LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.087.032
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G2 tema
cervelo kaže...

Izgleda da većina vas ima 16GB verziju pa me zanima jel' vam se to pokazalo dovoljnim ili bi radije išli na 32GB?

Ima li netko preporuku gdje kupiti povoljno 32GB?

Meni osobno je 16 GB dovoljno, pogotovo jer si mozes sloziti da se svi podaci syncaju sa servisom koji vec hoces (Dropbox i sl.), ali da imam priliku uzeti 32 GB, uzeo bi ga tek ono da se nade (makar kod mene je gotovo sav prostor ne iskoristen, osim za aplikacije koje koristim i nesto fotki (a i to uvijek lagano mogu obrisati posto je sve sinkronizirano u cloudu)).

Nego, danas mi je napokon dosao kejst tj Case-Mate Tough Case:

http://www.case-mate.com/lg-g2-cases/case-mate-lg-g2-tough-cases.asp

Prvi dojmovi su i vise nego odlicni.

Kejs je IMHO daleko bolji od Spigen Slim Armor-a (imao fejk i original verziju kod kuce), ne daje uredaju onaj bulki izgled te odgovara G2 kao "rukavica" (kako bi se reklo).

Kejs se doslovno stopi s uredajem posto se sastoji od dva dijela, nekog mekanog silikona koji prvo ide na uredaj pa se na njega stavlja onaj "plasticni" dio (nije plastika vec nesto izmedu kao nege gume i plastike, uglavnom odlican materijal koji super lezi u ruci).

Evo sta kazu na sluzbenoj stranici:

- Dual layers of silicone and polycarbonate hard shell combine for secure protection

- Form fit feature covers back and corners

- Impact resistant, flexible plastic shell

- Access to all ports and functions

Svim portovima se lako dostupa, straznje tipke su super zasticene i za razliku od nekih kejsova na ovome je sve to odlicno izvedeno pa tipke trenutno reagiraju na dodir i bez nekih stekanja.

Ugavnom, sve preporuke ekipi koja hoce kejs koji nece dati onaj bulki izgled uredaju te koji hoce da im je uredaj super zasticen.

Dodatni plus je sto se kejs odlicno slaze sa screen protectorima posto kontakt s displayem ima onaj silikonski dio pa nema nikakve sanse da vam kejs digne screen protector (kao npr. neki TPU kejsovi).

Isto tako da uredaj padne na stranu od displaya, jako tesko da bi se ista dogodilo posto ga stiti silikonski dio (sve je mat i super izgleda).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav, imam jedno pitanje, planiram sutra možda uzeti mobitel prek oglasa, kupljen u vipu, znači zaključan i brendiran. Pošto meni treba otključan na sve mreže.., to sam videl ranije tu na forumu da ima kodova za 2$ na eBayu tak da to nije problem. A dal se ja kak mogu rješiti toga kaj je mobitel brendirani? Tj. koji je najlakši način da maknem sve te vipove gluposti? Ljudi koji su kupili mob u vipu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 13:33 (HrcHC).

0 0 hvala 0
13 godina
HrcHC kaže...

Pozdrav, imam jedno pitanje, planiram sutra možda uzeti mobitel prek oglasa, kupljen u vipu, znači zaključan i brendiran. Pošto meni treba otključan na sve mreže.., to sam videl ranije tu na forumu da ima kodova za 2$ na eBayu tak da to nije problem. A dal se ja kak mogu rješiti toga kaj je mobitel brendirani? Tj. koji je najlakši način da maknem sve te vipove gluposti? Ljudi koji su kupili mob u vipu?

Vecinu appova mozes maknuti(moj vip, moj tv, moj ovo, ono...)

ja
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Znači appovi se mogu maknut. Ljudi koji su kupili u vipu ima kakav vipov bootscreen? Ima još kaj da je brendirano na VIP?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HrcHC kaže...

Znači appovi se mogu maknut. Ljudi koji su kupili u vipu ima kakav vipov bootscreen? Ima još kaj da je brendirano na VIP?

Može se puno toga maknuti - najlakše to ide stavljanjem službenog International ROMa za D802 (to su verzije G2 kod nas), verzija 4.4.2 Kitkat. To je službena verzija za sve D802 modele, bez ikakvih logotipova ili appsa.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da to bi htio napraviti.., al u tom slučaju bi izgubil garanciju, pošto trebam prije root napraviti?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HrcHC kaže...

Moj je uzet u Vipu sa 4.4.2 i nema nista na njemu od Vip-a hvala Bogu :D

13 godina
neaktivan
Jos koji dan pa i ja prelazim iz samsung tabora(S3) na Lg. Veselim se cutajuci postove u ovoj temi..
juka
14 godina
neaktivan
Marko5552 kaže...
HrcHC kaže...

Moj je uzet u Vipu sa 4.4.2 i nema nista na njemu od Vip-a hvala Bogu :D

Pa kak to? :D

Ja sad više neznam dal bi uzimal G2 Vipov ili ne. Čak se Samsung S4 (Vipov ili T-com) može flešat na stock-SEE da se ne promjeni KNOX i da vrijedi garancija. I u tom slučaju u servisu gledaju samo KNOX, ne obazirajući se na to koji stock rom je gore. A kod G2 bi onda prije slanja u servis trebal mjenat Rom i stavljati VIP-ov stock, kaj nije baš praktično u slučaju da recimo touch rikne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 21:20 (HrcHC).
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav ekipa,

Evo kupio sam preko pretplate u tele2 mobitel.Medjutim vidim da svi hvalite kako je brz i fluidan mob,ali meni zna trzat i to nerijetko.Sinoc mi se smrznuo na 5 sekundi,sto je puno previse za ovakav mob,bar ja tak mislim.

Sto vi mislite?? Instalirao sam 4.4.2. Kitkat na njega.

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

ma uradi format, to je uvjek radilo, ja cim telefon iz kutije izvadim odmah odradim hard reset i to je to, miran i bez brige

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam telefon oko mjesec dana, i sada sam primjetio nekakve šumove tokom poziva, često se dogodi i da zašteka i po nekoliko sekundi ne reagira, ne znam da li je to dovoljan razlog da daju novi ili oni to "popravljaju" ? Što da im ja konkretno kažem

GL&HF
16 godina
neaktivan
dobus kaže...

Pozdrav ekipa,

Evo kupio sam preko pretplate u tele2 mobitel.Medjutim vidim da svi hvalite kako je brz i fluidan mob,ali meni zna trzat i to nerijetko.Sinoc mi se smrznuo na 5 sekundi,sto je puno previse za ovakav mob,bar ja tak mislim.

Sto vi mislite?? Instalirao sam 4.4.2. Kitkat na njega.

Napravi reset, tj. tvorničko brisanje. Ako se i nakon toga nastavi "smrzavati", nosi ga u servis. To nikako nije normalno.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
16 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
Jos koji dan pa i ja prelazim iz samsung tabora(S3) na Lg. Veselim se cutajuci postove u ovoj temi..

LG G2 je definitvno najbolji/najisplativiji flagship kojeg u ovom trenutku možeš nabaviti. I ne samo da je bolji od prethodnih generacija (Htc One i S4), već je još uvijek al pari sa sadašnjim novitetima. A sve za osjetno nižu cijenu. 

16 godina
neaktivan
LG G2 tema

jel netko napravio OTA update na 20D firmware?

Software verziju koju imam je: D80220b-EUR-XX

Useri na XDA forumu javljaju da taj FW ima update na 20D, a sve LG aplikacije i OTA update check mi javljaju da koristim zadnju verziju softwarea pa mi uopće nije jasno na koji način LG šalje update na svoje uređaje...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marko1103 kaže...

jel netko napravio OTA update na 20D firmware?

Software verziju koju imam je: D80220b-EUR-XX

Useri na XDA forumu javljaju da taj FW ima update na 20D, a sve LG aplikacije i OTA update check mi javljaju da koristim zadnju verziju softwarea pa mi uopće nije jasno na koji način LG šalje update na svoje uređaje...

Nisu izbacili još za sve zemlje, ja recimo imam mađarsku open verziju i još nije izašao....možeš provjeriti ovdje...

16 godina
neaktivan
AmD kaže...

Imam telefon oko mjesec dana, i sada sam primjetio nekakve šumove tokom poziva, često se dogodi i da zašteka i po nekoliko sekundi ne reagira, ne znam da li je to dovoljan razlog da daju novi ili oni to "popravljaju" ? Što da im ja konkretno kažem

Bump

GL&HF
13 godina
AmD kaže...
AmD kaže...

Bump

-Ako zasteka pri normalnom radu(znaci provjeri da nije pregrijan) onda to definitivno ne valja.

Ili je ubijen i silovan fejsbuk aplikacijom i slicnima ili je izbacio iz memorije visak(tj..doslo do toga da mu nesto staro ne treba - ili misli da ne treba a novo si pokrenuo).

Ako je ovo prvo slobodno im pokazi u radu. Prije toga probaj factory reset.(iz androida)

ja
15 godina
@ dobus

Ako ti ovaj mob "trza", onda je najbolje odradit reset posto se radi o odlicno poslozenom uredaju i sve mora raditi bez greske i totalno fluidno.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel onda radim reset podataka ili?

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Znam da se već o ovom vjerovatno pisalo ali imam jedno pitanje,trenutno mi Jellybean 4.2.2 isplati li se prelaziti na Kit Kat ?i općenito je li vijek trajanje baterije bolji ?Unaprijed hvala na odgovorima.

0 0 hvala 0
13 godina
RiderHD kaže...

Znam da se već o ovom vjerovatno pisalo ali imam jedno pitanje,trenutno mi Jellybean 4.2.2 isplati li se prelaziti na Kit Kat ?i općenito je li vijek trajanje baterije bolji ?Unaprijed hvala na odgovorima.

Hm. Ajmo protupitanje, vecina nas je na kitkatu :), da li da se vratimo na 4.2.2 ? Ne pada mi na pamet ;)

Sucelje je brze, baterija meni traje isto ako ne i duze.

ja
12 godina
neaktivan

Hvala idem ja isprobati taj Kit Kat :)

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo kupil sam G2 i imam jedan veliki problem sad, pa bi Vas molil za pomoć da to što hitnije riješim. Naime danas sam kupil uređaj od jednog lika prek oglasa (inače kupljen u Vipu 15.05. sa računom i garancijom), on je imal pattern složeni, a pošto ja nisam zapamtil njegov patter i nismo napravili factory reset ja sad ne mogu pristupiti uređaju. Zval sam ga da ga pitam za pattern al veli mi vip sekretarica "osoba trenutno ne može odgovoriti na vaš poziv", dakle nedostupan je. Onda sam htio napraviti hard reset al neče uči u stock recovery pomoču tipke volum up ili done i power -

Kaj mogu da napravim? Hitno. Hvala

Riješeno. Na 4.4.2 verziji (za koju nisam ni znal da je gore) je drugačija kombinacija tipki

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 22:56 (HrcHC).

1 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Imamo vec opisano.

Molim autora teme da osvjezi

- rootanje

- recovery

- stare kombinacije tipki / nove kombinacije tipli

- update touchscreen firmwarea

ja

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Stigao case..Spigen...extra,extra..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG G2 tema

Postoji li mogucnost otkljucavanje na sve mreze a da se pritom ne gubi garancija?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
I mene zanima zanima nesto za otkljucavamje...autra sam dogvorio s covjekom da uzmem od njega g2 koji je kupljen u vipu, ali da je kupio u vipu kod za otkljucavanje pa ce ici na sve mreze,..,kad ga uzmem kako ja otkljucam mob..koji je postupak,..malo je noob pitanje ali tko pita ne skita
juka
13 godina
LG G2 tema

http://sim-unlock.net/simlock/LG/G2/

umjesto 801 ide 802

unlock code imate na unlockcode247.com - 1.9 dolara, vecina nas je tamo uzela :)

ja

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Primjetil sam da mi se baterija puno brže troši na manjim postocima (30%), nego na višim (tipa 70%), a na 2% mi se mobitel več ugasil. Dal bi trebal raditi kakvu kalibraciju? ili samo formiranje baterije -> znači da pustim mobitel još na punjaču jedno vrijeme nakon što mi on javi da je puni.?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice