Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.685.152
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Android borbeni komplet
ivele kaže...

Za hotmail probaj aplikaciju HotEmail imas ju na marketu

Evo, taman sam probao.

Vrlo mi je spor, tako da od njega odustajem.

Hvala svejedno!!

15 godina
neaktivan
@zabranjeniples imas li na mobu aplikaciju Email? Ja samo upisao acc od Hotmaila, sve super radi i synca. Ako nemas mislim da se moze naci na netu...ali to je stock app tako da bi trebao imati.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zna li netko nešto više o ovome pošto sam slab sa engleskim

http://www.viber.com/

MAKSIMOVIC

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Viber is an iPhone application (Android and Blackberry versions coming soon!) that lets you make free phone calls to other iPhone users that have Viber installed. When you use Viber, your phone calls to any other Viber user are free, and the sound quality is much better than a regular call. You can call any Viber user, anywhere in the world, for free. All Viber features are 100% FREE and do not require any additional "in application" purchase.

Viber je iPhone aplikacija(verzije za Android i BB dolaze uskoro) kojom mozete besplatno zvati druge iPhone korisnike koji imaju instaliran Viber. Kad koristite Viber, vasi pozivi prema drugim Viber korisnicima su besplatni, a kvaliteta zvuka je mnogo bolja od onog u obicnim pozivima. Sa Viberom mozete zvati bilo kojeg Viber korisnika, bilo gdje u svijetu, besplatno. Sve Viber mogucnosti su 100% besplatne i ne zahtijevaju dodatna placanja.

Znaci, besplatni pozivi preko mobilnog interneta ili bezicnog(wifi)...ako imas dobar paket mob.interneta za malu cijenu, mozda se i isplati :). Pitanje je kad dolazi na Android.
17 godina
neaktivan
Sta ce ti to kad skype ima app :D doduse skype mi na ovom romi 2.3 dobije fc kod ucitavanja kontakata :S
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Mene zanima dali je skype besplatan ili se nesto placa?Kako on funkcionira?Molim ljude koji imaju skype da odgovore.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Mene zanima dali je skype besplatan ili se nesto placa?Kako on funkcionira?Molim ljude koji imaju skype da odgovore.

Nisam ga još koristio, ali koristi ga večina mojih prijatelja.

Kolko znam, radi na istoj shemi kao msn.

Samo je navodno puno bolji za razgovor.

Spojiš se na net i pričaš/dopisuješ se.

Koristiš internet promet (navodno jako malo troši prometa).

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Dali je besplatan i ako nije kada nije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Skineš ga s marketa ili nekog foruma.

Instaliraš ga, pokreneš ga.

Dalje ide kao msn.

Besplatan je ako si na WiFi spojen.

Ako se spojiš na internet promet, onda nije besplatan, nego troši taj promet.

Ali, kolko čujem, troši ga u jako malim količinama.

17 godina
neaktivan
Skype prvenstvono sluzi za pozive :) iako mozes se i dopisivat ako zelis :) i bas kak su ti rekli ako imas wifi mozes razgovarati s nekim tko ima tu app za besplatno :)
17 godina
zabranjeniples kaže...
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Dalje ide kao msn.

Na marketu je i instalacija je lagana.

Sto se tice usporedbe s MSN-om, po meni je daleko kvalitetniji, prvenstveno što izgleda ozbiljnije, a i kvaliteta poziva je bolja.

Nije zahtjevan za promet, recimo ne gusi mrezu dok igram nesto online.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Koliko sam ja shvatio besplatan je skype to skype.Jeli tako?Zna li netko da li zvoni mobitel ako je skype ukljucen i ako ne moze li se to namjestiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da skype 2 skype je free i ako ga maknes u background a netko te zove trebao bi dobit poziv :) i zvonit ce ti valja :D inace dobio sam poziv dok sam bio u skypu i uredno ti zvoni i da opciju da se javis il odbijes
17 godina
neaktivan
wyks kaže...
zabranjeniples kaže...
GARGOYLZTKS1995 kaže...

Dalje ide kao msn.

Na marketu je i instalacija je lagana.

Sto se tice usporedbe s MSN-om, po meni je daleko kvalitetniji, prvenstveno što izgleda ozbiljnije, a i kvaliteta poziva je bolja.

Nije zahtjevan za promet, recimo ne gusi mrezu dok igram nesto online.

Ne bi trebalo porediti skype i MSN prvenstveno zato sto je MSn prvenstveno IM aplikacija a pozivi su dodati na to dok je SKYPE prije svega VOIP aplikacija a dopisivanje je sporedno.

:)
15 godina
logic kaže...

Ne bi trebalo porediti skype i MSN prvenstveno zato sto je MSn prvenstveno IM aplikacija a pozivi su dodati na to dok je SKYPE prije svega VOIP aplikacija a dopisivanje je sporedno.

Dobro, nisam ih uspoređivao u tom smislu.

Usporedio sam ih u smislu korištenja.

Znači spojiš se, logiraš se, logira se druga osoba na drugom mobitelu i voila.

Dakle, funkcionira slično ko MSN. U tom smisli usporedba {#}

17 godina
neaktivan

Ako obratis malo vise paznju nisam tvoj post komentarisao vecc wyksov ;)

16 godina
Android borbeni komplet
Ja od voipa koristim logotell, jer uz besplatne voip pozive, nudi vrlo jeftine pozive na fiksne i mobilne telefone iz bilo koje države. Tipa iz italije možeš zvati hr za nekih 1.5kn/mini, samo se morate nakačiti na neki net da ne dobijete roaming od neta. A još je veća fora da preko njih možete i zarađivati...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
pozdrav.

dali neko zna program za konvertiranje videa snimljenog desireo hd

znači android aplikaciju koja bi snimljen sadržaj u 3gp formatu pretvorila u avi i dr..

a da radim na samom uređaju konvert a ne preko nekog programa na kompu.
ANTOLOVIĆ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Treba mi software za PC i HTC koji bi preko bluetootha ili WiFi-ja omogućavao

da koristim HTC kao daljinac odnosno MIŠ/Touchpad...

Hvala

PS - Na PM jer ne pratim temu svaki dan.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan

E ovo bi i meni bilo super, molio bih odgovor u temu.

:D
16 godina
Android borbeni komplet

Imaš besplatnu aplikaciju remote droid. Skineš aplikaciju na mobitel, i na desktopu(win/linux app) upišeš lokalnu adresu računala i mobitel koristiš kao touchpad, a možeš i virtualnu tipkovnicu koristiti za pisanje, probano i radi na sedmici i xp-u...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
stiv 24 kaže...
pozdrav.

znači android aplikaciju koja bi snimljen sadržaj u 3gp formatu pretvorila u avi i dr..

Zasto bi to radio?

16 godina
neaktivan
logic kaže...
stiv 24 kaže...
pozdrav.

Zasto bi to radio?

pa prelijen je prebacivati na komp.

Jahao sam pješice.
17 godina
neaktivan

Zelim mu da nadje takvu aplikaciju pa da vidi kako baterija crkava ;)

Mos misliti prekodiravati filmove na mobu ;)

15 godina
Android borbeni komplet

Ljudi, trebam pomoć. Jako bih htio na svoj Desire instalirati Bibliju, koja je u JAR ili JAD fileu. Dakle, sa ove stranice:http://biblephone.intercer.net/bible.../hr/1/creator/ .
Nejde i nejde. Probao sam i sa programom Java2me Runner i s drugima, ali neće. Postavljao sam pitanje po drugim forumimam, ali ništa. jel se opće da to instalirati na Desire? Ako nekomu nije problem da proba instalirati na Desire pa da mi javi jel ide ili ne. Bio bih mu jako zahvalan. Svaki odg. je dobrodošao. Pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Ljudi, trebam pomoć. Jako bih htio na svoj Desire instalirati Bibliju, koja je u JAR ili JAD fileu. Dakle, sa ove stranice:http://biblephone.intercer.net/bible.../hr/1/creator/ .
Nejde i nejde. Probao sam i sa programom Java2me Runner i s drugima, ali neće. Postavljao sam pitanje po drugim forumimam, ali ništa. jel se opće da to instalirati na Desire? Ako nekomu nije problem da proba instalirati na Desire pa da mi javi jel ide ili ne. Bio bih mu jako zahvalan. Svaki odg. je dobrodošao. Pozdrav

Bibliju???

pa cini mi se da bi trebalo biti .apk

probaj spremiti kao .apk

Jahao sam pješice.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 20:31 (luka_cro).
15 godina
protjeran
jurica_m kaže...

Ljudi, trebam pomoć. Jako bih htio na svoj Desire instalirati Bibliju, koja je u JAR ili JAD fileu. Dakle, sa ove stranice:http://biblephone.intercer.net/bible.../hr/1/creator/  .

Mislim da sam na marketu vidio Bibliju aplikaciju, pa probaj prek njega.

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 20:53 (EZY-E).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Desire je budisticki telefon pa nemoze Biblija na njega{#}

Otidji na market i na one slicne stranice brain itd. ima dosta vjerski aplikacija ima sigurno 10ak "vrsta" Biblije a i ostalih jevrejskih,islamski,pravoslavni,budisticki........

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj android borbeni komplet
Pozdrav ekipa, kako sam prije par tjedana počeo čitati ovu temu, puno mi je pomogla u odabiru mobitela i posebno aplikacija za mobitel.
U međuvremenu sam kupio HTC Desire i prošao kroz 200-300 aplikacija, pa bih izdvojio one koji su prošli moju selekciju, možda nekome pomogne u odabiru, jednako kako su meni neki vaši savjeti pomogli u izboru aplikacija. Mobitel nije rootan.

Sistemske applikacije
ASTRO file manager - osnova, windows explorer androida
App2SD = prebacivanje dijela aplikacija na SD karticu
Barcode = skener za brzu instalaciju programa
Phone usage = program koji vam govori koliko ste imali SMS/poziva/prometa ukupno i u fora grafovima
Battery doctor = odličan program koji govori o tome koliko je baterije ostalo i što možete raditi s njom (58% = 5 sati mp3-a, 3 sata video playbacka..)
AppBrain = varijanta Android Marketa
SiMi folders = možda i postoje praktičniji, ali mi je osobno najljepši organizator appova u foldere
Startup Cleaner 2.0. = odlučite koje se aplikacije bootaju, a koje ne.

Aplikacije za (svakodnevni) rad
Note everything = odličan program, sa widgetom, za brzi unos zabilješki, uključujući glasovne
Genial writing = isto kao i gore, ali je dosta dobro riješen unos zabilješki pisanjem prstom (posebno dobro u landscape modu)
Sleep as a droid = odličan program za alarm, mogućnost praćenja kvalitete spavanja, kao i 'pametnog' ranijeg buđenja. Trial je 15 dana, ali je lako naci aplikaciju za otkljucavanje
Ultimate Stopwatch = osobno najljepši iz te klase
RealCalculator = copy paste
Smart Measure / Smart Ruler, Bubble = su fora programčići koji možda jednom zatrebaju
ConvertPad = aplikacija koja transformira ogroman broj mjernih vrijednosti u druge. Korisno za svađe 'Koliko iznosi jedan galon' i slično :).
Documents to Go = key za 2.0. verziju je lako naci, no tih 8 MB neće nikada na SD. 3.0. pak hoće pa ako netko ima ključ, slušam :)). Dakle odličan program za editiranje Worda, Excela i Powerpointa
GPS Status = ime kaže sve
Navigon = navigacija koju koristim, danas izrazito uspješno testirana. Offline mape za hrvatsku izrazito točne, GPS lovi brzo, sve u svemo odlična navigacija (nisam isprobao druge, ali iskreno, čini mi se da nemam razloga preći na neku drugu)
Ulysse Gizmos = kompas, gps, magnetsko polje, fora programčić.
Calendar Pad ili Jorte = preporuka, odličan i lijep kalendar koji ima mogućnost sinkronizacije sa FB, pa vidite na pregledu kalendara sve rođendane, kao i evente koji slijede. Jasno sami možete editirati i dodavati nove.

Internet
Web browser = najbolje kritike i ocjenu ima Dolphin, a dosta dobre i Opera; no osobno ne provodim toliko vremena surfajući, pa sam na kraju zaključio da mi je stock program sasvim dovoljan
Isto vrijedi za Facebook, Google Search i Gmail
Ebuddy = messenger na kojem na jednom mjestu možete chattati sa kontaktima na Facebooku, MSN-u... Osobno bolji mi je od IM Plus-a, Trillian itd
Penetrate = program za probijanje WiFi-a, probija cca 1/5 zaštićenih mreža, potrebno je prije skinuti Thomson Dictionaries od jedno stotinjak MB na SD karticu. Funkcionira - danas isproban dvaputa :).
WiFI Buddy = mali programčić koji traži WiFi. Isti vrag kao i svi ostali te klase, ali prednost ovog je sto je mali (par sto KB).
TrafficStats Lite = odličan program u kojem možete vidjeti što se skinulo sve i što preko Wifi-a a što preko mobilnog interneta.
3G watchdog = ime mu govori - prati koliko prometa radite preko 3G, i možete mu staviti kvotu što je jako korisno (nakon kojeg prekida internet vezu).
Horvat Andro = dosta koristan preglednik u kojem možete naći brdo toga vezano za HRV (vijesti, karte gradova, tv raspored, vrijeme...)
Novine = slično gornjem ali pokazuje isključivo vijesti sa brda hrvatskih portala, brzo i efikasno
Talk to Me / Google translate = korisni programi koji zahtijevaju internet konekciju; možete glasovno reći nešto na engleskom i prevesti će na druge jezike. Jasno, u pisanom obliku bi trebao sve i svašta prevoditi.
Countdown Widget = prekrasan widget u kojem unesete datum i opis željenog događaja, a on vam pokaže broj dana
SMS Popup = kad dobijete poruku, iskače popup preko kojeg možete napraviti štogod želite s porukom
Handcent SMS = iako ga ne koristim jer mi je sasvim dobar stock, svakako najbolja zamjena za standardne poruke
Battery Solo Widget = pokazatelj količine baterije, uistinu sve se svodi na što vam se osobno sviđa
Sweet Dreams = IZRAZITA PREPORUKA, ukucate vrijeme kad spavate, i program automatski gasi internet, zvuk itd u tom periodu i vraća ih nakon buđenja.

Multimedija
QuickPic = umjesto stock galerije slika
Camera 360 = uistinu možda čak i bolji od obične kamere, brži od Viginette (ili kako se već zove). Dosta efekata koji zapravo i pridonose kvalieti..
Shazam = progam koji posluša 30 sekundi pjesme i kroz internet konekciju prepozna o kojoj se pjesmi radi. Nevjerovatno točan!
RockPlayer = meni osobno najbolji za gledanje filmova
Aldiko = čitanje knjiga, uključene su The Invisible Man i SunTzu od besplatnih.
MusicalPro (klavijature, odlični bubnjevi), SoloLite/Robotic Guitarist (gitare), gString (tuner) i Tabular (skidanje tabova s neta) su svi odlični programi za one s muzikalnim sklonostima :).
PowerAmp = vrijedi platiti, jedina aplikacija za koju sam dao 25 kuna. Najbolji glazbeni program, mixanje equalizera ima nevjerovatan efekt na kvalitetu pjesama.

Gadgeti
Google Sky = kako se vi okrecete govori koje zvijezde i planeti se nalaze gdje
Metal Detector = ekšli radi, iako samo za veće komade metala
Tricorder = alfa i omega svih gadget aplikacija; svi koji imaju iole SF - Star Trek krvi u sebi MORAJU imati ovu nevjerovatnu, i čak korisnu aplikaciju
The Schwartz Unleashed = lightsaber
Instant heart rate = 50% slucajeva funkcionira, u svakom slučaju fora
MusicGrid = program u kojem stvarate glazbu klikanjem na točke po ekranu. fora.
Galactic Core Free = meni osobno najljepši live wallpaper!

Igre
To stvarno ovisi o sklonistima, meni su omiljene, tim redom:
Angry Birds, Air Hockey, Slice It, Dominoes, Paper Toss, Chess free, Hyperspace, Bistro Cook, JetCarStunts, Slice It, Find it The Simpsons, DroidShooting, Solitaire, Open Sudoku.

Eto to bi bilo to. Trebam reći da sam prošao još barem toliko aplikacija, ali da sam često shvatio da su mi neke potpuno nekorisne (Compass = ima barem tri kompasa u gore navedenim aplikacijima pa mi ne treba još i to...), ili da su mi stock aplikacije bolje (Weather channel i slično = nevjerovatno ali mi je stock weather preciznije pokazivalo vrijeme, a i fora mi je imati u sklopu sata). Ako sam što pogriješio - jbg, ovo je isključivo moj dojam i ukus, a nadam se da će nekome i pomoći,
Pozdrav!

10 0 hvala 25
14 godina
neaktivan
RE: Moj android borbeni komplet
E da, dio od Countdown Widgeta do Sweet dreams ne bi trebao ic u internet :) sori!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice