Garmin maps na nokiu N73 ME

poruka: 15
|
čitano: 4.271
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Da li je moguce staviti garmin mape na nokiu N73 ME,koliko ja znam nije,ali sada sam vidio ovaj

pa reko da provjerim...

Ako moze bilo bi pozeljno da mi objasnite i kako da ih stavim.....Cool

pozzzz

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

google is your frend  Osmijeh

evo link gdje mozes naci sve o tome ja sam po tome tutorialu vec instalirao na par nokia tel. 5800 XM, E71 ... 

Uzivaj

A.D.

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Garmin možeš staviti na bilo koji Symbian s60v3 ili s60v5 mobitel, ali ako nema integrirani GPS, možeš samo koristiti preko bluetooth GPS-a

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Garmin maps na nokiu N73 ME
MrBlc kaže...

Garmin možeš staviti na bilo koji Symbian s60v3 ili s60v5 mobitel, ali ako nema integrirani GPS, možeš samo koristiti preko bluetooth GPS-a

nije mi jasno kako to preko bluetooth gps-a???

16 godina

da ne otvaram novu temu...

zna li tko postupak za SE w995?

BOG I HRVATI

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

da ne otvaram novu temu...

zna li tko postupak za SE w995?

na w995 ne moze garmin 100%  Mršti se

17 godina
neaktivan

Garmin na N73 ne može!

Ja sam pokušavao na svojoj, ali bezuspješno zbog nedostatka rama :(

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
nedIm kaže...

Garmin na N73 ne može!

Ja sam pokušavao na svojoj, ali bezuspješno zbog nedostatka rama :(

i ja mislim,ali cu pokusati kasnije za svaki slucaj

15 godina

Na modele bez symbiana ne možete instalirati garmin (za windows mobile i android ne znam postoje li verzije garmina), ali za sve ostale koji imaju GPS u mobitelu tu je program we travel. Samo ukucajte u google i sljedite upute.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
abt kaže...

Na modele bez symbiana ne možete instalirati garmin (za windows mobile i android ne znam postoje li verzije garmina), ali za sve ostale koji imaju GPS u mobitelu tu je program we travel. Samo ukucajte u google i sljedite upute.

a moze li na n73?

16 godina
odjavljen

Symbian i Windows.

Na N73 (ME) se može instalirat, a pitanje je da li je dovoljno rama da ga pokrene. Što se tiće BT GPS-a, ako mobitel nema ugrađeni, može se kupiti GPS prijemnik koji se preko BT-a spaja na mobitel, ručno računalo, LCD radio u autu, laptop ili bilo koji uređaj koji to podržava.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ne moze garmin na ovu nokiu Neodlučan...necu dzabe da se patim rekao mi je jedan prijatelj da je on pokusavao i ne moze :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Ne moze garmin na ovu nokiu Neodlučan...necu dzabe da se patim rekao mi je jedan prijatelj da je on pokusavao i ne moze :(

pozdrav. reci svom prijatelju da nema pojma :) garmin radi perfektno na N73 (ja ga koristim na N73) preko externog GPS-a .. sada upravo instaliram jednom kolegi isto na N73

pozdrav

16 godina
neaktivan

Dali ja mogu na nokiu 6220 instalirati tu navigaciju, imam neku u mobilu ali mi svaki put skine pare sa računa ako sam na GPSPlač

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivan262 kaže...

Dali ja mogu na nokiu 6220 instalirati tu navigaciju, imam neku u mobilu ali mi svaki put skine pare sa računa ako sam na GPSPlač

naravno da mozes.. progoogleaj malo  ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice