[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 602.540
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

inace volumen tipke dole, mozda i gore, stisaju odma zvonjavu :P

to blokiranje je znalo biti ko dobar dan, vise mi je baterija bila van moba nego unutra :P

sve mi se cini da ce ovo smece u smece, valja ubost neki sony gledam ovu xperiu P pa to je avion za mene, bolji ni ne trebam

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 14:19 (16OR).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
16OR kaže...

to blokiranje je znalo biti ko dobar dan, vise mi je baterija bila van moba nego unutra :P

sve mi se cini da ce ovo smece u smece, valja ubost neki sony gledam ovu xperiu P pa to je avion za mene, bolji ni ne trebam

Ah.. mobitel jeste strava kad se stavi dobar rom ali isto tako to ima svoju cijenu, ja iskreno svima da priznam, nemam goreg iskustva od ovih smrdljivih romova... flashao sam sve i svasta, pa cak i ovo 200 puta.. ali nije to to, mobitel je fuš.

Mnogo bi bio praktičniji i draži svima da je na offical romu, al eto, djavo nas sve natjera da prelazimo.. eto nam sad, NIKAD neće biti sve ispravno kao sto je to slucaj u offical.. pa kakav takav, ali je bio ispravan taj lg rom. Iako sve bude radilo na custom, moze blokirati slucajno.

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
13 godina
Prilika kaže...
16OR kaže...

Ah.. mobitel jeste strava kad se stavi dobar rom ali isto tako to ima svoju cijenu, ja iskreno svima da priznam, nemam goreg iskustva od ovih smrdljivih romova... flashao sam sve i svasta, pa cak i ovo 200 puta.. ali nije to to, mobitel je fuš.

Mnogo bi bio praktičniji i draži svima da je na offical romu, al eto, djavo nas sve natjera da prelazimo.. eto nam sad, NIKAD neće biti sve ispravno kao sto je to slucaj u offical.. pa kakav takav, ali je bio ispravan taj lg rom. Iako sve bude radilo na custom, moze blokirati slucajno.

Meni je official bio spor, blokavao. bez task managera nije mogao raditi jer bi ga zagusilo. nisam mogao imati vise od par aplikacija zbog ogranicenosti memorije.... Bez obzira na sve probleme meni je ovaj 10000000 drazi :D

on a personal note: ne bih nikada uzeo sonya jer mi jednostavno u ruci ne leze, preplasticni, a i poznanici serviseri ih bas ne preporucuju...

17 godina

Vidim da ste počeli kukavicu bacati. Prodajte i kupite Duo/Quad core mobitele i tišina. Frend mi kupio od bug forumaša HTC Sensation XE, mob se boota za manje od 10s, ja stao i nisam mogao vjerovati! Sebi planiram kupiti SE Neo V, još uvijek čekam dobru cijenu.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Najbrži kaže...

Vidim da ste počeli kukavicu bacati. Prodajte i kupite Duo/Quad core mobitele i tišina. Frend mi kupio od bug forumaša HTC Sensation XE, mob se boota za manje od 10s, ja stao i nisam mogao vjerovati! Sebi planiram kupiti SE Neo V, još uvijek čekam dobru cijenu.

cekas ti to duze... nekako mi se cini da ga nikad i neces docekat :D

14 godina
neaktivan

@ GuardianOTB

kad sam vidio onaj kockasti dizajn na sonyu rekao sam to e to, drzao sam u ruci i S i P, S je mocan tvda plastika, a P je metalan odozada, daleko je to od plasticnog dojma, mozda oni prijasni sa SE al ovi definitivno ne

sorry na of necu vise LG-a mi

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 15:16 (16OR).
13 godina
16OR kaže...

@ GuardianOTB

kad sam vidio onaj kockasti dizajn na sonyu rekao sam to e to, drzao sam u ruci i S i P, S je mocan tvda plastika, a P je metalan odozada, daleko je to od plasticnog dojma, mozda oni prijasni sa SE al ovi definitivno ne

sorry na of necu vise LG-a mi

nisam nove gledao (nema se para pa me boli window shopping) i vjerovat cu ti na ric. SE je super, ali nikad mob s vise duse od naseg malog optimusa :D

17 godina
Prilika kaže...

Hahahahahahh.... što ti je sudbina.. meni danas na predavanju.. cura zove, a meni ekran zablokira, ne mogu ni prekinuti zvonjavu niti bilo šta.. profesorka gleda, kao i svi ostali, dok nakon skoro jedne minute nisam mu izvadio bateriju i opsovao sto se opsovati da.

Dosta muke oko ovog optimusa, uvijek neki kvar, priznajte... {#}

Što je moj sve proživio (klinac se igra s njim) a i danas radi savim normalno, a dnevno na podu završi nekoliko puta {#}

Mob je i više nego dobar, bar meni i mom klincu {#}

A problema možeš imati s bilo kojim mobitelom - razno raznih {#}

13 godina
neaktivan

nisam nikada imao izdrzvljiviji mob. ispao mi je sigurno 50 puta na beton sa visine vece od metar i nikada nista naravno samo se izgrebaoa displej je tako otporan za nepoverovati, jest da mi je rom official jer sam najzadovoljniji sa njim ali probo sam svaki rom koji ima i gb i ics i svaki puta se vratim na official, kum mi ima xperiu x10 i zeli kupiti mob ko kod mene to dosta govori... o malom optimusu....

0 0 hvala 0
14 godina

Oxygen Final mi je dosadio, na koji da sada prijedem?

iclock2much

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1855050

Jedini rom koji je spasio moj mobitel da ne ode u smece.. rom je kojih 95% ispravan po meni..
Uradi full wipe, pa stavi taj rom.

Izaci ce i update doticnog roma, pa ako imas wifi konekciju samo provjeris na mobu da li je izasla, skines novi i to je to, mada me je ovaj rom IZNENADIO, bolji je od bilo kojeg do sad. Samo je bitan FULL WIPE, i ne raditi restore svakojakog smeca koje ste bekapovali,

jer ce to ugusiti doticni rom. Preporuka. {#}

13 godina
neaktivan
Sve ovo podpisujem. Rom je odličan.
13 godina
Prilika kaže...
zoharbizo kaže...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1855050

Jedini rom koji je spasio moj mobitel da ne ode u smece.. rom je kojih 95% ispravan po meni..
Uradi full wipe, pa stavi taj rom.

Izaci ce i update doticnog roma, pa ako imas wifi konekciju samo provjeris na mobu da li je izasla, skines novi i to je to, mada me je ovaj rom IZNENADIO, bolji je od bilo kojeg do sad. Samo je bitan FULL WIPE, i ne raditi restore svakojakog smeca koje ste bekapovali,

jer ce to ugusiti doticni rom. Preporuka. {#}

hmmm ovaj ZOE izgleda puno bolje od AOSP finala sta ga trenutno koristim (dobar ROM). morat cu ga danas probat. 

da se vratim na samog optimusa: ja sam opet zavolio svoj mob nakon flashanja i uz to naucio puno toga (najvise hvala ide TooFastu hehe). 

14 godina

Ovaj SDSL 3.0 Zoe 2.3.7 rom je odlican, najbrzi od svih.

Paket 3D drivera za Adreno 200 mi je u Antutu 3D dijelu dao doslovno 10FPS-a vise nego sto sam imao na Oxygen Finalu romu na istom clocku od 800MHZ.

Skok sa 22 na 32FPS-a, ukupni score sa losom SD karticom je 2005.

Vizualno drugaciji, totalno sam se preporodio sa njim i preporucam ga svima, hvala Prilici na preporuci.

iclock2much

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Ovaj SDSL 3.0 Zoe 2.3.7 rom je odlican, najbrzi od svih.

Paket 3D drivera za Adreno 200 mi je u Antutu 3D dijelu dao doslovno 10FPS-a vise nego sto sam imao na Oxygen Finalu romu na istom clocku od 800MHZ.

Skok sa 22 na 32FPS-a, ukupni score sa losom SD karticom je 2005.

Vizualno drugaciji, totalno sam se preporodio sa njim i preporucam ga svima, hvala Prilici na preporuci.

Samo ti slušaj mene, (kao ja tebe) i sve štima {#} (If you know what I mean) ..

13 godina

ZOE osjetno sporiji od AOSP Finala. Honeycomb mi je zanimljiviji izgledom pa mi je automatski i ZOE zabavniji. doduse nesto mi nije jasno... na mobu imam (islo s instalacijom ROM-a) :

Link2SD, MyPhoneExplorer, Solid Explorer te moj Astro. Zasto bi netko stavio 3 (ne racunam svoj) file explorera??

13 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...

ZOE osjetno sporiji od AOSP Finala. Honeycomb mi je zanimljiviji izgledom pa mi je automatski i ZOE zabavniji. doduse nesto mi nije jasno... na mobu imam (islo s instalacijom ROM-a) :

Link2SD, MyPhoneExplorer, Solid Explorer te moj Astro. Zasto bi netko stavio 3 (ne racunam svoj) file explorera??

Vidiš , veoma veliki problem.

Nije za pohvaliti što poneki developer nagomila raznih programa, ali zar nije bolje imati nego nemati, neko mozda ni nema wifi konekciju a treba te programe  i tako to, što želi reći, nikakav problem otići u >applications>managment - i obrisati ono što ti smeta. Simple as hell {#}.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 18:22 (Prilika).
13 godina
Prilika kaže...
GuardianOTB kaže...

Vidiš , veoma veliki problem.

Nije za pohvaliti što poneki developer nagomila raznih programa, ali zar nije bolje imati nego nemati, neko mozda ni nema wifi konekciju a treba te programe  i tako to, što želi reći, nikakav problem otići u >applications>managment - i obrisati ono što ti smeta. Simple as hell {#}.

Ne bude... ne mozes. pa ti sad budi pametan.

13 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...

Ne bude... ne mozes. pa ti sad budi pametan.

Sve se moze.. samo upotrijebi mozak.

Ako ne znas baratati po /system, skini si neki unlocker, ili file assassin. {#}

17 godina
GuardianOTB kaže...

Link2SD i MyPhoneExplorer nisu file explorer-i

13 godina
Eyekool kaže...
  Link2SD i MyPhoneExplorer nisu file explorer-i

ok... ali radi se vise manje o istim stvarima. backup, prebacivanje na sd, task killer.. explorer... sve mi ima astro. zasto je to sve stavljeno u ROM? pa rootao sam mob da mogu pobrisat te puste aplikacije sta MENI ne trebaju? to je poanta. 

17 godina
neaktivan

Pa možeš ih izbrisat iz zip-a (system/app/) prije flashanja roma (osobno nisam provao al bi trebalo radit). Tako su neki dodavali appove tako da ih ne moraju instalirati kasnije.

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Poz,

Imam Swiftdroid 2.0 imam par problema sa njim, koji bi ROM mogao stavit da je stabilan da nema problema, ovaj ZOE mi se cini malo dosadan ^^ (bez uvrede)... 

Swiftdroid je nekako cool , je da steki tu i tamo ali lock animacija i jos par sitnica ga cini dinamicnim i zanimljivim... Postoji li savrseni ROM :)? Zahvaljujem

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
likvidni kaže...

Poz,

Imam Swiftdroid 2.0 imam par problema sa njim, koji bi ROM mogao stavit da je stabilan da nema problema, ovaj ZOE mi se cini malo dosadan ^^ (bez uvrede)... 

Swiftdroid je nekako cool , je da steki tu i tamo ali lock animacija i jos par sitnica ga cini dinamicnim i zanimljivim... Postoji li savrseni ROM :)? Zahvaljujem

"Vizuelno" Zoe je do sada najbolji.. i uopste ne koci, samo sto mene niko ne slusa...

13 godina

Nema najboljeg ROMa. taj film vidit neces :D

ZOE ne radi BT slusalica niti cable slusalica (sto se tice razgovora - kod slusanja muzike nema probljema). Obzirom da puno pricam, to me smeta... ali vizualno je dobar. Doduse vizualno je meni ICS najbolji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 17:03 (GuardianOTB).
13 godina
neaktivan

Uskoro izlazi Zoe 2.5 ROM.

Sudeći po svemu to će biti bog i batina za sve prethodne romove, što želi reći ne nadajte se više nekom boljem ROM-u jer se na dotičnom ulaže dosta truda, tj. već je ovaj 2.0 bolji od 90% postojećih.

Pozdrav bagro do sljedećeg update-a {#}

Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
Riba kaže...

Pa možeš ih izbrisat iz zip-a (system/app/) prije flashanja roma (osobno nisam provao al bi trebalo radit). Tako su neki dodavali appove tako da ih ne moraju instalirati kasnije.

Radi, ja sam tako modao Zoe rom.

iclock2much
13 godina
zoharbizo kaže...
Riba kaže...

Radi, ja sam tako modao Zoe rom.

to te ja pitam...

znaci mogu i svoje aplikacije stavit u ZIP kod flashanja? i like.

14 godina

Mozes, ja sam tako makao dosta aplikacija koje mi ne trebaju u Zoe romu.

Isto tako ih mozes i dodati.

iclock2much

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Kako ubrzati svoj LG GT540?

-Posjetite link:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=3b0443f1427f3fcc94f917600838379c&t=1729440

Moj savjet šta da uradite(stavite):

-TweakZV6,V6 supercharger,swap,improving swap script.

-Stavite overclock(OC) na min 320, max 768 ; LAGFREE ili SmartassV2

-Swap: min 256mb, ako imate SD karticu većeg kapaciteta, preporučujem 512mb.

Ako ste pratili taj tutorial nebi bilo loše odratiti antutu benchmark(test) i staviti link odnosno napisati score dotičnog benchmarka.

Ako sam pomogao, stisni gumb hvala. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice