- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Garmin možeš staviti na bilo koji Symbian s60v3 ili s60v5 mobitel, ali ako nema integrirani GPS, možeš samo koristiti preko bluetooth GPS-a
Garmin možeš staviti na bilo koji Symbian s60v3 ili s60v5 mobitel, ali ako nema integrirani GPS, možeš samo koristiti preko bluetooth GPS-a
nije mi jasno kako to preko bluetooth gps-a???
da ne otvaram novu temu...
zna li tko postupak za SE w995?
da ne otvaram novu temu...
zna li tko postupak za SE w995?
na w995 ne moze garmin 100%
Garmin na N73 ne može!
Ja sam pokušavao na svojoj, ali bezuspješno zbog nedostatka rama :(
Garmin na N73 ne može!
Ja sam pokušavao na svojoj, ali bezuspješno zbog nedostatka rama :(
i ja mislim,ali cu pokusati kasnije za svaki slucaj
Na modele bez symbiana ne možete instalirati garmin (za windows mobile i android ne znam postoje li verzije garmina), ali za sve ostale koji imaju GPS u mobitelu tu je program we travel. Samo ukucajte u google i sljedite upute.
Na modele bez symbiana ne možete instalirati garmin (za windows mobile i android ne znam postoje li verzije garmina), ali za sve ostale koji imaju GPS u mobitelu tu je program we travel. Samo ukucajte u google i sljedite upute.
a moze li na n73?
Symbian i Windows.
Na N73 (ME) se može instalirat, a pitanje je da li je dovoljno rama da ga pokrene. Što se tiće BT GPS-a, ako mobitel nema ugrađeni, može se kupiti GPS prijemnik koji se preko BT-a spaja na mobitel, ručno računalo, LCD radio u autu, laptop ili bilo koji uređaj koji to podržava.
Ne moze garmin na ovu nokiu ...necu dzabe da se patim rekao mi je jedan prijatelj da je on pokusavao i ne moze :(
Ne moze garmin na ovu nokiu ...necu dzabe da se patim rekao mi je jedan prijatelj da je on pokusavao i ne moze :(
pozdrav. reci svom prijatelju da nema pojma :) garmin radi perfektno na N73 (ja ga koristim na N73) preko externog GPS-a .. sada upravo instaliram jednom kolegi isto na N73
pozdrav
Dali ja mogu na nokiu 6220 instalirati tu navigaciju, imam neku u mobilu ali mi svaki put skine pare sa računa ako sam na GPS
Dali ja mogu na nokiu 6220 instalirati tu navigaciju, imam neku u mobilu ali mi svaki put skine pare sa računa ako sam na GPS
naravno da mozes.. progoogleaj malo ;)