iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 954.008
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Iphone Jailbreak

ok. thanks za sada. budem isprobao pa ću se javiti.

16 godina
odjavljen
vubor kaže...

Molim za pomoć ako ima pomoći.

iPhone 3gs, OS 4.2.1, baseband 06.15.00, momentalno se stavio u DFU mode. Kada ga priključim na iTunes i pokušam napraviti restore, izbaci me van sa greškom 1015.

Sad je stalno u DFU modu

Znači kada ga pokušaš restorati ostaje u recovery modeu? Pokušaj s iREB.

...
15 godina
Samo napomena ako budete stavljali baseband od ipada radi unlocka! Velika je vjerovatnost da ga necete moci vratiti na staro sto znaci da gubite garanciju na uredaj! Dovoljno je da serviser pogleda u opcije!
My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan
DFU mode - help

Stavio sam iPhone u DFU mode kako bih provjerio koji bootrom imam. Nakon toga pokrenem iDetector-V1.0.1 i pritisnem tipku za provjeru bootroma, ali dobivam poruku "No device was detected". iTunes je otvoren u pozadini. U čemu griješim?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Probaj zatvorit iTunese

ili probaj na ovaj nacin provjerit

link

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 13:47 (Flying Dutchman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mozes i sa f0recast pogledati!
14 godina
neaktivan

Probao sam i preko Device Managera i preko f0recast, ali sve bez uspjeha. f0recast javlja "Waiting for iDevice..." ali se ništa ne događa. Probao sam i sa upaljenim i sa ugašenim iTunesom, ali sve isto. Možda glupo pitanje, ali telefon je mrtav (crn ekran). Ne traba ga valjada prvo restorati?

I drugo pitanje, sad kad želim ponovno upaliti telefon, jel ga treba restorat preko iTunesa ili se može samo upaliti preko tipke na njemu?

15 godina
Upali ga na tipku ako trazi itunes pa daj mu ga :-)
14 godina
neaktivan

Upalio sam ga, a uspio sam i saznati da imam New Bootrom (doduše morao sam otići do drugog kompa i tamo je sve išlo iz prve...)

Uglavnom koliko sam do sada pohvatao stvari imam opciju jailbrekanja ali samo u tethered modu, što mi se baš ne sviđa. Imam 2 završna pitanja:

1) Ako ga jailbreakam u tom tethered modu, da li ću kasnije moći jailbreakatei u untehtered modu (kada izađe)

2) Da li ima kakvih naznaka kada bi mogo izaći jailbreake za 4.2.1 i New Bootrom u untethered modu?

Usput hvala svima na savjetima i informacijama.

pozz

14 godina
neaktivan
kingmedo kaže...
vubor kaže...

Molim za pomoć ako ima pomoći.

iPhone 3gs, OS 4.2.1, baseband 06.15.00, momentalno se stavio u DFU mode. Kada ga priključim na iTunes i pokušam napraviti restore, izbaci me van sa greškom 1015.

Sad je stalno u DFU modu

Znači kada ga pokušaš restorati ostaje u recovery modeu? Pokušaj s iREB.

Hvala na odgovoru, pokušao sam sa iREB, sa Recboot, sa Tinyumbrella i ništa ne pomaže, on je stalno u recovey modu, iTunes ga prepozna, poćne ponovo instalaciju OS 4.2.1 i pred kraj me izbaci van sa greškom 1015. Navodno je to radi basebanda 06.15.00

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Da li  ti pise kod greške 1015 u iTunesima, restoring iphone firmware????, ako da, nemoj kliktat na ok gdje ti izbaci gresku nego s recbootom klikni exit recovery mode, trebalo bi ga izbacit van iz recovery moda, imaj ga minimiziranog u taskbaru

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 19:59 (Flying Dutchman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Iphone Jailbreak

Isti problem san i ja ima kad san curin iphone sređiva. Njoj je triba i unlock pa san mora dignit na 6.15. 

Evo ovo mi je pomoglo.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Pozdrav,

Ima li ko link ili mi moze napisati kako jailbrejkati iphone 4 sa OS 4.2.1.

Sto detaljnije upute bolje :D

Hvala unaprijed..

Uvijek nesto novo..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Iphone Jailbreak
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 14:20 (dalja46).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

Ja sam neznalica što se tiče iPhonea i zato me zanima što je to uopće jailbreak i zašto se radi?

http://chelsea-fanpage.blogspot.com/

0 0 hvala 0
15 godina
Floda kaže...

Ja sam neznalica što se tiče iPhonea i zato me zanima što je to uopće jailbreak i zašto se radi?

Jailbrake otkljucava pristup ROOT-u mobitela i doslovno otkljucava se mogucnosti koje je zakljucao apple! jailbrake je po zakonu legalan! radi se radi toga sto dobije mogucnosti pretvoriti iphone u wirless acess point i tako slicno do mijenjanja temi(do najsitnijeg detalja kao sto je ime provider-a) mogucnost instalacije nepotpisanih aplikacija("yogurt"), i tako uglavnom ima dosta mogucnosti mozes cak saviti i andorid na iphone ako ga jailbrakas! Naravno gubi se garancija jailbrajkom ali to se rijesi tako sto restoras mobitel u provobitno stanje sam itunes ti ima tu funkciju!

15 godina
protjeran
CroVandal kaže...
Floda kaže...

Jailbrake otkljucava pristup ROOT-u mobitela i doslovno otkljucava se mogucnosti koje je zakljucao apple! jailbrake je po zakonu legalan! radi se radi toga sto dobije mogucnosti pretvoriti iphone u wirless acess point i tako slicno do mijenjanja temi(do najsitnijeg detalja kao sto je ime provider-a) mogucnost instalacije nepotpisanih aplikacija("yogurt"), i tako uglavnom ima dosta mogucnosti mozes cak saviti i andorid na iphone ako ga jailbrakas! Naravno gubi se garancija jailbrajkom ali to se rijesi tako sto restoras mobitel u provobitno stanje sam itunes ti ima tu funkciju!

Ako bih već stavio android na iPhone dobivam li što na njegovoj brzini ili gubim.

15 godina
neaktivan
dalja46 kaže...

Kazu da bi RedSn0w svaki dan trebao izaci sa untethered jailbreakom. Ako trebate unlock nemojte dizati vise od 4.01 firmware jer se dize i baseband i onda otkljucavanje postaje tesko do nemoguce.

15 godina
neaktivan
Floda kaže...
CroVandal kaže...
Floda kaže...

Ako bih već stavio android na iPhone dobivam li što na njegovoj brzini ili gubim.

Staviti Andriod na iPhone bi bila glupost jer najveca prednost iPhonea upravo i je OS (odnosno iOS) i njegov Application Store. Osim toga staviti Andriod gore ne bi bilo tako jednostavno, to je napravio jedan covjek i nisam siguran da li je objavio sve detalje (drivere) o tome.

15 godina
Floda kaže...
CroVandal kaže...
Floda kaže...

Izgubio naravno to ti je vise zato da se vidi da radi! nije napravljeno jos kako treba!ovisi koji imas iphone ako imas uopce mozes probati razne emulatore tipa za psx i tako ubiti mogucnosti jailbraka su stvarno velike!

@facewithascar

radi imas za skinuti bar je bilo iz cydie otvori ti se iboot i imas dual boot ja sam probao i radi ali nije to to!

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 21:08 (CroVandal).
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

pozz

ima li itko preporuku za (cijelu) temu (cydia, winterboard) za iphone? (neka tamnija, grafički sređena, futuristička...)

a zna li itko ikoji dobar paket zvukova (lock, unlock, mail, SMS...) isto kroz cydiu i WB?

Hvala {#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

Gubi li se jailbrejkanjem garancija na uređaj?

0 0 hvala 0
15 godina

Da ali mozes restorat iphone i tako imas garanciju opet!

15 godina
pod009 kaže...

pozz

ima li itko preporuku za (cijelu) temu (cydia, winterboard) za iphone? (neka tamnija, grafički sređena, futuristička...)

a zna li itko ikoji dobar paket zvukova (lock, unlock, mail, SMS...) isto kroz cydiu i WB?

Hvala {#}

Black UPS

15 godina
protjeran
CroVandal kaže...

Da ali mozes restorat iphone i tako imas garanciju opet!

Možes mi pojasniti postupak?

I čuo sam da se može iOS isto upgrejdati sa 3.0 na 4.0, gubi li se sa time garancija?

15 godina
Prije nego odneses na garanciju otvoris itunes dok je mob spojen i stisnes restore! Negubis garancijom updatom ili restorom zato sto je to sluzbeni update od apple-a
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Kako mogu provjerit dali mi je iphone jailbrejkan jer sam ga restartao pa neznam dal se poništio jaibreak.

0 0 hvala 0
15 godina

jesi ga restartao ili restorao? ako nemas cydiu onda nije jailbrakan!

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Imam cydiu ali kad je otvorim pise loading data i tako stoji kao da je zablokirana. Imam 3gs sa 3.1 softverom dal mogu napravit update na 4.2.

0 0 hvala 0
15 godina

jel trebas jailbrake? ako ne upali Itunes i stisni restore u njemu i to je to samo prihvatis sve uvjete koristenja...samo skini najnoviji itunes za svoju verziju windowsa

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice