LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.087.188
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
LG G2 tema

nađi mi G3 za 2300 kupit ću ih sve :)

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
ROXX kaže...

nađi mi G3 za 2300 kupit ću ih sve :)

http://www.njuskalo.hr/lg-g3/lg-g3-d855-zapakirano-2000kn-oglas-13702228

http://www.njuskalo.hr/lg-g3/lg-g3-16-gb-t-mobile-top-stanje-oglas-13602311 

- iz zagreba http://www.njuskalo.hr/lg-g3/lg-g3-32gb-3gb-ram-star-4-mj-pod-garancijom-zastitnom-maskom-oglas-13678778
....

Bene docet, qui bene distinguit.
15 godina
LG G2 tema

Pripazite na ovakve oglase tipa ovaj ličko-senjska.

Često znaju bit prevarantski, a i smrdi čim nema broja mobitela i sl.

Baš na jedan takav iz ličko-senjske sam se javio, pitam kad se može doć preuzet mobitel, a on odakle si bla bla i više se ne javlja.

Naravno, pokušava se nabasat na nekog naivca, koji će uplatit novce i čekat slanje.

PRIPAZITE I DOBRO PROVJERITE PRIJE KUPOVINE

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Pripazite na ovakve oglase tipa ovaj ličko-senjska.

Često znaju bit prevarantski, a i smrdi čim nema broja mobitela i sl.

Baš na jedan takav iz ličko-senjske sam se javio, pitam kad se može doć preuzet mobitel, a on odakle si bla bla i više se ne javlja.

Naravno, pokušava se nabasat na nekog naivca, koji će uplatit novce i čekat slanje.

PRIPAZITE I DOBRO PROVJERITE PRIJE KUPOVINE

Ma znam, to sam samo zaljepio bez gledanja.. ne znam tko bi bio lud pa da kupi mob prije nego što ga uspije probat itd..

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2014 15:33 (molnyi).
15 godina
LG G2 tema

Ne možeš dobit mobitel za te pare. Sve fejk oglasi. 

3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ROXX kaže...

Ne možeš dobit mobitel za te pare. Sve fejk oglasi. 

Ovaj iz Zg nije, imaš ih još jedno 5-6 po 2500... 

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav. ljudi, kako se registrirati na Lg smart word? Otvorila aplikaciju i kada zelim nesto instalirati tj preuzeti trazi me da se ulogiram.... prijavila sam se tj registrirala uspjesno i na lg cloud i na lg sluzbenu stranicu, ali na Smart world nikako ne mogu..

I am spoderman

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG G2 tema

Touch mi je pozvizdio. Jutros sam se probudio i sve je normalno radilo. Za rucak je sve otislo kvragu. Touch na sredini ekrana je odlucio malo ne radit, malo radit. U developer modu sam ukljucio da mi pokazuje dodirne tocke, pokazuje mi da stalo je pritisnut ekran na jednoj tocki. Vratio sam ga na tvornicke postavke, radio je nekoliko sati normalno, zatim opet poblesavio. Ima li pomoci? Da stavim neki rom?

Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
DrFriks kaže...

Touch mi je pozvizdio. Jutros sam se probudio i sve je normalno radilo. Za rucak je sve otislo kvragu. Touch na sredini ekrana je odlucio malo ne radit, malo radit. U developer modu sam ukljucio da mi pokazuje dodirne tocke, pokazuje mi da stalo je pritisnut ekran na jednoj tocki. Vratio sam ga na tvornicke postavke, radio je nekoliko sati normalno, zatim opet poblesavio. Ima li pomoci? Da stavim neki rom?

Hvala!

Ja bi radje odveo ga na servis. Garu vjerojatno imas pa nemas kaj izgubit.

16 godina
neaktivan

Imam garanciju, ali to mi je zadnja opcija. Mobitel mi treba za posao, a dok oni to rijese, ujedinit ce se Jugoslavija. Stanio sam custom rom, za sada sve stima. Vidjet cu koliko ce to trajat. Ako se bude ponovilo, saljem na garanciju.

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav svima,

spletom nesretnih okolnosti staklo G-dvojke od sada raspršuje svjetlo na zanimljive načine što je posljedica određenog broja pukotina koje su pak posljedica sile teže.

Uglavnom, zna li itko servis koji mijenja samo staklo (digitizer) za G2? Zvao sam u varaždin, međutim oni zamjenu za G2 planiraju uvesti tek od veljače, a ostali koje sam zvao mijenjaju LCD i digitizer u paketu što je 950 kn, odnosno skoro pa polovica vrijednosti nove G2.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
lena spody kaže...

Pozdrav. ljudi, kako se registrirati na Lg smart word? Otvorila aplikaciju i kada zelim nesto instalirati tj preuzeti trazi me da se ulogiram.... prijavila sam se tj registrirala uspjesno i na lg cloud i na lg sluzbenu stranicu, ali na Smart world nikako ne mogu..

Koliko se sjećam Smart World nije podržan za Hrvatsku, ali odaberi neku drugu državu i onda će registracija uspijeti. Koliko se sjećam mislim da koju državu odabereš na tome jeziku će ti biti i mart World pa pripazi.

Ja sam se registrirao sa UK ili USA. Više se ne sjećam.

10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav, moze li mi netko reci jel se susretao sa šumom u zvucniku dok razgovara s drugim korisnikom? Znaci to se dogadja samo dok drugi korisnik razgovara, a kad nema kominikacije tada nista ne šušti. Imam mobitel tri tjedna i ovo sam uocio. Nema nikakvih problema osim ovoga i razmisljam da ga nosim na garanciju. Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 23:18 (zavjesa108).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
zavjesa108 kaže...

Pozdrav, moze li mi netko reci jel se susretao sa šumom u zvucniku dok razgovara s drugim korisnikom? Znaci to se dogadja samo dok drugi korisnik razgovara, a kad nema kominikacije tada nista ne šušti. Imam mobitel tri tjedna i ovo sam uocio. Nema nikakvih problema osim ovoga i razmisljam da ga nosim na garanciju. Hvala.

Koji ROM?

15 godina
protjeran
LG G2 tema

Ljudi koliko vam iznosi screen on time?

I isto tako može par screenshotova izgleda UI-a, jer kolko sam vidio u vipu LG-evo sučelje izgleda dosta ružno dok kod G3-a to već bolje izgleda.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

I isto tako može par screenshotova izgleda UI-a, jer kolko sam vidio u vipu LG-evo sučelje izgleda dosta ružno dok kod G3-a to već bolje izgleda.

Screen time se vrti oko 5h "dobrog" gazenja.

A za sucelje pogledaj na xda cloudyG3 . Ja ga vozim par mjeseci i nemam nikakve zamjerke.

13 godina
EZY-E kaže...

Subjektivno je.

No i meni je ruzno.

Ali LG UI ima theme, skinove, kako volis reci. Tako da :)

I ne..ne treba uredjaj biti rootan.

Nije uopce ruzno kad je skinned.

ja
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Upomoć.

Imao sam root, htio sam si staviti neki ROM i kada sam išao na wipe, obrisao sam baš sve, uključujući i System, Data, i Internal storage. Mobitel je zaglavio na logu od LG-a, mogu doći do recovery-a preko ADB-a, ali ne mogu staviti nijedan zip na mobitel preko ADB-a - kaže ovako:

./adb push ~/Downloads/cm-12-20141204-EXPERIMENTAL-SANSQCOM9-d802.zip /sdcard/cm-12-20141204-EXPERIMENTAL-SANSQCOM9-d802.zip

failed to copy '/home/djuro/Downloads/cm-12-20141204-EXPERIMENTAL-SANSQCOM9-d802.zip' to '/sdcard/cm-12-20141204-EXPERIMENTAL-SANSQCOM9-d802.zip': No such file or directory

Također, kada sam u recoveryu, ne prepozna mi ga preko adb devices.

Što sada?

Trava raste tamo gdje je posadiš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G2 tema

Meni se isti djavo desio na G3, morao sam nanovo preko LG Flashtoola flashati ROM

0 0 hvala 1
13 godina
Medikus kaže...

Upomoć.

Imao sam root, htio sam si staviti neki ROM i kada sam išao na wipe, obrisao sam baš sve, uključujući i System, Data, i Internal storage. Mobitel je zaglavio na logu od LG-a, mogu doći do recovery-a preko ADB-a, ali ne mogu staviti nijedan zip na mobitel preko ADB-a - kaže ovako:

./adb push ~/Downloads/cm-12-20141204-EXPERIMENTAL-SANSQCOM9-d802.zip /sdcard/cm-12-20141204-EXPERIMENTAL-SANSQCOM9-d802.zip

failed to copy '/home/djuro/Downloads/cm-12-20141204-EXPERIMENTAL-SANSQCOM9-d802.zip' to '/sdcard/cm-12-20141204-EXPERIMENTAL-SANSQCOM9-d802.zip': No such file or directory

Također, kada sam u recoveryu, ne prepozna mi ga preko adb devices.

Što sada?

Jesi nativni linux korisnik ili ?

Inace twrp ima usb otg podrsku. Takodjer noviji imaju i mtp.

ja
14 godina
odjavljen
LG G2 tema

Kad god wipe-am internu memoriju u twrp, dzaba mi i USB OTG i MTP, neće se prebaciti ništa, samo pomaže flash nanovo

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Hej ekipa, nisam dugo bio na temi no imam G2 koji je sada napunio godinu dana i imam mogucnost preci na G3.

Zanima me samo je li tko od vas prelazio na G3 te plusevi i minusi prelaska (ako ih ima).

S G2 sam prezadovoljan, nikada nikakva zastajkivanja, blokiranja koja zahtjevaju restart (toliko o onim glupostima kako ti treba poklopac baterije da je mozes izvaditi i tek ponovnim stavljanjem pokrenuti uredaj....je, istina no mozda na Samsungu! Osobno sam koristio Samsung godinama pa sam upoznat s tim vadenjem baterije, ali kod G2 mi se nikada u ovih godinu dana nije dogodilo bilo sta slicno te radi savrseno).

Zasto bi isao na G3? Veci uredaj, veca rezolucija, malo brzi CPU, utor za SD karticu (makar taj dio mi nije toliko vazan jer sam i na 16 GB G2 imao sasvim dovoljno mjesta za sve)...uz to novi uredaj i mogucnost dobivanja jako povoljno kod providera posto ionako nisam vezan ugovorom.

Nego, znali netko od vas mogu li putem web shopa od Tele2 uzeti odmah dva uredaja ili moram narucivati jedan po jedan (ne daje mi opciju da stavim dva uredaja).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
win32 kaže...

Hej ekipa, nisam dugo bio na temi no imam G2 koji je sada napunio godinu dana i imam mogucnost preci na G3.

Zanima me samo je li tko od vas prelazio na G3 te plusevi i minusi prelaska (ako ih ima).

S G2 sam prezadovoljan, nikada nikakva zastajkivanja, blokiranja koja zahtjevaju restart (toliko o onim glupostima kako ti treba poklopac baterije da je mozes izvaditi i tek ponovnim stavljanjem pokrenuti uredaj....je, istina no mozda na Samsungu! Osobno sam koristio Samsung godinama pa sam upoznat s tim vadenjem baterije, ali kod G2 mi se nikada u ovih godinu dana nije dogodilo bilo sta slicno te radi savrseno).

Zasto bi isao na G3? Veci uredaj, veca rezolucija, malo brzi CPU, utor za SD karticu (makar taj dio mi nije toliko vazan jer sam i na 16 GB G2 imao sasvim dovoljno mjesta za sve)...uz to novi uredaj i mogucnost dobivanja jako povoljno kod providera posto ionako nisam vezan ugovorom.

Nego, znali netko od vas mogu li putem web shopa od Tele2 uzeti odmah dva uredaja ili moram narucivati jedan po jedan (ne daje mi opciju da stavim dva uredaja).

Ja koliko saam se informirao, G2 je bolji, i to dosta.

Bugovi kod G3-a, kraće trajanje baterije, veći...

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
16 godina
neaktivan

Da, G3 je podbacio, G2 je bolji u mnogo čemu ali po meni je S4 još bolji. Nisam "fanboy" Samsunga, dapače, nimalo mi nisu dragi, ali iskreno - S4 je u mnogo čemu bolji i pametnija kupnja. Imao sam dosta dugo i jednog i drugog, po nekoliko mjeseci, i onda sam se opet vratio na S4...

Mislio sam da je G2 bolji, dok ga nisam malo bolje proučio i shvatio da mi 16Gb nije dovoljno, te da je lijepo imati i zamjenjivu barteriju kad ideš na put. Ktome, zvuk S4 i G2 je nebo-zemlja. S4 ima FANTASTIČNE slušalice i vrlo jak, kvalitetan zvuk i u slušalicama, i u zvučnicima te je puno ugodnije razgovarati (bolje se čuje sugovornik). I što je još dobro kod S4 - tipke ispod ekrana, ne ove kretenske na ekranu! I još nešto - ekran. G2 ima jedan od najboljih na tržištu, uistinu mu je svjetlina adut, ali boje i odabir kolorita kao Samsung S4 nema. Uglavnom, S4 je numero uno za mene, pogotovo jer je lagan i može se raditi jednom rukom na njemu. S5 i G3 su glomazne cigle i zapravo ništa posebno.  

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2014 3:41 (Danyel).
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Ne bi baš reko nativni, ali znam se snaći. Nemam OTG kabel, ne znam što je mtp, i ne da mi se čekati do sutra da skoknem po OTG kabel.

Nego, naišao sam na ovu temu, koja me upućuje na ovu stranicu za stock firmware, ali ne znam koji trebam skinuti. Znam da sam u Europi i da imam D802, ali ima 4 fajla za europski D802. A možda bi trebao skinuti mađarski pošto mi na kutiji piše da je importer LG mađarska.

Trava raste tamo gdje je posadiš.
10 godina
neaktivan
win32 kaže...

Koristio sam G2 oko 6 mjeseci i sada kristim G3 oko 3 mjeseca i ne bih se složio sa gornjim izjavama kako je G2 bolji telefon od G3.

Prednost G2 u odnosu na G3 je jedino u pogledu trajanja baterije (ali kome 4-5h SOT nije dovoljno tokom dana neka ne kupuje G3 ili neka kupi G3 i uz njega još jednu bateriju ili power bank) i original aplikacija za kameru daje više mogućnosti kod G2.

U svemu ostalom je G3 ispred G2:

- veličina ekrana (nekome je ovo možda minus jer je mob veći, ali taj onda neće kupiti niti jedan novi flagship jer su svi fizički veći od G3)

- rezolucija ekrana (možda neprimjetno kod normalnog korištenja, ali je lijepo kada na Youtube možeš gledati video u 1440p rezoluciji) - mada je ta rezolucija glavni krivaz za kraće trajanje baterije

- izmjenjiva baterija (nekima možda ne znači ništa, ali je definitivno dobro imati tu mogućnost)

- utor za MicroSD karticu (opet nekome nepotrebno, ali je jako dobro imati ovu mogućnost)

- 3GB RAM-a (aplikacije postaju sve veće i zahtjevnije pa samim time je i 3GB bolje nego 2GB mada se trenutno to baš i ne osijeti)

- brži procesor tj. 2.5GHz napram 2.26GHz

- bolja kamera (mada je original aplikacija za kameru bolja tj. pruža više mogućnosti kod G2)

Znači G3 je definitivno bolji telefon nego G2, ali sada dolazi pitanje isplativosti, tj. da li se isplati dati oko 1000kn više (ne držite me za riječ, jer nisam gledao cijene G2 i G3 u zadnje vrijeme) za G3.

Za onoga tko treba više memorije i veći ekran DA, isplati se, ali kome dodatna memorija nije potrebna i ne znači mu ništa tih 7-8mm veće dijagonale ekrana NE, ne isplati se.

G2 je odličan telefon i po meni je trenutno Best Buy ako gledamo trenutnu ponudu na tržištu flagship telefona (performanse-veličina ekrana/veličina mobitela-cijena), ali definitivno se ne slažem da je to bolji telefon nego G3.

Znam da sam malo odužio i da se neki samnom neće složiti, ali samo moj osvrt kao korisnika koji je posjedovao/posjeduje oba telefona.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2014 11:11 (iandic).
10 godina
neaktivan
Medikus kaže...
bender_007 kaže...

Ne bi baš reko nativni, ali znam se snaći. Nemam OTG kabel, ne znam što je mtp, i ne da mi se čekati do sutra da skoknem po OTG kabel.

Nego, naišao sam na ovu temu, koja me upućuje na ovu stranicu za stock firmware, ali ne znam koji trebam skinuti. Znam da sam u Europi i da imam D802, ali ima 4 fajla za europski D802. A možda bi trebao skinuti mađarski pošto mi na kutiji piše da je importer LG mađarska.

Ukucaj svoj IMEI i skini svoj ROM: http://lg-firmware-rom.com/

14 godina
odjavljen
LG G2 tema

Pretjerujete, G2 nije bolji od G3

3 1 hvala 1
15 godina
Danyel kaže...

Da, G3 je podbacio, G2 je bolji u mnogo čemu ali po meni je S4 još bolji. Nisam "fanboy" Samsunga, dapače, nimalo mi nisu dragi, ali iskreno - S4 je u mnogo čemu bolji i pametnija kupnja. Imao sam dosta dugo i jednog i drugog, po nekoliko mjeseci, i onda sam se opet vratio na S4...

Mislio sam da je G2 bolji, dok ga nisam malo bolje proučio i shvatio da mi 16Gb nije dovoljno, te da je lijepo imati i zamjenjivu barteriju kad ideš na put. Ktome, zvuk S4 i G2 je nebo-zemlja. S4 ima FANTASTIČNE slušalice i vrlo jak, kvalitetan zvuk i u slušalicama, i u zvučnicima te je puno ugodnije razgovarati (bolje se čuje sugovornik). I što je još dobro kod S4 - tipke ispod ekrana, ne ove kretenske na ekranu! I još nešto - ekran. G2 ima jedan od najboljih na tržištu, uistinu mu je svjetlina adut, ali boje i odabir kolorita kao Samsung S4 nema. Uglavnom, S4 je numero uno za mene, pogotovo jer je lagan i može se raditi jednom rukom na njemu. S5 i G3 su glomazne cigle i zapravo ništa posebno.  

Ovako, imao sam dva S4 i hvala na preporuci no nikada vise jer sam se preporodio prelaskom na G2.

Usporedno s S4 sam imao jos i S+, a najzalosnije je sto je Samsung odbacio S+ i support za isti makar je imao sve preduvijete za ICS.

Znaci, kupis novi uredaj, koji je tek dosao na trziste i proizvodac odmah odbaci support za isti. Ima li to smisla? Po meni bas i ne.

Kao primjer odlicnog supporta cu navesti Apple jer sam za 3GS imao uredan svaki update i godinam nakon kupovine te kada su vec odavno na trzistu imali nove modele. Samo jedan od primjera odlicnog supporta.

Apple nisam koristio jer je za moje potrebe premal (govoriti da su S5 i G3 "glomazne cigle" je po meni ne ozbiljno i to mozes reci samo u svoje ime posto su meni sve samo ne "glomazni") dok za novi Apple nemam namjeru izdvajati toliko novaca.

Kada pricamo o "kvaliteti" zvuka na smartphone-u, reci cu da koristim po meni najbolji player, a to je iPod.

Nisam nikakav fan boy, ali cijenim kvalitetu i svatko tko puno slusa glazbu, nece je sigurno slusati na smartphone-u vec ce uzeti sto bolje slusalice i uzeti po njemu najbolji player, a meni je najbolji iPod.

Isto tako mi ne pada na pamet slusanje glazbe na racunalu vec je kod mene za glazbu namjenjeno pojacalo, CD player ili gramafon, par dobrih zvucnika i kvalitetni kablovi te je tu prici kraj jer one igracke od "zvucnika" na kompu uopce ne zelim komentirati.

Na racunalu moze ici slusanje samo uz DAC (znaci racunalo koristiti samo kao transport za FLAC) koji bi se opet spajao na pojacalo i par zvucnika uz sto kvalitetnije kablove no i to je u ne znam kojoj opciji.

Da se vratimo na smartphone, znaci s konja na magarca ne idem pa se tako ne vracam s G2 na S4 jer bi to upravo bilo s konja na magarca vec mogu ici ili samo na G3 ili na S5 (makar bi volio izbjeci Samsung).

Kod kuce bolja polovica koristi Sony Xperiu Z te ce ona kupiti novi G2 posto joj se Z vise nikako ne svida i ne zdovoljava njene potrebe te joj je G2 daleko bolji (fascinantno koliko Z ima losu bateriju i koliko je ista na G2 bolja nego na navedenoj Z).

Tako da idem ili na G3 ili u ne znam kojoj kombinaciji na S5, ali na S4...OMG, nikako.

16 GB mjesta na G2 mi je sve samo ne malo pa mi SD kartica ne znaci bas nesto na G3, a G3 ionako dolazi s 32GB pa cu imati mjesta i vise nego dosta (ako mi je bilo dosta 16GB, biti ce bi dosta i 32GB).

Jedini minus koji sam nasao je ista baterija, a brzi procesor i veci display (veci display mi je ogroman plus posto dosta toga odradim u hodu na smartphone-u, a ne nosi mi se jos i tablet) sigurno brze istrose bateriju no i tome se moze doci a kraj uz jos neki  dodatni izvor napajanja kao sto je kolega iandic vec gore rekao.

Treba mi veci display i treba mi bolji hardveraj (uvijek dobro dode vise RAM-a ili brzi CPU) pa mi je onda G3 bolji odabir.

Gledao sam jos neke Sony modele, ali dosta sam se druzio uz Xperiu Z i ne bi trenutno uzimao Sony.

Tako da imam na izbor ili G3 ili S5, a G3 mi ima ipak puno vise prednosti pa ostajem vrlo vjerojatno na LG-u (u biti, sutra idem po dva uredaja pa cu do sutra odluciti).

Hvala svima na dobronamjernim preporukama.

Moj minus je sto nisam npr. naveo da ne slusam glazbu na smartphone-u ili da nisam bas fan fotografiranja sa smartphone-om te to radim tek u krajnjoj nuzdi.

Ici ce na trznicu G2 i Z, ako ce bit zainteresiranih za ljudi za tvornicki unlockane i savrseno ocuvane uredaje tj. u stanju "novo", neka se jave na PM (oba uredaja uredno kupljena kod providera).

Sluzbeni oglas cu jos postaviti na trznicu, ovo je samo mala napomena.

Hvala jos jednom svima! 

P.S.

Nemoj me Daniel krivo shvatiti ili izvuci samo nesto negativno iz mojega posta, ali imao sam dosta Samsung uredaja i dva S4 i nakon njega sam isao na G2 pa radim direktnu usporedbu i ne bi doslovno vise nikada uzeo S4.

Zahvaljujem ti na preporuci, ali meni veci uredaji nisu "cigle", volim vecu dijagonalu tj. sve do 6'' mi je idealno za nositi okolo i svakodnevnu upotrebu u svim situacijama (to bi ocekivao samo od onih Apple fan boyeva koji su se kunili u onih 3,5"/4" pa su sami sebi skocili u usta kada je dosao iPhone 6 Plus s 5,5'' te im je to sada savrseno, a prije su im svi uredaji veci od 4'' bili "cigle".....koji likovi!).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
LG G2 tema

Kaj se tiče kvalitete zvuka tu si potpuno u krivu. Današnji top smartphone ima odličan audio output koji ni na koji način ne zaostaje za nekim ipodom. Dapače, čak su i prestigli apple po tom pitanju. Dakle, ako se misli kupiti kvalitetnije, skuplje slusalice, bit će odličan par sa boljim mobitelom

Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice