LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.229.052
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: LG G3 - Rasprava

Da li netko prati vijesti o 5.1 ?? Da li se kaj planira ili će uskoro, nisam pratio neko vrijeme sad....

Samsung Galaxy Note II :)
13 godina
LG G3 - Rasprava

:) to nisu vijesti, to su sve špekulacije dok lg nešto ne objavi

evo recimo, procitamo ovo i radujemo se

ja
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2015 13:44 (bender_007).

0 0 hvala 0
14 godina

Da, sve informacije po tom pitanju upućuju da idemo direkt na 6.0.

15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav svima,

Treba mi mala pomoc i objasnjenje. Prijatelj zeli kupiti LG G3 koji je stvarno ocuvan, medjutim IMEI sa naljepnice ispod baterije se razlikuje od IMEI-a koji se prikaze tamo u softverskim opcijama kada je mobitel ukljucen. Interesuje me sta bi to trebalo znaciti, jer na ostalim mobitelima koje sam do sada imao, brojevi IMEI-a se uredno poklapaju. Mozete pogledati na slikama.

Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Mozda je mijenjana ploca

eronet valjda -> ovo je tvoj

ja
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2015 20:07 (bender_007).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

eh ovako,presao sam galaxy S4 na LG G3 32GB koji je trenutno na 4.4.2

htio sam xperiu Z2 ali eto LG ima jos punu godinu garancije pa sam ipak nju uzeo.

ovako,primjetno je da telefon nije izuzetno fluidan,imao sam i G2 prije ali je on bio brzi od G3ice,pretpostavljam da je to zbog ove retardirane rezolucije,

jel iko probao smanjiti rezoluciju i DPI kakvim programom i jel pomoglo u performansama i ovom glupom pregrijavanju samog telefona?

Mislim ono ocigledno je da ova rezolucija vise smeta nego sto pomaze.

takodje moze li mi ko reci koji je najlaksi nacin da rootam ovaj G3 na kitkatu?

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kod mene radi kao Rolex. Bez trzanja ili nekog pregrijavanja. I reza je savršena, meni ne smeta. Stvorena za Youtube 1440p.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mersimh kaže...

eh ovako,presao sam galaxy S4 na LG G3 32GB koji je trenutno na 4.4.2

htio sam xperiu Z2 ali eto LG ima jos punu godinu garancije pa sam ipak nju uzeo.

ovako,primjetno je da telefon nije izuzetno fluidan,imao sam i G2 prije ali je on bio brzi od G3ice,pretpostavljam da je to zbog ove retardirane rezolucije,

jel iko probao smanjiti rezoluciju i DPI kakvim programom i jel pomoglo u performansama i ovom glupom pregrijavanju samog telefona?

Mislim ono ocigledno je da ova rezolucija vise smeta nego sto pomaze.

takodje moze li mi ko reci koji je najlaksi nacin da rootam ovaj G3 na kitkatu?

Nije rezolucija već skin. Rađeni su testovi gdje su smanjivali rezoluciju do 720p, valjda su gasili piksele ako sam dobro skužio, no rezultati su ostali isti osim baterije koja je neznatno poboljšana. Svakako probaj neki od launchera, razlika je ogromna. Npr s Novom možeš napraviti gotovo identičan izgled, 100% bez lagga.

Što se pregrijavanja tiče, možeš probat ukloniti McAfee koji navodno radi u pozadini i uzrokuje pregrijavanje (msm da jsam to u ovoj temi pročitao, provjeri par zadnjih str).

13 godina
LG G3 - Rasprava

Ja sam stavio 20u koji i bez tweakova radi brzo.

Trenutrno vrtim taj isti 20U + nova launcher prime + screen off aplikacija.

Znaci kad double tap napravim ugasi mi ekran. Obrisao sam lg keyboard, lg home, u terminalu disablao vecinu servisa koji su pod lg home kojeg vise nemam, mogu sastaviti skriptu ili app za to ako nekome treba.

Znaci ultrabrzo radi :)

Kitkat root vjerojatno radi i preko towelroota ili ioroot25

Ali staviti sebi 20u verziju ili 20w prvo

ja

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Imam 20t, rootan, greeify, zbrisani bloatware, stock luncher, radi ko podmazan.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
15 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Je li velika razlika u performansama i fluidnosti izmedju 4.4.2 i Lollipop 5.0? Kako se uredjaj nosi sa igrama s obzirom da ima veliku rezoluciju ekrana?

@mersimh Zasto jednostavno ne napravis update na Lollipop, pa vidis kakvo ce biti stanje?

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 2:39 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozz ekipa, neki dan sam kupio polovan G3 te je na njemu bio CloudyG3 2.5 ako se ne varam, nije mi se nikako svidao i odlucio sam ga vratit na stock firmware, tj. originalni lollipop, skinuo sam i update-o firmware za europu naravno 32gb v10e verziju 4.4.2 kitkat, sad kad sam ga htjeo azurirat na lollipop ili tu noviju v20 verziju koju vi spominjete ali kad odem u postavke na centar za azuriranje on mi javlja da vec koristim najnoviju verziju sustava, kako bi mogao azurirat onda stock firmware ali da je lollipop ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ne svidja mi se lolipop.baterija je losija.notifikacije me nerviraju itd.jednostavno kitkat mi je bolji.
rootat cu pa izbrisat ovaj mcaffe glupi
17 godina
odjavljen
LG G3 - Rasprava

Imate preporuku neke tanje kvalitetnije maskice za G3?

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav ljudi, treban vasa misljenja. Ja trenutno imam lg g2,e sad jeli se isplati prijeci s lg g2 na g3? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa ne isplati ako ti ovaj uredno radi. Ako baš želiš G3 a imaš već G2 te ti keš nije problem onda uzmi. Ali ako imaš para onda idi na G4 odma na ne G3.

17 godina
Hacker002 kaže...

Kupujem G3 2/16, novi, zapakiran, crni ili titan, s dvije godine garancije, T-Com mreža. Dajem 2100, Zagreb, Osijek, Požega, Slavonski Brod, preuzimanje i isprobavanje telefona prilikom plaćanja. Javite se na pp ako ste zaniteresirani

bump

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
Kitkat root vjerojatno radi i preko towelroota ili ioroot25

Ali staviti sebi 20u verziju ili 20w prvo

ne mogu nikako rootat telefon,probao towelroot,stumproot,ioroot25

svaki kaze da je unsuported softwer...

jbg noobara sam sto se tice LGa

11 godina
Elijah01 kaže...

Pozdrav ljudi, treban vasa misljenja. Ja trenutno imam lg g2,e sad jeli se isplati prijeci s lg g2 na g3? 

Ne!!!!

Hejjjjj
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

ima li veze sto je moj G3 kupljen u BH telecomu i inace bio zakljucan na njihovu mrezu,otkljucao sam ga pomocu nekog koda na internetu pa da prima i njemacke kartice itd

jel moram nekako drugacije rootat ili u cemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - Rasprava

Probaj kingoroot onda ako si na kitkatu

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Probaj kingoroot onda ako si na kitkatu

ne moze ni on...

uspio konacno sa purple drake jer mi je neka E verzija i samo on moze tu verziju

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 23:02 (mersimh).
9 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Eto danas primjetih (stvarno jedva vidljivo za sada) pukotinu kod mikrafona i gore kod onog senzora ili šta već (za daljinski).......sva sreća garancija je tu.... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 10:56 (Fordinjo).

0 0 hvala 0
11 godina
Jel zna gdje da izgasim aplikacije u pozadini da mi netrosi mobilne internet hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pozdrav.imam problema sa novim azuriranjem.nakon azuriranja softvera,iduci dan su mi sve aplikacije nestale kao da ih nikad nisam instaliro kao viber,dolphin,google prevoditelj,zedge itd.ponovo sam ih instaliro i sve ok.nisam se trebao prijavljivati.i jos kad na pocetni zaslon dodavam neki link kao favorit i kad kliknem na ikonu pise mi aplikacija nije instalirana umjesto da mi otvara internesku stranicu.novo azuriranje i nije nesto najvise sto se tice surfanja po internetu.dali ima itko slicnih problema

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

ima li iko problem da mu se telefon ugasi iz cista mira dok ga ne koristite?

znaci ustao sam jedno jutro a telefon ugasen a bio na punjacu,maloprije telefon 70% baterije ja da otkljucam on ugasen i tako svaki dan po jednom se desi

na netu citam i to se izgleda mnogo desava,pa koji k..

ima li ikakvo rijesenje za ovo

inace na 4.4.2 sam

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2015 14:40 (mersimh).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - Rasprava

Taj problem je imao dio uređaja na KitKatu, napravi upgrade na Lolipop.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Taj problem je imao dio uređaja na KitKatu, napravi upgrade na Lolipop.

ev uradio sam jucer to i od tada nikakvih problema :)

10 godina
neaktivan
LG G3 - Rasprava

Pozdrav. Imam G3 sa 2GB rama, instalirao sam mu CloudyG3 2.5, zanimaju me koje aplikacije mogu da obrisem da bi ga ubrzao, a da ne skode. Bio bih zahvalan da mi neko stavi listu apps koju je on primenjivao na svom.

0 0 hvala 0
10 godina
MarkoB7 kaže...

Pozdrav. Imam G3 sa 2GB rama, instalirao sam mu CloudyG3 2.5, zanimaju me koje aplikacije mogu da obrisem da bi ga ubrzao, a da ne skode. Bio bih zahvalan da mi neko stavi listu apps koju je on primenjivao na svom.

i ja imam taj sa 2gb rama i cloudy2.5, pa t mogu savjetovati par stvari;

- u biti nemas sta obrisati od aplikacija, ja sam jedio lg health disejblao, i ako koristis njegov launcher onda iskljuci sve one smartnotice, smartbulletin i sl. jer ga dosta uspori..

- da bi full glatko radio instaliraj trickster mod sa trg play, promjeni cpu governor na conservative, i read ahead buffer size na 2048

- stavi ctt mod 75c (imas na xda verziju bas za cloudy), to ti je da bude hladan i ne throttla na 60c

- u opcijama programera stavi animacije na 0.5x

- instaliraj nova launcher i u njemu podesi animacije aplikacije na zumiranje (otkrio sam da najbolje i najglade radi s tom postavkom), jer njegov launcher radi dobro, pa onda najednom uspori, zalaga i sl., ovaj leti sta god da mu radis..

nakon toga mob leti.

ako hoces jos malo dobit na brzini onda u opcijama iskljuci "quickcircle navlaka" i dvostruki prozor

edit: i jos nesto sto nema veze sa brzinom, pomocu aplikacije texdroider sam stavio dpi na 560, sto bolje iskoristava prostor ekrana

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2015 23:06 (digitall).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice