Izgleda da većina vas ima 16GB verziju pa me zanima jel' vam se to pokazalo dovoljnim ili bi radije išli na 32GB?
Ima li netko preporuku gdje kupiti povoljno 32GB?
Meni osobno je 16 GB dovoljno, pogotovo jer si mozes sloziti da se svi podaci syncaju sa servisom koji vec hoces (Dropbox i sl.), ali da imam priliku uzeti 32 GB, uzeo bi ga tek ono da se nade (makar kod mene je gotovo sav prostor ne iskoristen, osim za aplikacije koje koristim i nesto fotki (a i to uvijek lagano mogu obrisati posto je sve sinkronizirano u cloudu)).
Nego, danas mi je napokon dosao kejst tj Case-Mate Tough Case:
http://www.case-mate.com/lg-g2-cases/case-mate-lg-g2-tough-cases.asp
Prvi dojmovi su i vise nego odlicni.
Kejs je IMHO daleko bolji od Spigen Slim Armor-a (imao fejk i original verziju kod kuce), ne daje uredaju onaj bulki izgled te odgovara G2 kao "rukavica" (kako bi se reklo).
Kejs se doslovno stopi s uredajem posto se sastoji od dva dijela, nekog mekanog silikona koji prvo ide na uredaj pa se na njega stavlja onaj "plasticni" dio (nije plastika vec nesto izmedu kao nege gume i plastike, uglavnom odlican materijal koji super lezi u ruci).
Evo sta kazu na sluzbenoj stranici:
- Dual layers of silicone and polycarbonate hard shell combine for secure protection
- Form fit feature covers back and corners
- Impact resistant, flexible plastic shell
- Access to all ports and functions
Svim portovima se lako dostupa, straznje tipke su super zasticene i za razliku od nekih kejsova na ovome je sve to odlicno izvedeno pa tipke trenutno reagiraju na dodir i bez nekih stekanja.
Ugavnom, sve preporuke ekipi koja hoce kejs koji nece dati onaj bulki izgled uredaju te koji hoce da im je uredaj super zasticen.
Dodatni plus je sto se kejs odlicno slaze sa screen protectorima posto kontakt s displayem ima onaj silikonski dio pa nema nikakve sanse da vam kejs digne screen protector (kao npr. neki TPU kejsovi).
Isto tako da uredaj padne na stranu od displaya, jako tesko da bi se ista dogodilo posto ga stiti silikonski dio (sve je mat i super izgleda).