Kao sto naslo veli... zanima me ovo: 1333Mhz ili 1600mhz koja je razlika?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa razlika je u frekvenciji :)
267MHz-a.
Sto se time postize? kolike su razlike primjetne dok se kupi? ja sam narucio 8gb 1333mhz, dali ej to tu negdje kao 4 ili 6gb 1600mgz.. ili je ipak 8gb jace..
Sto se time postize? kolike su razlike primjetne dok se kupi? ja sam narucio 8gb 1333mhz, dali ej to tu negdje kao 4 ili 6gb 1600mgz.. ili je ipak 8gb jace..
To ti je ponajprije podatak za rezonantnu frekvenciju stvari oko kompjutera. Ako ti recimo stol ima rez. frekvenciju 1333MHz-a naravno nećeš kupiti rame od 1333MHz jer će ti se stol rasklimat i slično. Jasno sad?
...
Kupio si već 1333MHz i gotovo ti je. Nema neke ozbiljne razlike.
razlika između frekvencije nije primjetna, a kapacitet nema veze sa frekvencijom
8gb je uvijek 8gb
Okeii.. sad mi je jasnije. hvala vam ;)
Ovisi cime se bavis.
Realno, 99% populacije ne treba vise od 3GB RAM-a, tako da je mozda bolje bilo da si kupio brze, a manjeg kapaciteta.
6GB je i vise nego dosta da te pripremi za buducnost.
Realno u radu neces vidjeti razliku izmedu 1333 i 1600.
Brzina RAMa ne utjece toliko na brzinu cjelokupnog sustava koliko neke druge komponente.
Ako ubuduce trebas savjet oko PCa, ispuni "Moj PC" stavku kako bi te kolege forumasi mogli savjetovati.