LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.087.032
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
MARKOZD15 kaže...
Pogledaj si LG G Pro 2, ima dobru bateriju i nesto bolju kameru nego na G2, te odlican 4k video

I puno je već i teži od G2. kamera - li-la, čak je u nekim situacijama G2 bolji. 4k može snimati i G2 (modan), ali to ne služi ničemu jer video na toj rezi nije vrijedan toliko prostora.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
13 godina
LG G2 tema

Lkf- Little Kernel Flasher

- detekcija panela i patchanje boot.img'a + flashanje

Vjerojatno nece nikome koristiti posto svi imamo lgd panele(zasad..)

ja

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Marko5552 kaže...

Sinoc sam stavio root. Pobrisao bloatware aplikacije. Stavio si malo manje navigacijske tipke. Koliku vi velicinu koristite navigacijskih tipki ja sam stavio 40

Jel potreban ovaj upravitelj zadataka ? Vidim da je unutra postavljeno da svakih 12 sati ocisti memoriju.

Sto je jos korisno napraviti nakon roota u xposedu ?

i ja ga danas nakon ~2 tjedna što ga imam rootao. razlog... 3 stvari:

1. reklame u aplikacijama -> instaliro adaway i vozi

2. settings tipka -> zamjenjeno recent apps s xposed frameworkom

3. počistiti notification

Što se tiče veličine navigacijskih tipaka sasvim su mi OK i defaultne veličine.

Task manager vrlo vjerovatno možeš maknut ako ti ne treba, pretpostavljam da je to onaj što se pokreće kroz "recent apps" meni. Jedino bi mogo imat problema ako ga makneš, a klikneš na "Task Manager" u "Recent apps" meniu pa bi mogo dobit "force closed" poruke i eventualno kršenje settings aplikacije tako da bih ja to ostavio nije da nešto smeta. S xposed frameworkom se i taj dio iz recent apps da maknut.

Nakon roota ja sam instalirao xposed installer i onda unutar njega kliknuo da instalira framework. Nakon toga instaliraš module koje god hoćeš, ja sam kupio na kraju ovaj modul:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tinyroar.xposedlgg2

Recovery nisam dirao iako bilo bi dobro imat custom recovery zbog backupa ROM-a, ali opet želim ostavit defaultni recovery zbog updatea pošto mi je stock ROM OK (osim gore navedenih sitnica). Znam da adb ima backup opciju ugrađenu al neznam dal je tko to probavao s G2.

16 godina
neaktivan

Postoje dva Xposeda, potrebno je inastalirati oba za G2 - samo jedan od njih kvalitetno mijenja veličinu navigacijskih tipki (ovaj drugi ukida funkciju Home tipke), ali se sad ne mogu sjetiti koji od ta dva... Oba možete naći na Google playu.

Task manager (stock) je jako dobra stvar, ne diram ga. Međutim, vrlo korisna stvarčica je Adaway, i to je glavni razlog zašto sam uopće rootao ovaj mob. Google je definitvno pretjerao s količinom reklama u browseru ali i u ostalim aplikacijama. U životu me nije privukla ni jedna takva reklama, dapače, redovito j+++m majku onome tko ih je smislio i stavio.

I da, stock 4.4.2 je odličan, nema potrebe za nikakvim modanim sustavom. Inače, ako vam treba, stavite i Root uninstaller  - poskidajte, isključite sve što vam smeta, masu bloatwarea možete isključiti s tim programčićem. Samo pazite da ne isključite nešto bitno. 

Tako počišćen i sa Adawayom zapravo imate savršen ROM. A G2 je dovoljno brz i moćan da mu zaista ne treba nikakav poseban kernel. Uz sve to, uvijek preko Frameworka i playa možete nabacati hrpu novih wallpapera, tema i pokretača, a i možete skinuti Viper4android mod za zvuk (iako je ovaj stock dovoljno moćan) tako da vam custom rom zaista nije potreban. Osim ako ste lijeni. {#}

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina
LG G2 tema

Evo da se ja malo javim, znaci ugodno sam iznenađen. Sada cu vam staviti screenove od prije dva dana.

NAPOMENA: MOB MI SE UGASIO I ZATIM SAM GA STAVIO NA PUNJAC TE ODMAH USLIKAO i možete vidjeti da nije bilo punjenja u međuvremenu, znaci cistih 100% do 0%.

Taj dan sam poslao i primio nekih 200-300 SMSova i nebrojeno poruka preko fejsa, sinkronizacija mi je ukljucena (jako mi je to važno zbog maila), viber, whatsup, facebook, messenger stalno on, a 3G ili Wifi su stalno ukljuceni. Istina svijetlina mi je na automatic 90% vremena (jer mi odgovara i vidim sve). Također sam i stream od nekih 40 minuta gledao preko twitcha taj dan i normalno koristio reddit is fun te imgur. No evo slika pa se uvijerite sami koliko je zapravo močan ovaj mobitel odnosno njegova baterija.

Znaci nevjerovatnih, skoro 8 sati SOT-a.

Sve pohvale za mob, unazad 2 mjeseca koliko ga imam nije niti jednom zablokirao, nikad me nije ostavio bez baterije. Normalnim korištenjem ju punim svaka 2 dana ali ovaj dan sam stvarno bio jako zaposlen i odlucio sam vidjeti što mi je toliko pojelo bateriju i tek sam onda shvatio zapravo koliko sam ga koristio. 

Također za sve ljude koji žele out of box mob koji ce kidat nek se ne dvoume. Iskreno, znam rootat, stavit drugi rom, radio sam to puno puta ali ovo je stock sa 4.4.2 updejtom i nemam ga potrebe mjenjati. Jednostavno mi se neda čitati milijun postova i tema kako bi odlucio sto instalirati i onda pratiti tu temu za najnovije updejtove. Ovo je stock i smatram da nema velike potrebe za icim drugim. Prvi put da sam za android to rekao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 3:08 (Stryder).
Moj PC  
2 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
Da baterija ubija na ovom mobitelu...ja ga jos nisam ispraznio do kraja jer ne uspijevam tijekom dana i onda mi ostane navecer 40-50% pa ga stavim punit, ali se polako odvikavam te stare navike i skuzio sam da s toliko sutra uspijem izgurat sasvim solidno cijeli dan i jos mi nesto ostane. Nema sanse da bih takvo nesto uspio sa svojom prethodnom S3icom. Haha first world problems-nikako da ispraznim bateriju:)
juka
17 godina
thebatman kaže...
Ako rootam mob mogu li ga unrootat bez da se vide tragovi u slucaju jamstvenog servisa?

http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/rootom-se-ne-gubi-garancija-eu/199330.aspx

smiješ ga rootati

13 godina
LG G2 tema

Pa sad, ocito se onda i nase "servisere", tj servisne centre educirati o tome, posto ces na svaki upit o rootu dobiti isti odgovor.

ja

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Pa sad, ocito se onda i nase "servisere", tj servisne centre educirati o tome, posto ces na svaki upit o rootu dobiti isti odgovor.

Bender jel znas mozda zbog cega mi se ovoliki broj sati nabija na Android OS, probao sam i factory resset i brisao bloatware. U wakelock detectoru na nekih dan imam 4 % awake uredjaja, cak si nekako mislim da ovo ne moram ni gledati ali ne znam od cega je to.

13 godina
LG G2 tema

Meni je prilikom instalacije svjezeg roma takodjer visoko bilo. Snizi se potrosnja na kon par dana tj par punjenja.

Takodjer, probaj neki modificirani kernel, dorimanx recimo, odmah nakon instalacije mi se popravilo.

Trenutno imam "disable services" app, s njim sa ubio doslovno sve sto mi ne treba, od bluetootha do nfca.

ja

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jedno pitanjce, ukoliko se mobitel samo roota i obriše se bloatware i instalira ovaj đavo protiv oglasa, znači ostalo se ništa ne dira, da li taj mobitel i dalje ima mogućnost OTA updatea ili se neki novi 4.5 npr mora flashati s nekog drugog izvora?

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Ako ne diras recovery onda mozes. Iako neke verzije imaju provjeru da li je root instaliran.

ja

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ma ja ne kontam kako neko moze imati 8 sati SOT. 

Koristim WiFi stalno, i Data connection je ukljucen, Facebook, Messenger, Viber, WhatsApp su aktivni, sinhronizacija ukljucena. Cak sam prebacio na 2G modus rada, radi loseg signala u 3G modusu. Trenutno sam 30 sati na bateriji, ali samo 3,5 sati SOT-a. Kod ovog kolege gore je mob bio 19 sati na bateriji, ali faking 8 sati SOT-a. Kako?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Phobius kaže...

Ma ja ne kontam kako neko moze imati 8 sati SOT. 

Koristim WiFi stalno, i Data connection je ukljucen, Facebook, Messenger, Viber, WhatsApp su aktivni, sinhronizacija ukljucena. Cak sam prebacio na 2G modus rada, radi loseg signala u 3G modusu. Trenutno sam 30 sati na bateriji, ali samo 3,5 sati SOT-a. Kod ovog kolege gore je mob bio 19 sati na bateriji, ali faking 8 sati SOT-a. Kako?

Moj je evo uspio izdržati 6 sati, i to bez štednje baterije.

Wi-fi i data gotovo stalno, osvjetljenje u većini dana preko 90%, mail sinkro, malo razgovora, sms-ova, par sati gledanja serija, par sati surfanja, ponešto fotografiranja, pola sata glazbe, oko pola sata-sat igranja Asphalta 8... ukupno 73 sata (više od tri dana!)... bravo LG {#} 

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Iskreno, to mi nevjerovatno zvuci. Da si uspio koristiti telefon 72 sata i imati 6 sati SOT-a? Ma daj...

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Phobius kaže...

Iskreno, to mi nevjerovatno zvuci. Da si uspio koristiti telefon 72 sata i imati 6 sati SOT-a? Ma daj...

Ozbiljno. I ja sam se začudio. Ovo mi je do sada rekord, vjerojatno otkako su se pojavili smartovi (promijenio sam ih "more" u zadnje dvije godine). Vjerojatno je ipak stvar u boljoj optimizaciji 4.4.2 androida, jer su mnogi prelaskom na kitkat primijetili isto. Ali valja pohvaliti i inžinjere LG-a na vrlo dobro konstruiranom aparatu i bateriji velikog kapaciteta (3000mAh). Em se brzo puni, em se sporo prazni... super. 

A čak nisam ni mijenjao kernel, niti sam isključio neke servise... sve je gotovo na stocku, a ekran u većini slučajeva čak na 100% (pogotovo kad sam vani). Pogledaj i rezultate ostalih koji imaju ovaj G2 - više manje svima ide barem do 4 i pol sata (intenzivnog korištenja), umjereno je oko 6, a 8 je izgleda savršena optimizacija - rado bih ti uslikao ovaj rekord, ali trenutno mi se puni u drugoj sobi.

Koliko tebi izdrži?

14 godina
LG G2 tema

Moram napomenuti da u 8 sati SOTa nisam niti jednom igrao nekakvu igru  jer nisam ljubitelj igara na androidu te da i meni iskreno cudno izgleda i zvuci ali eto. Kad sam doma upalim wifi/iskljucim data i obrnuto kad idem negdje. Isto tako, ekran mi je bio na atuomatskom i na 0-60%(auto) vecinu dana jer sam bio u zatvorenom prostoru.

Također ne dobijem uvijek takve rezultate naravno, varira od 4-8 sati.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Dečki kakva je situacija sa G3, prvenstveno mislim na vlasnike G2? Kakvi su vam stavovi, jel ga išekujete ili niste nešto specijalno zainteresirani? :)

Mene G2 još uvijek služi, sad G3 se sutra predstavlja, ko zna kad ću moć isprobat, ali svakako me zanima..

Hardverski izuzev zaslona nebi smjela biti neka vele razlika pa ćemo vidjeti još sve...

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo, jutros sam ponovo stavio mobitel na punjenje i ovo je stanje sa baterijom. Mobitel sam koristio umjereno, nisam igrao igre.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

pozdrav ekipa. dali postoji mogucnost snimanja videa ili fotografiranja direktno na usb stick preko otg adaptera.

ADAPTER

isproban je i radi na taj nacina da snimim video i prebacim ga na usb, ali ako bi mogao odmah da mi ga sprema tamo, bilo bi izvrsno!

thx!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

pozdrav ekipa. dali postoji mogucnost snimanja videa ili fotografiranja direktno na usb stick preko otg adaptera.

ADAPTER

isproban je i radi na taj nacina da snimim video i prebacim ga na usb, ali ako bi mogao odmah da mi ga sprema tamo, bilo bi izvrsno!

thx!

Isprobam ti ja danas pa ti javim iz prve ruke :)

Nope, s obzirom kako nema ni micro sd, opcija za odabir snimanja na internu ili eksternu memoriju nedostaje. Tako da ne možeš direktno snimati na stick, barem ne sa originalnom g2 kamera aplikacijom.

Da li bi to mogla neka druga aplikacija ili nebi, to ne znam, nisam isprobavao.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 16:59 (EchoOne).
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

(y)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

kolega, hvala na trudu! ako netko skonta kako bi se to moglo izvesti, molio bih vas da to podjelite na forumu!

;)

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
EchoOne kaže...

Dečki kakva je situacija sa G3, prvenstveno mislim na vlasnike G2? Kakvi su vam stavovi, jel ga išekujete ili niste nešto specijalno zainteresirani? :)

Mene G2 još uvijek služi, sad G3 se sutra predstavlja, ko zna kad ću moć isprobat, ali svakako me zanima..

Hardverski izuzev zaslona nebi smjela biti neka vele razlika pa ćemo vidjeti još sve...

Naravno ;), ceka se. Ako mi bude zanimljiv onda mi je to sljedeca podloga za development takodjer :)

Svakako kao i ti, prvo ga zelim isprobati. Dzaba reklame itd. G2 je jos odlican.

Bacelj kaže...

kolega, hvala na trudu! ako netko skonta kako bi se to moglo izvesti, molio bih vas da to podjelite na forumu!

;)

Tesko, vjerujem da korejske verzije imaju tu opciju(na sd ali isto je..). Dalo bi se prepraviti vjerojatno u samom appu.

ja
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 22:01 (bender_007).
16 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Manji upgrade hardwarea ali zato veće dimenzije... ne isplati se. Preskačem G3. Još dugo ćemo se ja i ovaj družiti :-)) 

15 godina

Evo malo SOT-a mrcine;-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 13:36 (galinjo24).
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Danas mi je puklo staklo na LG-u. Touch tu i tamo zeza, ali se da koristit mobitelom. Jel zna tko kakva je procedura zamjene i kolka je cijena?

PSN - Axtross
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

bok ekipa.. samo kratko pitanje..

već ste vidjeli G3 pretpostavljam,mene zanima hoće li naši G2 dobiti update za interface? meni osobno ovaj novi izgleda super. 

lp

Ayee!

0 0 hvala 0
13 godina
McBrain kaže...

bok ekipa.. samo kratko pitanje..

već ste vidjeli G3 pretpostavljam,mene zanima hoće li naši G2 dobiti update za interface? meni osobno ovaj novi izgleda super.

lp

Pa, svakako cemo dobiti(kako tako..rootani uredjaji) portove.

+ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2764782

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2764844

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2764805

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2764785

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2764260

ja
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

@bender

Nemojte instaliravat ovaj G3 home apk, home theme i messages

Poslije instaliranja vecina stock aplikacija mi se force close-a ukljucujuci i postavke

1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice