netko probal novi ZOE rom 3.5??
3.0 mi je bio ok, vizualno i dosta brz samo bat me zezala
ovdje bi trebalo bit sređeno,
kod mjenjanja ROM-ova kad treba napraviti wipe battery status?
onaj OXYGEN mi je bio super al bat na njemu jedan dan traje
3.0 mi je bio ok, vizualno i dosta brz samo bat me zezala
ovdje bi trebalo bit sređeno,
---------------------------------------------
Battery percentage AOSP v.1.4 - recovery
Stavio sam burazu Zoe 3.5. Super izgleda, brzina, mogućnosti. Ne koristim mobitel tako da ne znam nedostatke, dao sam burazu da ga koristi.
ja sam stavio zoe 3.5 i za sada imam problem sa tel. imenikom jer mi je sam povukao sa memorijske kartice podatke i sve kontakte mi je prikazao po 4 puta. Ne znam kako da ih sve obrišem? Drugi problem mi je što ne mogu uključiti GPS .
ja sam stavio zoe 3.5 i za sada imam problem sa tel. imenikom jer mi je sam povukao sa memorijske kartice podatke i sve kontakte mi je prikazao po 4 puta. Ne znam kako da ih sve obrišem? Drugi problem mi je što ne mogu uključiti GPS .
Skini sa google play duplicate contact remover i prije toga iskljuci auto sync.
Ovo sa duplicate contac riješilo problem...
ZOE 2.0 je bio odličan. 2.5 katastrofalan. 3.0 vizuelno ok, ali mu je taj LG UI Launcher mnogo vukao bateriju i imao je problem ( nisam baš stručan da objasnim ) sa gašenjem aplikacija, naime da bi oslobodio što više RAM-a gasio je i one aplikacije koje ne bi trebao. 3.5 koristim od juče i za sada je neverovatan, jako je brz, a i vizuelno može da se podešava do mile volje, nadam se da se neće desiti neki problem narednih dana pa da mi pokvari utisak.
ZOE 2.0 je bio odličan. 2.5 katastrofalan. 3.0 vizuelno ok, ali mu je taj LG UI Launcher mnogo vukao bateriju i imao je problem ( nisam baš stručan da objasnim ) sa gašenjem aplikacija, naime da bi oslobodio što više RAM-a gasio je i one aplikacije koje ne bi trebao. 3.5 koristim od juče i za sada je neverovatan, jako je brz, a i vizuelno može da se podešava do mile volje, nadam se da se neće desiti neki problem narednih dana pa da mi pokvari utisak.
Ja ga upravo maknuo.. nije to to, bar za mene, zelim performance a ovo je jednostavno sminky rom.
Ja ga upravo maknuo.. nije to to, bar za mene, zelim performance a ovo je jednostavno sminky rom.
Izvini, a je l možeš da mi pojasniš ovo za performanse, nisam baš razumeo?
Radi li vam wi-fi na Zoe 3.5?
Meni radi WI-FI ali tek nakon restarta mobitela
Puni preko modema, DVBT-a ili racunala.
Sto ce ti zidni punjac.
Puni preko modema, DVBT-a ili racunala.
Sto ce ti zidni punjac.
Treba mi da mogu gledat film na mobu dalje od računala. Film od 1h30min mi odere bateriju na 10%.
wifi ne radi na zoe 3.5, mora fix, ja sam stavio wpa_supplicant_0.6_ad-hoc fix, i sada radi odlicno.
Meni radi wi.fi i bez toga...Ali ne mogu upogoniti GPS...uh
Proradio wi-fi nakon reboota, naravno prvi BT te potom uključivanje wi-fi.
isto ne radi wi-fi ZOE 3.5,
jedna stvar koja me jako živcira
kad odeš u meni pa pokreneš aplikaciju tipa kalkulator i onda back gumb
ne vrati se u meni nego skroz na početak, nisam našao još tu opciju....
Da li bi neko hteo da mi objasni kako da promenim temu na AOSP? Hvala unapred!!!
Veliko ažuriranje cijelog tutorijala. Najveća novost je TOP 5 custom ROM-ova u listi 2.3.7 & 4.x.x | custom ROM-ovi:
nisam se skoro igrao sa mobitel a verziju koju trenutno koristim (2.3.7 sdsl neki) mi već lagano šteka i ne radi kako treba. Kada mi dođe poruka oupće ne javi već je vidim tek kada odem u poruke. Danas ću staviti neki novi rom. Koliko je dobar taj AOSP i koji su mu nedostaci ako ih ima
stavio sam ovaj asop 1.4 i nece da mi radi lg tipkovnica na njemu. Instaliram je sa kartice i jednostavno je nema u postavkama
stavio sam ovaj asop 1.4 i nece da mi radi lg tipkovnica na njemu. Instaliram je sa kartice i jednostavno je nema u postavkama
Ne mogu testirati pošto je buraz sinoć izgubio mob -.-" 5 dana jedva izdržao.
Ne mogu testirati pošto je buraz sinoć izgubio mob -.-" 5 dana jedva izdržao.
nista dal znate neku drugu tipkovnicu koja je "normalna" u okomitom polozaju a qwerty u vodoravnom?
Stavio sam AOSP 1.4 i ne radi mi na njemu kamera,fotoaparat i glazba mi ne radi ja hoču pokrenut on mi baca da je aplikacija neočekivano zaustavljena te da pokušam ponovo i tako stalno dali ima tko kakvo riješenje?
Stavio sam AOSP 1.4 i ne radi mi na njemu kamera,fotoaparat i glazba mi ne radi ja hoču pokrenut on mi baca da je aplikacija neočekivano zaustavljena te da pokušam ponovo i tako stalno dali ima tko kakvo riješenje?
Omjer MBN datoteke koju si koristio?
Ovako se radi install novog ROM-a:
nista dal znate neku drugu tipkovnicu koja je "normalna" u okomitom polozaju a qwerty u vodoravnom?
SwiftKey3?
stavio sam smart keyboard pro.
Omjer MBN datoteke koju si koristio?
Ovako se radi install novog ROM-a:
SwiftKey3?
Nisam nikad radio MBN datoteku imam memorisku unutra od 8GB.