C6 Firmware za Nokiu 5800

poruka: 202
|
čitano: 60.872
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

evo stavio pixel original, za sad sve radi, dobar cfw!!!

bilo bi dobro da oni koji prate ovu temu izvještavaju o isprobanim cfw-ovima kako bi se dobio brži uvid u poboljšanja i novosti u usporedbi sa ostalim cfw!!!!

i još jedna stvar, bilo bi dobro da se može napraviti da prolikom otvaranja poruke otvara convesations umjesto pojedine poruke

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 12:53 (tadeii).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Lijepo rekao da je Pixel*  O.K. cfw.{#}

mutikaša i probisvijet
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ubacio sam pixel u mob, pošto mi je bilo najvažnije ubaciti software koji štedi bateriju, odnosno kod kojega je baterija bolja u odnosu na c6 v10 firmware... rečeno mi je da je pixel dosta bolji od drugih po tom pitanju, ali meni je i dalje ista stvar po pitanju baterije... dali je to moguće zbog toga što sam vraćao postavke backup-om?

0 0 hvala 0
15 godina
RE: C6 Firmware za Nokiu 5800
tadeii kaže...

ubacio sam pixel u mob, pošto mi je bilo najvažnije ubaciti software koji štedi bateriju, odnosno kod kojega je baterija bolja u odnosu na c6 v10 firmware... rečeno mi je da je pixel dosta bolji od drugih po tom pitanju, ali meni je i dalje ista stvar po pitanju baterije... dali je to moguće zbog toga što sam vraćao postavke backup-om?

Nije...ni pixel ne briljira..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
14 godina
neaktivan
tadeii kaže...

Mislim da si zeznuo sa vračanjem postavki.

Vratio si stare postavke kojih si se htio rješiti.

Naravno, prčkanje po mobu skraćuje trajanje baterije. Pročitaj ponovo turtorial tamo.

I da, Pixel *1 ne briljira, ali veelika razlika u odnosu na c6-v10{#}

mutikaša i probisvijet
14 godina
neaktivan

pozdrav! zanima me moze li neko (ko se razumije) napraviti isti takav CFW al da bude na bazi v52?

mannnncho

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mannnncho kaže...

pozdrav! zanima me moze li neko (ko se razumije) napraviti isti takav CFW al da bude na bazi v52?

Morat ces se strpiti neko vrijeme sada ....

Nego daj podjeli snama , kakav je v52 ??

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
14 godina
neaktivan

pa evo...meni osobno ne valja pol posto...i dalje oni lagovi u meniu i galeriji...katastrofa...defaultna tema i dalje s onom smijesnom sivom crtom...HS i dalje jadan...u performansama je razlika tolka da je jedva i primjetna...ja bi ipak vratio na c6 al sam se zeznuo...prckao sam s tim cfw.ovima i doslo da nisam mogo upalit mob..i onda (neznam zakaj) sam flashao sa v 52 umjesto s v 51...uglavnom...v52 je nista novoga...i da...rds cak funkcionira (iako ga ja ne koristim)...

mannnncho
15 godina

jel mi mozete samo reci, dal bi to sve radilo na X6? imam osjecaj da bi moglo, jer je sve isto u ta 2 mobitela.. xD

R@$h0@YeaH
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mannnncho kaže...{#}

pa evo...meni osobno ne valja pol posto...i dalje oni lagovi u meniu i galeriji...katastrofa...defaultna tema i dalje s onom smijesnom sivom crtom...HS i dalje jadan...u performansama je razlika tolka da je jedva i primjetna...ja bi ipak vratio na c6 al sam se zeznuo...prckao sam s tim cfw.ovima i doslo da nisam mogo upalit mob..i onda (neznam zakaj) sam flashao sa v 52 umjesto s v 51...uglavnom...v52 je nista novoga...i da...rds cak funkcionira (iako ga ja ne koristim)...

Ako imas garanciju , a mob ti se pokvari nece ti priznati garanciju zato sto je hrvatskim codovima tek neki dan odobren v51

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
16 godina
neaktivan

pozdrav,

instalirao sam ovaj firmware na noiju 5800. i zasad sve radi super hvala puno na tutorijalu.

sad me zanima(oprostite ako nisam negdje to pročitao na forumu) kako da stavim hrvatski jezik za čitanje poruka pošto ima samo eng u opcijama?dali trebam neki program još skinut i gdje?

hvala puno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoc
Krenuo sam instalirati firmware pratio sam sve korake i pokreno instalaciju, dodje do "pooling the phone" i stane. Ja kad krenem upalit mob on zavibrira ali nema nista na ekranu...What to do?

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Pomoc

Dead flash.

Za detalje google - jer prema ovom tutorialu, meni je svaki put (a bilo ih je stvarno puno) sve prošlo savršeno...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan

pozz jel mi neko može reči kako nakon izmjene firmware na nokia 5800 u c 6 firmware napravit update?molim ako ko zna točnu proceduru pošto sam noob u ntome.hvala najlijepša

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Da malo ozivim ovu temu...

Puno sam naucio ovde na vasem site o stavljanju CFW na nokii 5800, pa sam odlucio da i nesto pomognem.

Naime, evo upravo dizem RM-356 V52.0.007 New Core by Binh24, kome sam dodao hrvatski i srpski jezik,i mogu vam reci da perfektno radi, nisam uspeo da uvidim, bar do sada niti jedan bug.

U mom sledecem postu dobijate link za skidanje, pa testirajte.

Pozdrav od Zlatka

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 8:49 (goldmankm).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo obecanog CFW:

http://depositfiles.com/files/0cufr64na

password je: bugonline

Pozdrav

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: C6 Firmware za Nokiu 5800

jer može dat netko svježi link za c6 sw za 5800 rm 356..hvala

sve se menja sem kamenja !
15 godina
gospod_tomas_007 kaže...

jer može dat netko svježi link za c6 sw za 5800 rm 356..hvala

Evo link: https://dl.dropboxusercontent.com/u/10558178/C6%20Firmware.zip

Također je i updatean link u prvom (tj. drugom) postu...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan

Hvala za linkove.Prije nego što se upustim u ovo... Da li cemob automatski biti hackan, i negdje na nekom forumu je rečeno da prije flashanja, tj gašenja treba biti u mem.načinu rada..

hvala

15 godina

Samo prati tutorial u drugom postu i bit ce ok...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan

Sve sam skinuo ali u jafu ne mogu selktovat phone typ i kadodaberem use ini nema ni jednog moba za izabrat

13 godina
neaktivan

sve raadim prema tutorialu....ali kad dodje do phone pooling resatarta fone i onda ga vise ne mogu upalit..samo zavibrira.....gdje grješim...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice