski telefoni, koji baš i ne vrijede te pare. Nokia iako ima 512MB rama izuzetno je brza(vjerovatno je procesor vadi), ali me najviše iznenadilo kada sam otvorio 1080p video bez problema i bez sekunde štekanja, mislio sam da mu je 720p maximalna rezolucija videa koji može pokrenuti. Može čak i da učita neke subtitle fajlove.
Imam je tek 8 dana, ali do sada nisam našao niti jednu manu, meni baterija traje 3 dana uz normalno korištenje(pomalo wi-fi, facebook i ponekad youtube, koristim 2g gsm mrežu jer 3g signal je slab u mom području), bez wi-fi-a i čačkanja može sigurno bar 4-5 dana da traje(troši manje baterije nego većina androida), a ti ces kupiti single sim koja će vjervatno trošiti malo manje od dual sim-a
Jos jedna stvar mi se svidjela a to je GPS pozicioniranje, odnosno preciznost u zatvorenom prostoru, ne znam da li je tako u svih novijih telefona ali sam imao Nokie 6210 i 6710 Navigator-e i oni nisu nikako mogli da se konektuju na satelit u zatvorenom prostoru, dok ova konektuje, pogrijesi u 10-ak metara ali sam opet zadovoljan s obzirom da ikako moze da hvata signal satelita u zatvorenom prostoru
Jer ima koji mob da bude dostojna zamjena za Lg G2 😉 ?
Jer ima koji mob da bude dostojna zamjena za Lg G2 😉 ?
Pa, HTC One M8 i Sony Xperia Z2. Ali stvarno nema potrebe za zamjenom.
Tako se i meni cini...zato sam i pitao
Zasto bi mjenjo g2 sad? Osim ako ti ne fali memorije. Ali ako mozes zivjet s tim, ne vidim razlog upgradeanja jer po svemu ostalom mob rula
Nebi ga mijenjao...nego sam pitao ima li koja dostojna zamjena...memorije imam dosta :)
pozdrav svima. Došlo je vrijeme za novi mobitel i trenutno se dvoumim između LG L70 i Samsung galaxy core 2. Što vi mislite da bi bilo bolje uzeti? LG ima 1gb rama, ali je dual core, a samsung ima 768mb rama ali je zato quad core, oba dva vrte android 4.4.2
Edit: Ili da uzmem motorolu moto g?
Evo samo da javim naručio sam Samsung Galaxy S5. Hvala svima na savjetima, posebno kolegi @EchoOne. Javim dojmove kada stigne :D
u dilemi sam
ovo je maksimum koji mogu odvojiti za mob
ovaj
ili
http://www.hangar18.hr/hr/proizvodi/20080/4041/smartphone-5-zopo-zp-780
u dilemi sam
ovo je maksimum koji mogu odvojiti za mob
http://www.protis.hr/products/details/zte-grandsflex-50-16m-hd-1280x720-dc-12ghz-qualcomm-msm8930-android-41-8mp-af1mp-16gb1gb-microsd-up-to-32gb-4g-lte-dl100mbps-3g-hspa-wifi-bt-40-2300mah143x709x85mm-130g/75841
ovaj
ili
http://www.hangar18.hr/hr/proizvodi/20080/4041/smartphone-5-zopo-zp-780
Taj Zopo imaš i jeftinije u Wowshopu recimo...
http://www.wowshop.hr/zopo-zp780-black-1-4gb.html
Ako ti se on sviđa, za 1000 kn nije loš izbor...
Jedino ako tražiš za neki savjet nečeg skupljeg do 1200-1300 kn... to je onda nešto drugo za pogledat i razmotrit eventualno. Al bolje od ovog za 1000 kn teško da ćeš naći. Naravno, varijacije su to na temu....
Za 1300kn ja bi radje uzeo nexus 4 :)
pozdrav svima. Došlo je vrijeme za novi mobitel i trenutno se dvoumim između LG L70 i Samsung galaxy core 2. Što vi mislite da bi bilo bolje uzeti? LG ima 1gb rama, ali je dual core, a samsung ima 768mb rama ali je zato quad core, oba dva vrte android 4.4.2
Definitivno moto g, ali pod uvjetom da ti loša kamera i nedostatak microsd utora ne predstavljaju problem.
Definitivno moto g, ali pod uvjetom da ti loša kamera i nedostatak microsd utora ne predstavljaju problem.
A možda da uzme novu Moto G s obzirom da su iste cijene?
Pogotvo jer nova ima i microSD i ne toliko lošiju kameru (ok i dalje nije Bog zna kakva, al ok)?
Na mobycity gledaš cijenu bez VAT-a i kucaš kupon UKFSHIP (ispravite me ako griješim) i nova Moto G te izađe cca 1300 kn... s dostavom jel...
Carina?
Carina?
Jedino sto ce ti naplatiti u Mobicity-u je exVat cijena, carinu ti nece naplatiti (nema carine na mobitele), kao ni britanski porez (sto je odlicna stvar jer su odavno to trebali naplacivati, al suti i narucuj).
Vidim da je tamo to hmm 162 funte što je 1600kn što mi je previše :)
Vidim da je tamo to hmm 162 funte što je 1600kn što mi je previše :)
Znači momak, jbm sve. Gledaš bez poreza po treći put.
http://www.mobicity.co.uk/motorola-moto-g-2nd-generation-g2-dual-sim.html#.VB_NP_mSzzM
Evo ga, znači gornja cijena bez poreza je 135 funti i to je cijena koju će ti naplatiti kad sve pokucaš kao što sam ti rekao u valja 3 posta iznad.
I četvrti put, rezime.
1. Nema poreza jer misle da nismo u EU i da će nam naša država zasebno naplatiti PDV
2. Iako misle da nismo u EU, mi jesmo u EU pa stoga nema ni carine
3. Kucaš kupon UKFSHIP i dobivaš bespla poštarinu
4. S obzirom na sve iznad navedeno, cijena uređaja je po današnjem tečaju i niža od 1300 kn.
Ako sad nisam bio dovoljno jasan, onda ti nema pomoći...
A glup sam nemrem si pomoc :D
Super je to onda ali ipak 1300kn cu bolje potrositi na nesto drugo :)
Garancija mi igra ogromnu ulogu a motorolu nemam gdje servisirat u zg
A glup sam nemrem si pomoc :D
Super je to onda ali ipak 1300kn cu bolje potrositi na nesto drugo :)
Garancija mi igra ogromnu ulogu a motorolu nemam gdje servisirat u zg
E tu si upravu, garancija je malo kriticna :/
Moro bi ga slat nazad...
Ma znam, a i dođe me skoro 1400kn tako a ima dobrih alternativa za te novce kod nas, doduše ne toliko dobrih.
I da je bar izašao sa nekim spiritualnim nasljednikom snapdragona 400 :D
Znam da mi je moto g bila super ali ne bi bilo na odmet malo više rama i jači gpu :)
Ma znam, a i dođe me skoro 1400kn tako a ima dobrih alternativa za te novce kod nas, doduše ne toliko dobrih.
I da je bar izašao sa nekim spiritualnim nasljednikom snapdragona 400 :D
Znam da mi je moto g bila super ali ne bi bilo na odmet malo više rama i jači gpu :)
Ako mobitel radi glatko sa svojim OS-om , čemu insistiranje na tim jezgrama i RAM-ima? Bitnija je interna memorija za pohranu 8/16/32, jer KitKat bez rootanja ne dozvoljava instalaciju aplikacija na sd karticu.
Dok god mobitel radi glatko, po meni je bolje da drže nisku cijenu nego da dižu RAM i procesor. Kažem, dok god radi glatko kao Moto G, koji radi bolje nego neki par put skuplji. Jedini je problem garancija, al tko ne riskira ne profitira
Ekipa trebam pomoć. Naime zadnjih dugi niz godina sam korisnik iPhona 2g (čim je izašao) i nakon njega 3GS. 3GS imam još dan danas, savršeno je očuvan, ali vrijeme ga je pregazilo. I mene skupa s njim moglo bi se reć. Stiglo je vrijeme za promjenu. Htio bi neki android od recimo 1500 do 2500kn, novac nije tolko bitan. Bitno je da je "manja" verzija telefona. Najviše gledam s4 mini, s5mini, z1 compact... Dali se isplati čekat z3 compact? Što još ima pametno u ponudi?
Riješio bih se starog galaxya S2 plus i nabavio S3 neo ili LG g2 mini.
Prvog mogu dobiti u trgovini za 1750kn, a drugog za cca 1550kn. Što kažete? Koji je bolji? Ili nešto treće?
Jel imao tko iskustva sa ocean mobitelima? Ovaj me zanima http://www.banggood.com/IOcean-X8-5_7-inch-2GB-RAM-MTK6592-1_7GHz-Octa-core-Smartphone-p-920017.html
Javljen dežurni smarač. Na kraju sam kupio ni LG G2, ni LG Nexus 5, ni Xperiu Z, nego Lumiu 1020. Sretno mi!