Gigaset sx763 multiple service provider

poruka: 4
|
čitano: 2.490
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Mene zanima jeli sx763 nudi opciju biranja izmedju vise internet providera na originalnom firmwareu.

Ja sam svoj router dobio od t-coma sa njihovim firmwareom koji pod service provider nudi samo "other" gdje se mogu upisati podaci za spajanje preko t-com adsl acc-a. Ja takodjer imam drugi acc na optimi koji mi takodjer treba. Ideja je imati obadva memorizirana tako da se mogu switchat izmedju njih na routeru.

Ako siemensov firmware to podrzaje (a vjerovatno jest jer inace nebi ima padajuci izbornik na service provider) jeli do njega mogu doci kroz ovaj tutorial:

http://www.bug.hr/forum/topic/mrezni-softver/siemens-gigaset-sx763-internet-sva-4-lan-izlaz/57992.aspx

:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gigaset sx763 multiple service provider

Optimin ADSL protokol je Annex A, dok je T-Com-ov Annex B. Router ne moze koristiti oba, mislim da bi morao stavljati odgovarajuci firmware kod svakog prebacivanja (ako siemens uopce daje annex a i annex b firmware)

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
odjavljen
RE: Gigaset sx763 multiple service provider

Nakon fw upgradea po tom tutorialu tu i dalje stoji samo other.

BTW, optima je annex a svi drugi su annex b tako da ti nebi radilo.

Samo jedan provider Samo jedan provider
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 16:17 (Sum_of_all_fears).
14 godina
neaktivan

Eh, steta, hvala na pomoci ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice