Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.670.467
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Android borbeni komplet

Jedno pitanje upomoć; igrao sam se s postavkama home screena i u original postavljenom predzadnje lijevo ili drugom s lijeva, imao sam veliki obrazac za primljene mailove.

Uglavnom nekako je netragom nestao kada sam ga htio prebaciti u desno, pojavila se ona aplikacija za uklanjanje aplikacije i pobježe vraže!

Kuda sam je spremio, tko zna i kako je uzvaditi van?

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Android borbeni komplet
ATJLučko kaže...

Jedno pitanje upomoć; igrao sam se s postavkama home screena i u original postavljenom predzadnje lijevo ili drugom s lijeva, imao sam veliki obrazac za primljene mailove.

Uglavnom nekako je netragom nestao kada sam ga htio prebaciti u desno, pojavila se ona aplikacija za uklanjanje aplikacije i pobježe vraže!

Kuda sam je spremio, tko zna i kako je uzvaditi van?

To je vjerojatno widget za mailove. Prstom na homescreen i drži dugo dok ti ne iskoči izbornik za dodavanje widgeta. Odaberi mail widget koji koristiš i stavit će ga na taj ekran

Can you count, suckers? I say, the future is ours... if you can count!
14 godina
Android borbeni komplet
Upravo čitam u Engadget vijestima; "Android 3.0 Honeycomb SDK now available to all developers"!!
Tko će ga skinuti i isprobat, tko je hrabar!?
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Koja vam je najbolja aplikacija za bilješke/podsjetnik,

važno mi je da se može staviti na home srcen

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sony58 kaže...

Najbolji mi je bio memo widget, ali kako mi je na 2.3 izgleda0 katastrofa (rezolucija), koristim sticky memo widg

17 godina
sony58 kaže...

https://market.android.com/details?id=com.socialnmobile.dictapps.notepad.color.note&feature=search_result

14 godina
ATJLučko kaže...
Upravo čitam u Engadget vijestima; "Android 3.0 Honeycomb SDK now available to all developers"!!
Tko će ga skinuti i isprobat, tko je hrabar!?

vec je portan na desire, ali jos nista ne radi..trebat ce jos mjeseci posla da to nekako proradi kako spada.

16 godina
neaktivan
Di da skinem najnoviji verziju applaneta?
16 godina
neaktivan
Ne treba, naso sam
15 godina
Ljudi, evo jedne predobre aplikacije. Zove se Xica. Imate ju na Marketu. Upisete broj svoje iksice i JMBG i mozete vidjeti koliko imate na racunu za mjesec, koliko imate za danas potrositi i gdje ste trosili proslih par dana. Predobro za nas studente!
15 godina
Da, i jos mozete vidjeti sto ste jeli koji dan. Awesome!
17 godina
Android borbeni komplet

Je li tko od vas cuo za ovo:

- Drustvena mreza I'm Android

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Čuj to.. nisam znao za to. Možda se i registriram, iako je stranica jako nepregledna

Mrzim rasizam i crnce! /// ANDROID FTW!!!
16 godina
jurica_m kaže...
Ljudi, evo jedne predobre aplikacije. Zove se Xica. Imate ju na Marketu. Upisete broj svoje iksice i JMBG i mozete vidjeti koliko imate na racunu za mjesec, koliko imate za danas potrositi i gdje ste trosili proslih par dana. Predobro za nas studente!

hehe, predobro :D

sad bar znam kolki mi je dnevni limit :p

16 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Ja sam cuo za to... :)

Registriran sam, cini se jako dobro.

Pisem vijest o tome :)

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zanimljiv video o aktivacijama androida

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Izasao je update za Firefox, nema puno novosti, poradili su na brzini.
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Bok! Moze neka preporuka za program gdje mogu spremiti omiljene SMS poruke? Npr. da ih spremim na Gmail i kad se ulogiram da ih vidim, jel postoji to?
17 godina
jurica_m kaže...
Bok! Moze neka preporuka za program gdje mogu spremiti omiljene SMS poruke? Npr. da ih spremim na Gmail i kad se ulogiram da ih vidim, jel postoji to?

Pa naravno: http://www.androlib.com/android.application.tv-studer-smssync-jjD.aspx

EDIT: Samo, navodno ima neki bug: ako ti se kakav sms nalazi u outboxu (u fazi slanja) u trenutku backupa, svaki put kad ćeš raditi restore tog backupa mob će taj sms ponovno poslati. Inače super programčić

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 13:56 (redrum781).
16 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
jurica_m kaže...

Pa naravno: http://www.androlib.com/android.application.tv-studer-smssync-jjD.aspx

EDIT: Samo, navodno ima neki bug: ako ti se kakav sms nalazi u outboxu (u fazi slanja) u trenutku backupa, svaki put kad ćeš raditi restore tog backupa mob će taj sms ponovno poslati. Inače super programčić

ja sam s ovim gore imao problema, nije mi radio backup.

ali ovaj mi radi bez ikakvih problema.

https://market.android.com/details?id=com.zegoggles.smssync

17 godina
Android borbeni komplet

Zna li tko ima li kakva aplikacija sa topografskom kartom Hrvatske?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedina za koju ja znam nije za andorid. Nazalost.

:)
14 godina
Android borbeni komplet
Može mi neko reći ima li kakvih saznanja i/ili problema s Divix/Xvid filmovima na Androi platformi, ili vezano na verziju OS-a konkretno??

BTW, korisnici android platforme od neki dan mogu koristiti aplkaciju "Tko me zove?", kojom možete saznati sve pozivatelje iz T com, mobile korisničke mreže.

Još kada druge mreže budu konkurentne pa naprave takvu aplikaciju.
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...
Može mi neko reći ima li kakvih saznanja i/ili problema s Divix/Xvid filmovima na Androi platformi, ili vezano na verziju OS-a konkretno??

BTW, korisnici android platforme od neki dan mogu koristiti aplkaciju "Tko me zove?", kojom možete saznati sve pozivatelje iz T com, mobile korisničke mreže.

Još kada druge mreže budu konkurentne pa naprave takvu aplikaciju.

t-com i vipnet: http://www.hrcallerid.com/

16 godina
Assassin creed 12-2

Da li netko igra ovu igru na mob-u? Došao sam do 12-2 razine di triba ubit nekog Harash-a i kad to obavim pokreće se animacija atentata (skok na njega itd.) koja se samo vrti ukrug i nikako da izađem iz toga?

Netko zna, bio ovdje???

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 15:31 (nani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
logic kaže...

Jedina za koju ja znam nije za andorid. Nazalost.

Našao sam ovo: http://www.androidzoom.com/android_applications/travel_and_local/yozi_iwzp.html

Trenutno sam u fazi skidanja karte za Hrvatsku...

16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ti imaš ono DHD, jel? Pa konvertiraš si film Total Video Converterom, da ne bi offtopičarili, odi na temu 'Android aplikacije, igre i problemi' ili mi pošalji privatnu ako negdje zapne.

nani kaže...

Da li netko igra ovu igru na mob-u? 

Mogo bi reć kako se igra zove {#}

Mrzim rasizam i crnce! /// ANDROID FTW!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 16:24 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
nani kaže...

Da li netko igra ovu igru na mob-u? 

Mogo bi reć kako se igra zove {#}

pa pogledaj mu HEADER posta... uglavnom igra je Assassins Creed... ja je ne igram tako da mu ne mogu pomoc {#}

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Imama problem s marketom, ne želi mi skinuti appove, samo kaže starting download i ništa koristim   najnoviji market 2.3.2., također nisam u mogućnosti primati poruke. Koristim xperia x8, molim HITNO riješenje.

Why So Serious?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice