iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 955.251
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Iphone Jailbreak
Plahi kaže...

Bok ljudi, nisam dugo postao u temi jer sam bio prodao iPhone, NO , kupio sam prije par dana iPhone 4G i zanima me, kad svi govorite, ovo u vezi garancije i unlockanja...

Kad bih ga JB-ao sa greenp0isonom, ne mogu ga updateat i unlockati ili? Molim nekoga da mi objasni laički i na brzinu {#}..

Možeš ga unlockat, ali nije preporučljivo, zbog toga jer možeš neke funkcije (GPS, WIFI i još neke stvari) izgubit. Tj to radiš na svoju odgovornost, i upitna je korisnost toga.

Ne možeš ga updateat sve dok ne izađe jailbreak za taj update koji je trenutno aktualan.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Znači, ako ga samo JB-am, neću ništa izgubiti? Samo je unlock "opasan"?

EDIT:mogu updateat i restorati iphone nakon JB-anja?

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 16:21 (Plahi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

tako je...preko nekoliko iphona 4 sam jailbrako i nikad problema zapravo niti sa jednim nisam imao problema samo treba pratiti upute...{#}

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Kako skidati krekane aplikacije? Još nisam naučio :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Iphone Jailbreak

Imaš cydia na iphone, uđeš, ideš u search i upišeš appsync for ios 4.2.1 (mislin da taj imaš ako nemaš upišeš svoj) i instaliraš to preko cydie.

Onda na kompu skidašodavde aplikacije, kad ti se skine, dupli klik na nju, otvori se iTunes sa ikonon aplikacije u iTunesu, dalje je sve isto ka i sa plaćenim i free aplikacijama.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Quilombo23 kaže...

Nisam ga ja ni kupio nego prijatelj{#} pa nemoze da nadje gdje da ga otkljuca sa T-com da mu radi na VIP

http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/iphone-4-jailbreak-otkljucavanje-dekodiranje-4.0.2-4.1-oglas-1758818

probaj ovdje

Pitao kaze nemaju jos mogucnosti unlockat 4ku{#}

14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ja skinem krakiranu aplikaciju s moba i idem napraviti sync na itunes zasto mi se ta aplikacija izbrise?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vladek1611 kaže...

ja skinem krakiranu aplikaciju s moba i idem napraviti sync na itunes zasto mi se ta aplikacija izbrise?

Nekaj ti je u banani {#}

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
15 godina
neaktivan
vladek1611 kaže...

Na cydii skini paket koji se zove ioXX sync, i kad to instaliraš, moći ćeš syncati.

14 godina
neaktivan

nema toga na cydii. mozda treba unesti neki source?

a kaj kad to skinem aplikacije mi se nebudu pobrisale i normalno se budu syncale ko i ove kupljene na app storu?

15 godina
neaktivan
vladek1611 kaže...

nema toga na cydii. mozda treba unesti neki source?

a kaj kad to skinem aplikacije mi se nebudu pobrisale i normalno se budu syncale ko i ove kupljene na app storu?

Pošto si napravio jailbreak, otvori Cydiu, odi na manage > Sources > Edit > Add i upiši link http://cydia.hackulo.us/, sa tim će ti se instalirat Installous, koji ti koristi za qrekane app

S tim će ti se instalirati i appsync ovisno  koju verziju iOS imaš.

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 22:18 (Flying Dutchman).
14 godina
neaktivan

ma znam ja to sve ali skinem app preko apptrackr i stavim na iphone i sinkam i ona mi je normalno u iphoneu, a kad skinem app sa instalousa i sinkam mob one mi se pobrisu.

15 godina
neaktivan
vladek1611 kaže...

ma znam ja to sve ali skinem app preko apptrackr i stavim na iphone i sinkam i ona mi je normalno u iphoneu, a kad skinem app sa instalousa i sinkam mob one mi se pobrisu.

To se i meni događalo...

prčko sam malo po settings i ima neka opcija restrictios....mislim da sam tamo, (nisam siguran)uspio nesto namjestiti i onda mi je bilo sve uredu..

15 godina
Iphone Jailbreak

Samo jedno pitanje... Ako ga jailbrekam dal gubim garanciju. Afon je kupljen prije ravno dva tjedna pa pitam... Thx

Učim za 5, naučim za 4, napišem za 3, nadam se 2 i dobijem 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

da ali napravis restore i vratis si garanciju! i nemoj updatat baseband zbog unlocka!

16 godina
neaktivan
Pozz,

Znaci nema unlocka za 3GS ios 4.1, base 05.14.02?

Kako da stavim drugi modem firmware-baseBand?
Je li itko probao to? Je li bolje stanje na 4.2.1?

Hvala :)
16 godina
Iphone Jailbreak

Da cujem tko ima iskustva sa 6.15 da mu radi dobro i naravno da mu dobro radi navigacija (ne google maps) i da mu ne troši ubrzano bateriju??

Ne mogu više čekat unlock, fuckkkkk!! {#}

AMD FANOBY !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Gubis garanciju i mogucnost updata na noviji IOS ako to napravis!

16 godina
Iphone Jailbreak

To nisam pitao, zanima me koliko ljudio je zadovoljno sa 6.15 i imaju li kakvih problema? 

AMD FANOBY !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bik kaže...

Da cujem tko ima iskustva sa 6.15 da mu radi dobro i naravno da mu dobro radi navigacija (ne google maps) i da mu ne troši ubrzano bateriju??

Ne mogu više čekat unlock, fuckkkkk!! {#}

Takvog nema jer još nije vani mogućnost downgradea sa 6.15 na niže.

Dakle, tko je podigao na 6.15 (kao i ja, npr.) sigurno nema GPS (doduše baterija se da rješiti)

Zdravac
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Imam iPhone 4, na iOS-u 4.2.1 i već je jailbreakan s redsnow-om (tethered).

Sad bi želio untethered stavit (greenp0ison rc5), jel mogu to odmah preko ovog ili moram restorat?

Inače koristim windows-e

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Unlock je gotov,ceka se iOS 4.3.

Trebao bi doci s iPadom2 posto bez iOSa 4.3 iPad je besmislen.

Receno je da ce cim izade iOS 4.3,za koj dan/tjedan doci unlock,do kraja 3.mj bi trebalo sigurno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

da li je moguce 4.2.1 u potpunosti dekodirati (uradio sam jailbreak,cydiu imam i instalus)--zanima me u fazonu da mogu sve sim kartice ?

prije 2 sedmice sam pitao i neko mi je rekao treba svaki dan....

i da pitam ovdje: prije mi se mob punio bez problema kad ga ukljucim u comp a sad pise : ´´charging is not  supported with this accessory´´....sta je sad to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jel moguce da imam cydiu bez breka
15 godina
Jel moguce da imam cydiu bez breka
15 godina
neaktivan
Nope
15 godina
Iphone Jailbreak

Malo sam citkaro prijasnje strane i vidio da samo otkljucavanjem gubis garanciju a ne i s jailbrekom... Jesam u pravu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Applovac kaže...

Malo sam citkaro prijasnje strane i vidio da samo otkljucavanjem gubis garanciju a ne i s jailbrekom... Jesam u pravu

A gle uvijek možeš napravit restore prek iTunesa, i tak se briše i jailbreak i unlock

15 godina
Iphone Jailbreak

Ocu to ja moc napravit ako imam slab komp(jako slab) pogledaj moj pc pa se uvjeri

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 21:33 (Applovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Applovac kaže...

Ocu to ja moc napravit ako imam slab komp(jako slab) pogledaj moj pc pa se uvjeri

Bez beda, nego koja ti je verzija iOs-a na iphonu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice