najbitnije do koliko bi max love išao?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
najbitnije do koliko bi max love išao?
a gle, ako mogu naci ok monitor za 500 kn, dao bih toliko, a znam da ne moze. tako da... ali ni u kom slucaju mi ne pada na pamet davati preko 2000kn
Samsung U28E590D i Samsung U28E570D ima li ko kakvih saznanja? 570D mi je 300 kn jeftiniji trenutno 2300 kn košta, 590D mi je 2600kn. Mnogo više informacija po netu ima o 590D...
Zna li itko razliku?
Samsung U28E590D i Samsung U28E570D ima li ko kakvih saznanja? 570D mi je 300 kn jeftiniji trenutno 2300 kn košta, 590D mi je 2600kn. Mnogo više informacija po netu ima o 590D...
Zna li itko razliku?
koliko vidim razlika je samo u AMD-ovom freesync-u, nadam se da si upoznat s trenutnim best-buy 4k monitorom:
https://www.nabava.net/search.php?q=LG+27UD58-B
lp
Zna li itko razliku?
koliko vidim razlika je samo u AMD-ovom freesync-u, nadam se da si upoznat s trenutnim best-buy 4k monitorom:
https://www.nabava.net/search.php?q=LG+27UD58-B
lp
Poz Stjepanj.
Da vidio sam i taj 2600 kn. Ovaj 1" me privlači, ali NA youtubeu mi se LG činila bolja slika 3 puta, i ljepši ekran, i bolji kut gledanja, NO, nemoj me sudit, ali Samsung ima 800 000 pregleda, LG 200 000. U redu znam znam, ali ja uvijek sve uzimam u obzir, jer ljudi nisu ovce, i brojke nešto znače nekomu tko se ne razumije.
Jeli stvarno taj LG toliko bolji?
edit. čitam sad na poslu dakle:
Samsung brži response time (super za igrice), slabije boje od LG-a, veći ekran.
LG sporiji response time, puno ljepše boje.
Pošto moji refleksi nisu više refleksi 20togodišnjaka i CSGO karijera je prošla :P privlači me ovaj lg
Curi odlazi jedan od 2 monitora što ima, i tako ja njoj bacio bubu u uho, 34'' ultra wide monitor, što joj se svidjelo kao ideja. U biti jako se puno bavi pisanjem udžbenika(što word, što online, nešto crtanja itd) i screen estate joj je glavna stvar jer su joj 2 monitora nakon jednog bila preporod, a ovo bi joj vjerojatno bilo još i bolje pošto bi mogla imati još jednu stvar otvorenu ako se ne varam.
Procesor i5 6500,8gb...ja tu i tamo bacim LoL kod nje(ce se LoL i dalje moci vrtiti na 1440 rezoluciji?). Znaci monitor je maltene jedino njoj za rad, ja se i dalje doma igram na svojoj 1080 rezoluciji bar još godinu dana dok ne dođe nova generacija grafičkih/procesora.
Buraz joj može uzet preko svoje firme monitor pa u biti ima uštedu od jedno 1000kn. Kolko vidim, Monitor AOC U3477PQU, 34" UWQHD AH-IPS ispadne jedno 4000kn, i ne vidim ništa drugo da bi se kod nas moglo naci bolje u tome rangu? Ima ovih jeftinijih 34'', ali 1080 rezolucija, ne hvala.
Iako vidim da ima i ovo:
https://edigital.hr/monitor/lg-34um88-p-219-ips-freesync-led-monitor-p421116?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
koji je iz nekog razloga 2,5k kn jeftiniji nego kod drugih...a znam da svi imaju loša iskustva s njima po pitnaju poslovanja...
Samsung U28E590D i Samsung U28E570D ima li ko kakvih saznanja...
Jedina prednost je tih 2ms, no neka te ne brine ovih 5ms na ips-u je odlicno za igre!lp

Kaj velite na ovaj monitor forumaši?
Kaj velite na ovaj monitor forumaši?
https://www.hgshop.hr/proizvod/monitor-dell-s2716dg-27-qhd-2560x1440-1ms-144hz-g-sync-hdmi-dp-4x-usb3-0-pivot-height-adjustable-tilt-swivel/209049
A jeste neprijateljski raspoloženi prema Dell-u, ha ha. Btw, koliko sam skužio, ovaj TN je malo napredovao u odnosu na prije, tak da ne paničarite baš tak, sve se mjenja i napreduje pa i TN iako su mu davno rekli da je mrtav, a evo vidimo da još nije. Monitori ovih spec kao dell sa IPS-om su aj haj haj (Acer, Asus, AOC...).
A jeste neprijateljski raspoloženi prema Dell-u, ha ha. Btw, koliko sam skužio, ovaj TN je malo napredovao u odnosu na prije, tak da ne paničarite baš tak, sve se mjenja i napreduje pa i TN iako su mu davno rekli da je mrtav, a evo vidimo da još nije. Monitori ovih spec kao dell sa IPS-om su aj haj haj (Acer, Asus, AOC...).
nije nitko neprijateljski raspoložen prema dellu, nego tn za te pare nema smisla, čak niti s dodatnim nvidia porezom na budale
i što misliš da dell sam proizvodi panele, pa je kao bolji od ovih koje si nabrojao?
lako moguće da stavlja i lošije ili iste panele, moguće je i da kupuje bolje binane serije, tko zna
no svejedno je to sve u sferi nagađanja, a jedina činjenica je da dell NE RADI svoje panele
A jesi picajzla, nisam rekao da radi panele nego sam rekao da monitori takvih karakteristika a sa IPS-om su skuplju 1000 kuna ako ne i više.
Razlika između 144Hz monitora i 240Hz monitora je vidljiva:
pogledaj samo njene oci sve ti je jasnomust have!
lp
Pozdrav, može li preporuka monitora do 1500.
Koristio bi ga za gaming na PC-u i na PS4 pro.
Pozdrav, može li preporuka monitora do 1500.
Koristio bi ga za gaming na PC-u i na PS4 pro.
https://www.hgshop.hr/proizvod/monitor-benq-ew2775zh-27-amva-4ms-vga-2x-hdmi-zvucnici/216774
do 2500kn nema boljeg..
imas i ovaj neznatno sporiji ali 28" i nesto jeftiniji!
lp
imas i ovaj neznatno sporiji ali 28" i nesto jeftiniji!
https://www.links.hr/hr/monitor-28-led-benq-gc2870h-5ms-300cd-m2-20-000-000-1-d-sub-hdmi-crni-100300069
lp
Sporiji je, ne baš neznatno. Imamo ga doma, super je monitor, boje i kontrast su prejaki, ali tu i tamo se vidi lagani black crush i lagana zamućenost kod tamno sivih tonova u dinamičkim scenama, pa ako nekome tko smeta nek uzme u obzir. Nije strašno ali se tu i tamo vidi.
posto ne mogu naci odgovarajucu temu za moju pitanje, postavit cu ovdje pitanje nadam se na se necete ljutiti.
Zelio bi da pitam da li smeta monitoru svaki put kad udjem u neku igricu da na podesavanjima monitora palim opciju game mode, i da nakon izlaska iz igre gasim tu opciju?
Trebao bih pomoć. Naime nabavio sam si HOTAS, pa sad planiram uzet i neki monitor da mogu uživat u Eliti.
Za sad se igram na ovom laptopu iz potpisa, vjerojatno će krajem godine i neki PC doć u igru. Najviše me zanimaju UW monitori, pa bih molio prijedlog nekog. Po mojim nekim (ne moraju biti točne) procjenama, gledao sam 29" 2560x1080 monitore jer sam trenutno na GTX960M. Očekujem neki pad performansi zbog povećane rezolucije, ali ne bi trebalo biti strašno. Ne patim od toga da su mi sve opcije na ultra.
Cijenovno bi dao do nekih 2500kn, pa ako imate neki prijedlog, bio bi zahvalan.
Šta kažete na ovo čudo https://edigital.hr/monitor/acer-xb321hkb-32-led-monitor-p427921?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
Čini mi se kao holy grail of gaming: 32", 4k, 144Hz, IPS, G-sync
Jedino je cijena odvratna ali me užasno primamljuje...
Šta kažete na ovo čudo https://edigital.hr/monitor/acer-xb321hkb-32-led-monitor-p427921?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
Mene jos vise primamljuje garancija od samo 2 godine a koliko citam acer monitori nemaju bas pouzdane panele ja gledam min 3 god gare koju nudi asus ili lg ili recimo 5 godina koje nudi aoc.
Ako misliš uzeti 1080Ti SLI možda, ali ako ne, nemoj to ni gledati...
Mene jos vise primamljuje garancija od samo 2 godine a koliko citam acer monitori nemaju bas pouzdane panele ja gledam min 3 god gare koju nudi asus ili lg ili recimo 5 godina koje nudi aoc.
Da, gara za te novce jest malo klimava. Samo ja imam sreće što mi nikada ni jedan monitor nije crko pa sam možda malo flegmatičan po tom pitanju.
Ako misliš uzeti 1080Ti SLI možda, ali ako ne, nemoj to ni gledati...
Zašto? Radi 144Hz? Vjerojatno bi ionako smanjio refresh rate na 60Hz dok Nvidia ne izbaci svoju Voltu. Bitan mi je 4k IPS sa gsyncom (sa 60Hz sam sasvim zadovoljan jer 1080 neće ni davat drito 60fps u većini igara al zato tu dolazi gsync u pomoć)
Da amenujem narudžbu ili imate neku drugu preporuku?
Ps. Kupujem na firmu tako da samo protis ili links dolaze u obzir

posto ne mogu naci odgovarajucu temu za moju pitanje, postavit cu ovdje pitanje nadam se na se necete ljutiti.
Zelio bi da pitam da li smeta monitoru svaki put kad udjem u neku igricu da na podesavanjima monitora palim opciju game mode, i da nakon izlaska iz igre gasim tu opciju?
Zato i je ta opcija tu da se može podešavati kad to ti poželiš.
ALI, ovisi dal je tipka mehanička ili na dodir. Ako je mehanička, postoji mogućnost da se npr. rasklima. Vidio sam to već na 2-3 monitora.
A što se tiče samog panela, slobodno mijenjaj.
Trebao bih pomoć. Naime nabavio sam si HOTAS, pa sad planiram uzet i neki monitor da mogu uživat u Eliti.
Za sad se igram na ovom laptopu iz potpisa, vjerojatno će krajem godine i neki PC doć u igru. Najviše me zanimaju UW monitori, pa bih molio prijedlog nekog. Po mojim nekim (ne moraju biti točne) procjenama, gledao sam 29" 2560x1080 monitore jer sam trenutno na GTX960M. Očekujem neki pad performansi zbog povećane rezolucije, ali ne bi trebalo biti strašno. Ne patim od toga da su mi sve opcije na ultra.
Dobro si odabrao, ultra wide su ti odlični za simulacije letenja i vožnje!
Nego, ako imaš mjesta, mislim da bi za 2.500 mogao pronaći i 34" monitor.

Dobro si odabrao, ultra wide su ti odlični za simulacije letenja i vožnje!
Nego, ako imaš mjesta, mislim da bi za 2.500 mogao pronaći i 34" monitor.
29" je taman za 2560x1080 to ti je isto sto i 23" full hd, vec 34" 2560x1080 je 27" full hd nije bas nesto bolje je uzeti vec ako uzimas 34" UW 3440x1440 imao sam ja 34" 2560x1080 i jako je losa slika bila zbog pikselizacije.