pozdrav,da li netko zna di bi mogao pruzeti official Marshmallow za p8 lite??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja je fora s updateom na Android 6? Pretraga ažuriranja preko mobitela kaže da imam zadnju verziju, a isto mi govori i HiSuite. Na mobu je tvornički Android 5.0.1.
Evo jedno pitanje jer imam problem sa P8 Lite ALE L21 Dual Sim .Znaci uradio sam hard reset telefona sve radi ok osim wifi-a znaci ne zeli se spojiti ni na jednu wirless mrezu bilo da je ona otkljucana ili zakljcana uvjek izbaci gresku da je zabranjena.
Evo jedno pitanje jer imam problem sa P8 Lite ALE L21 Dual Sim .Znaci uradio sam hard reset telefona sve radi ok osim wifi-a znaci ne zeli se spojiti ni na jednu wirless mrezu bilo da je ona otkljucana ili zakljcana uvjek izbaci gresku da je zabranjena.
Reflashaj sustav.
pokusao vise puta cak i mjenjao softwer sa 6 ga spustio na 5.01 ali nista radi wifi ali nezeli da se spoji uvje istu gresku izbaci
Via servis... Očito je do HW kada ne reagira promjenom OS-a
Ma vidjet cu ako mi ploca bude skupa onda ga necu ni praviti jer ovdje kod nas je oko 100Km ili 380 kn a telefon ne vrijedi vise od 800-900kn ili nekih 250KM
Baš sam išao čitati malo na strane forume, tona ekipe ima problem s time; međutim, koliko vidim, antena je odvojiva od matične, pa možda je problem u njoj, pa promjenom ili čak čišćenjem se što riješi. Neki opet kažu da nakon nekog vremena bi sama i od sebe proradila...
Citao sami ja isto vezano za to neki kazu da ukljucis slusalice itd ima raznih nacina, nego uglavnom kad sam mu prvi put uradio hard rest wifi je radio medjutim bio sam 7 odsutan nisam bio kuci a u vukojebini nema nigdje wifija tako da sam bio na mobilnom internetu.Vrati se kuci i vidim da nemoze da se spoji te sam razne nacin pokusavao ali nista.
Je pretrpio kakav udarac mobitel?
dreadmoore hmm, koliko sam i dalje čitao, taj wifi ispada serijski "bug" na većini tih mobitela.
Vjeruj mi da se ne sjecam mislim da mi nije nikako ispadao tih 7 dana sto sam bio odsutan
Zanimljivo nakon mozda nekih mjesec dana wifi sam od sebe proradio sad se mogu spojiti ili praviti hotspot