Za hotmail probaj aplikaciju HotEmail imas ju na marketu
Evo, taman sam probao.
Vrlo mi je spor, tako da od njega odustajem.
Hvala svejedno!!
Za hotmail probaj aplikaciju HotEmail imas ju na marketu
Evo, taman sam probao.
Vrlo mi je spor, tako da od njega odustajem.
Hvala svejedno!!
Mene zanima dali je skype besplatan ili se nesto placa?Kako on funkcionira?Molim ljude koji imaju skype da odgovore.
Mene zanima dali je skype besplatan ili se nesto placa?Kako on funkcionira?Molim ljude koji imaju skype da odgovore.
Nisam ga još koristio, ali koristi ga večina mojih prijatelja.
Kolko znam, radi na istoj shemi kao msn.
Samo je navodno puno bolji za razgovor.
Spojiš se na net i pričaš/dopisuješ se.
Koristiš internet promet (navodno jako malo troši prometa).
Dali je besplatan i ako nije kada nije?
Skineš ga s marketa ili nekog foruma.
Instaliraš ga, pokreneš ga.
Dalje ide kao msn.
Besplatan je ako si na WiFi spojen.
Ako se spojiš na internet promet, onda nije besplatan, nego troši taj promet.
Ali, kolko čujem, troši ga u jako malim količinama.
Dalje ide kao msn.
Na marketu je i instalacija je lagana.
Sto se tice usporedbe s MSN-om, po meni je daleko kvalitetniji, prvenstveno što izgleda ozbiljnije, a i kvaliteta poziva je bolja.
Nije zahtjevan za promet, recimo ne gusi mrezu dok igram nesto online.
Koliko sam ja shvatio besplatan je skype to skype.Jeli tako?Zna li netko da li zvoni mobitel ako je skype ukljucen i ako ne moze li se to namjestiti?
Dalje ide kao msn.
Na marketu je i instalacija je lagana.
Sto se tice usporedbe s MSN-om, po meni je daleko kvalitetniji, prvenstveno što izgleda ozbiljnije, a i kvaliteta poziva je bolja.
Nije zahtjevan za promet, recimo ne gusi mrezu dok igram nesto online.
Ne bi trebalo porediti skype i MSN prvenstveno zato sto je MSn prvenstveno IM aplikacija a pozivi su dodati na to dok je SKYPE prije svega VOIP aplikacija a dopisivanje je sporedno.
Ne bi trebalo porediti skype i MSN prvenstveno zato sto je MSn prvenstveno IM aplikacija a pozivi su dodati na to dok je SKYPE prije svega VOIP aplikacija a dopisivanje je sporedno.
Dobro, nisam ih uspoređivao u tom smislu.
Usporedio sam ih u smislu korištenja.
Znači spojiš se, logiraš se, logira se druga osoba na drugom mobitelu i voila.
Dakle, funkcionira slično ko MSN. U tom smisli usporedba
Ako obratis malo vise paznju nisam tvoj post komentarisao vecc wyksov ;)
Treba mi software za PC i HTC koji bi preko bluetootha ili WiFi-ja omogućavao
da koristim HTC kao daljinac odnosno MIŠ/Touchpad...
Hvala
PS - Na PM jer ne pratim temu svaki dan.
E ovo bi i meni bilo super, molio bih odgovor u temu.
Imaš besplatnu aplikaciju remote droid. Skineš aplikaciju na mobitel, i na desktopu(win/linux app) upišeš lokalnu adresu računala i mobitel koristiš kao touchpad, a možeš i virtualnu tipkovnicu koristiti za pisanje, probano i radi na sedmici i xp-u...
Zasto bi to radio?
Zasto bi to radio?
pa prelijen je prebacivati na komp.
Zelim mu da nadje takvu aplikaciju pa da vidi kako baterija crkava ;)
Mos misliti prekodiravati filmove na mobu ;)
Ljudi, trebam pomoć. Jako bih htio na svoj Desire instalirati Bibliju, koja je u JAR ili JAD fileu. Dakle, sa ove stranice:http://biblephone.intercer.net/bible.../hr/1/creator/ .
Nejde i nejde. Probao sam i sa programom Java2me Runner i s drugima, ali neće. Postavljao sam pitanje po drugim forumimam, ali ništa. jel se opće da to instalirati na Desire? Ako nekomu nije problem da proba instalirati na Desire pa da mi javi jel ide ili ne. Bio bih mu jako zahvalan. Svaki odg. je dobrodošao. Pozdrav
Ljudi, trebam pomoć. Jako bih htio na svoj Desire instalirati Bibliju, koja je u JAR ili JAD fileu. Dakle, sa ove stranice:http://biblephone.intercer.net/bible.../hr/1/creator/ .
Nejde i nejde. Probao sam i sa programom Java2me Runner i s drugima, ali neće. Postavljao sam pitanje po drugim forumimam, ali ništa. jel se opće da to instalirati na Desire? Ako nekomu nije problem da proba instalirati na Desire pa da mi javi jel ide ili ne. Bio bih mu jako zahvalan. Svaki odg. je dobrodošao. Pozdrav
Bibliju???
pa cini mi se da bi trebalo biti .apk
probaj spremiti kao .apk
Mislim da sam na marketu vidio Bibliju aplikaciju, pa probaj prek njega.
Desire je budisticki telefon pa nemoze Biblija na njega
Otidji na market i na one slicne stranice brain itd. ima dosta vjerski aplikacija ima sigurno 10ak "vrsta" Biblije a i ostalih jevrejskih,islamski,pravoslavni,budisticki........